Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

Καλύτερα άνεργος παρά γιατρός στο ΛΣ-ΕΛΑΚΤ

"Ουδείς" ικανός... να γίνει γιατρός στο Λιμενικό Σώμα

Αιφνιδίασε δυσάρεστα η ανακοίνωση του Λιμενικού, σύμφωνα με την οποία κανείς από τους υποψήφιους ιατρούς για κατάταξη στη δύναμη του Λιμενικού Σώματος δεν έχει τα απαραίτητα προσόντα. 

Το θέμα αυτό προφανώς και θα πρέπει να προβληματίσει τους αρμόδιους της κυβέρνησης καθώς είναι προφανές ότι οι νέοι επιστήμονες της χώρας απαξιούν να διεκδικήσουν θέση εργασίας σ' ένα Σώμα, τη στιγμή μάλιστα που η ανεργία αυξάνεται με ιλιγγιώδειςς ρυθμούς.


Η λέξη "Ουδείς" συνοδεύει την σχετική επίσημη ανακοίνωση  της 28ης Νοεμβρίου 2011 ενώ οι τρεις υποψήφιοι οι οποίοι είχαν καταθέσει αιτήσεις, αποκλείστηκαν, διότι - όπως αναφέρεται - μετά τη διενέργεια ελέγχου των αιτήσεων και των δικαιολογητικών συμμετοχής τους από την αρμόδια Επιτροπή διαπιστώθηκε ότι δεν πληρούν τις προϋποθέσεις – απαιτήσεις της προκήρυξης.

Οι αποκλεισθέντες είναι οι ακόλουθοι:

1 ΖΑΓΟΡΙΑΝΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
2 ΚΕΚΛΙΚΟΓΛΟΥ ΗΛΙΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
3 ΠΑΠΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

 Οι υποψήφιοι οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό, μπορούν να λαμβάνουν εγγράφως διευκρινίσεις σχετικά με τους λόγους αποκλεισμού τους από το διαγωνισμό, κατόπιν υποβολής έγγραφης σχετικής αιτήσεώς τους στο ΥΠΤΠ/Α/ΛΣ-ΕΛΑΚΤ/ΔΕΚΠ Α΄.

*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου