Σάββατο 11 Απριλίου 2009

ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΟΣΜΙΑ
ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ
Στην εφημερίδα
του Πειραιά
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ
της 13ης Απριλίου 2009
Ύποπτος για εκβίαση ένας πρώην υπουργός και δύο συνεργάτες του, επιστολές στον πρωθυπουργό περί εκβιασμού που έμειναν για χρόνια αδιερεύνητες, λειτουργοί της Δικαιοσύνης που έβαλαν καταγγελίες εκβιασμού – δωροληψίας στο …συρτάρι, παρ ολίγον αυτοκτονία επιχειρηματία της ακτοπλοΐας, δήλωση πρόθεσης αυτοκτονίας από άλλον επιχειρηματία στον ίδιο τον Πρωθυπουργό, 17 πλοία δύο εταιριών δεμένα, απλήρωτοι δεκάδες ναυτικοί, Εξεταστική Επιτροπή στη Βουλή, κατασχέσεις πλοίων από τράπεζες λόγω αδυναμίας αποπληρωμής δανείων και τελικά: Νησιά χωρίς πλοία, νησιώτες χωρίς εξυπηρέτηση, κομμάτια της Ελλάδας χωρίς συγκοινωνία, παράλυση τοπικών οικονομιών, αγανάκτηση, οργή, εγκατάλειψη. Πόσες άραγε λέξεις χρειάστηκαν για να αποτυπώσουν τη μιζέρια και τη δυσωδία που χαρακτηρίζει τη κορυφή του παγόβουνου σ’ αυτό που λέμε Ελληνικό Ακτοπλοϊκό Σύστημα; Δεν έχετε παρά να διαβάσετε το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ της 13ης Απριλίου 2009 για να μάθετε όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι ενημερωμένοι πολίτες για το παιχνίδι που εκτιλίσσεται στις μέρες μας στη Βουλή, αλλά και στα κομματικά Γραφεία και όχι μόνον. Ή μήπως υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι θα λάμψει η δικαιοσύνη;

ΟΧΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΧΙ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΡΙΑΝΤΑΠΕΝΤΕ ΚΙΝΗΣΕΩΝ,
ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΩΝ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ

Ο Χ Ι

ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ
Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες,
Φανερός, ξεκάθαρος είναι και πάλι ο κίνδυνος επιβολής μιας άδικης και παράνομης λύσης, μιας λύσης με Παρθενογένεση ενός Πολιτειακού Εκτρώματος που θα ενταφιάζει την εθνική μας καταγωγή, θα καταλύει τη Δημοκρατία, θα παραμορφώνει τον μακραίωνα πολιτισμό μας, με φυλετικό-ρατσιστικό διαχωρισμό των πολιτών του σε βάρος των Ε/Κ, μιας λύσης που θα επιβληθεί από τον στρατοκράτη ισχυρό στον αδύναμο, θα τουρκοποιεί την πατρώα γη και που θα είναι ασφαλώς στα μέτρα ξένων προς την Κύπρο συμφερόντων.
Κύπριε συμπατριώτη και συμπατριώτισσα, εσύ που με την ψήφο σου στο Δημοψήφισμα του 2004 διέσωσες το κράτος και την ιστορική σου συνέπεια σ’ αυτή τη γη, καλείσαι τώρα, ανεξάρτητα από ιδεολογική ή κομματική σχέση να υπερασπιστείς τα δίκαια και τα δικαιώματά σου.
Καλούμαστε όλοι να στείλουμε το μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι δεν θα γονατίσουμε μπροστά στην αλαζονεία του Τούρκου εισβολέα, ότι δεν θα δεχθούμε τίποτε λιγότερο από αυτά που καθορίζονται από το Ευρωπαϊκό και το Διεθνές Δίκαιο.
Ελάτε να πούμε ξεκάθαρα ότι δεν δεχόμαστε εκ περιτροπής προεδρίες, συνεταιρισμούς συνιστώντων ισότιμων κρατών, παραμονή εποίκων και εγγυητικά – επεμβατικά δικαιώματα της Τουρκίας.
Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, με τις συνεχείς υποχωρήσεις μας τρέφουμε τη βουλιμία του Τούρκου κατακτητή που μέσα από τη διαδικασία των συνομιλιών πετυχαίνει ολοένα και περισσότερο τους στόχους του για εξ’ ολοκλήρου υποτελές στην Τουρκία Κυπριακό κράτος και απόφραξη της πορείας της Τουρκίας προς την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Συμπατριώτες και συμπατριώτισσες, οφείλουμε να πούμε στον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και σε ολόκληρη την Πολιτική μας Ηγεσία, ότι πρέπει να ανακόψουν την ευρωπαϊκή πορεία της Τουρκίας και παράλληλα να επανατοποθετήσουν το Κυπριακό στις πραγματικές του διαστάσεις ως πρόβλημα απαλλαγής από την Τουρκική κατοχή και τους εποίκους και πλήρους εφαρμογής του Διεθνούς και Ευρωπαϊκού δικαίου σε ολόκληρη την επικράτεια της Κυπριακής Δημοκρατίας, χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης।
Ελάτε να απαιτήσουμε την ανάληψη μιας δυναμικής παγκόσμιας διαφωτιστικής εκστρατείας αποκάλυψης του πραγματικού προσώπου της Τουρκίας για τα εγκλήματα πολέμου κατά της Κύπρου και τις γενοκτονίες γενικά κατά του Ελληνισμού και να ζητήσουμε από τις Πολιτικές Ηγεσίες Κύπρου και Ελλάδας, αναδιαμόρφωση της εξωτερικής τους πολιτικής έναντι της Τουρκίας αφού οι κίνδυνοι και οι απειλές της χώρας αυτής στρέφονται πάντα και προς τις δύο.
Συμπατριώτες, δώστε μαζικά το παρόν σας στο συλλαλητήριο την Παρασκευή 24 Απριλίου στις 7:00 μ.μ. μπροστά στο συρματόπλεγμα της ντροπής στο Λήδρα Πάλας για να τιμήσουμε το ΟΧΙ στο επάρατο Σχέδιο Ανάν και να προειδοποιήσουμε ότι ουδέποτε ο περήφανος λαός μας θα δεχθεί συγκαλυμμένα ή όχι, άλλα, ίδια ή παρόμοια σχέδια λύσης, τύπου Ανάν.
Για περισσότερες πληροφορίες: 22376046 και 99628227 Γιώργος Νικολάου (Εκτελεστικός Διευθυντής)

ΑΝΘΡΩΠΟΜΟΡΦΑ ΚΤΗΝΗ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ

ΔΑΝΙΑ: ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ!
ΜΙΑ ΘΛΙΒΕΡΗ ΕΙΚΟΝΑ
Ενώ μπορεί να φανεί απίστευτο, ακόμη και σήμερα αυτή η συνήθεια συνεχίζεται, στις Νήσους Φαρόε, (Δανία).
Μια χώρα "πολιτίσμενη" δήθεν και χώρα της ΕΕ.

Για πολλούς ανθρώπους αυτή η επίθεση στη ζωή είναι άγνωστη - μια συνήθεια που ορίζει την είσοδο στην ενηλικίωση. Είναι απολύτως κτηνώδης. Κανείς δεν κάνει τίποτα για να αποτρέψει αυτήν την βάρβαρη παράδοση ενάντια στο Calderon, ένα ευφυές δελφίνι που είναι ήρεμο και πλησιάζει τους ανθρώπους από φιλική διάθεση..
ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ. ΣΕ ΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΤΗΝΗ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ!!!! Διαδώστε αυτές τις εικόνες. Γνωστοποιήστε αυτήν την αγριότητα ώστε όλοι να συμβάλουμε στον τερματισμό αυτού του ...εθίμου.
Μετράει περισσότερο για έναν άντρα να μην το κάνει αυτό.