Παρασκευή 15 Μαΐου 2009

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ 19ης Μαίου 2009

ΧΑΣΑΜΕ ΣΗΜΙΤΗ... STOP
Δεν το συζητάμε! Ο τίτλος του πρώτου θέματος της εφημερίδας ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ είναι πολύ περισσότερο από επιτυχημένος. Χάσαμε Σημίτη... στοπ ΒΕΒΑΙΩΣ ο άνθρωπος ήταν χαμένος από τη στιγμή που παύθηκε από υπουργός Βιομηχανίας αλλά πως τά 'φερε, πως τα κατάφερε και έγινε πρωθυπουργός δεξιάς νοοτροπίας με σοσιαλιστικό μανδύα είναι μάλλον μια σπαζοκεφαλιά που πολλοί θα επιχειρήσουν να λύσουν στο μέλλον αλλά ελαχιστότατοι θα κατανοήσουν πως συνέβη Ένα πράγμα λένε ότι έκανε σωστά. Το γεγονός ότι έβαλε τη Κύπρο ολόκληρη στην Ευρωπαϊκή Ένωση। Χμ!!! Μήπως είχε κι άλλη επιλογή και δεν το ξέραμε; Μήπως μπορούσε να εμποδίσει την ένταξη της Κύπρου που έτσι κι αλλιώς ανέκαθεν είχε πολύ μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα από της Ελλάδας - και αυτό βέβαια είναι άλλου παπά ευαγγέλιο για το πως επιτυγχάνεται, αλλά όποιος θέλει μπορούμε κάποια στιγμή και αυτό να το συζητήσουμε. Ε, μην τον πιστώνουμε και με "ανδραγαθήματα " που δεν του αξίζουν. ΣΕ λάθος κόμμα ήταν ο άνθρωπος και όταν το κατάλαβε, έπρεπε να μας αδειάσει και τη γωνιά. "Χάσαμε¨ το Σημίτη λοιπόν και ΣΤΟΠ και ας πάει στο καλό και συγχωρεμένος πατριώτη!

SIEMENS

Προς: Κύριον Διοκητήν ΙΚΑ ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝ
Μετά το σχετικό e-mail μας από 8-5-09 και δεδομένου ότι δεν έχουμε λάβει απάντησή σας, αλλά και της μη επιδιόρθωσης του Αξονικού Τομογράφου σας, εξακολουθούμε να δεχόμεθα διαμαρτυρίες...αλλά και πληροφορίες από καλοθελητές, που δεν γνωρίζουμε εάν είναι ακριβείς. Γι ' αυτό και σας τις θέτουμε υπ ' όψιν σας:
Λένε λοιπόν ότι ο αξονικός τομογράφος στο υποκατάστημα του ΙΚΑ της λεωφόρου Αλεξάνδρας, που καταγγέλλεται ότι παραμένει σε αχρησία και βλάβη επί τετράμηνον, είναι μάρκας SIEMENS. Και ότι για να διορθωθεί έγινε διαγωνισμός, για να αγορασθεί αναγκαίο ανταλλακτικό. Τον οποίο διαγωνισμό κέρδισε η Φίλιπς, το οποίο προφανώς ανταλλακτικό της θα είχε προβλεφθεί να είναι συμβατό με τον τομογράφο. Αλλά, μας λένε και δεν γνωρίζουμε εάν είναι ακριβές, ότι η Φίλλιπς δεν έχει την τεχνική δυνατότητα να το τοποθετήσει. Η SIEMENS δεν ασχολείται αφού δεν κέρδισε τον διαγωνισμό. Και το ανταλλακτικό, κάποιων χιλιάδων Ευρώ αξίας, πάντα κατά τις κακές γλώσσες, χρησιμοποιείται ως απλό τραπεζάκι για ανθοδοχείο. Και για να λειτουρεγήσει ο αξονικός τομογράφος χρειάζεται να αγορασθεί ανταλλακτικό από την SIEMENS για να το τοποθετήσει κιόλας. Οπότε εάν είναι ακριβή τα παραπάνω, θα έχουμε δώσει παραπάνω χρήματα και θα έχουμε και ένα άχρηστο ανταλλακτικό στο βωμό της ...ανευθύνου τυφλής γραφειοκρατίας.Και λένε, πωςέχουν χαθεί και αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ το διάστημα αυτό που δεν λειτουργεί ο τομογράφος. ΄Όπως μας λένε και μερικά πολύ πιο κακά...λόγια για ....το γιατί γίνεται αυτό στο ΙΚΑ. Που δεν θέλουμε να τα πιστέψουμε που τόσα λέγονται αυτή την εποχή γενικότερα. Με την ελπίδα και την Εκτίμηση ότι θα έχουμε μια απάντησή σας.
ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ