Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΠΟΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ...ΑΝΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ

Φυσιοθεραπευτές, διαμεσολαβητές, προπονητές, μεταφραστές, στενογράφοι, τεχνικοί υπολογιστών τα επαγγέλματα του σήμερα και του αύριο

Φυσιοθεραπευτές, μεταφραστές, τεχνικοί Η/Υ, ακόμη και προπονητές περιλαμβάνονται στη λίστα του αμερικανικού περιοδικού Businessweek με τα δέκα επαγγέλματα που εμφανίζουν τις καλύτερες προοπτικές το 2011.

Σύμφωνα με ανάλυση του Businessweek, στις Ηνωμένες Πολιτείες και όπως προκύπτει από .στοιχεία του υπουργείου Εργασίας της χώρας, σημαντική αύξηση αναμένεται να σημειώσει φέτος η ζήτηση φυσιοθεραπευτών καθώς οι baby boomers μεγαλώνουν και όλες οι ηλικίες αναγνωρίζουν τα σωματικά και ψυχικά οφέλη για την υγεία που συνδέονται με το θεραπευτικό μασάζ.

ΘΕΛΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΝ ...ΔΡΑΚΟ

Την αντίθεση της στην επικείμενη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και την συμπαράσταση της στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων της, για την αποτροπή της περαιτέρω μετοχοποίησης της, εκφράζει η Δημοτική Αρχή Κερατσινίου-Δραπετσώνας, παρά το γεγονός ότι για πολλά χρόνια οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής επιβαρύνονταν από την ρυπογόνα λειτουργία του ΑΗΣ Αγίου Γεωργίου.

ΟΜΠΑΜΑ: Ο Οσάμα Μπιν Λάντεν είχε δίκτυο υποστηρικτών στο Πακιστάν

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών, Μπαράκ Ομπάμα, δηλώνει ότι διέταξε την έφοδο σε βάρος του ηγέτη της Αλ Κάιντα, Οσάμα Μπιν Λάντεν, γιατί αποφάσισε ότι οι κίνδυνοι ήταν λιγότεροι απ’ την πιθανότητα «να συλλάβουμε επιτέλους τον άνθρωπο που ψάχναμε», όπως είπε.

Αυτά αναφέρει η ιστοσελίδα "Φωνή της Αμερικής" και προσθέτει ότι:  Σε τηλεοπτική του συνέντευξη τη Κυριακή το βράδυ, ο Αμερικανός Πρόεδρος επεσήμανε ότι πρωταρχική του ανησυχία ήταν η ασφάλεια των κομάντος και ότι δεν τον προβλημάτιζε η πιθανότητα θανάτου του Μπιν Λάντεν. Ο κ. Ομπάμα δήλωσε ότι η έφοδος υπήρξε «τα μακροσκελέστερα 40 λεπτά» της ζωής του, όπως είπε, με μόνη εξαίρεση τη περίοδο που η κόρη του Σάσα αρρώστησε με μηνιγγίτιδα όταν ήταν μόλις τριών μηνών.

ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Προσφέρεται από  την  Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης

Η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης, αναγνωρίζοντας τη σπουδαιότητα της εκπαίδευσης νέων επιστημόνων στα ζητήματα της Γενοκτονίας, θεσμοθετεί και προκηρύσσει ετησίως υποτροφία συμμετοχής στο διεθνές θερινό σεμινάριο για τη Γενοκτονία και τα Ανθρώπινα Δικαιώματα στο Τορόντο του Καναδά. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν φοιτητές που βρίσκονται στο τρίτο έτος των σπουδών τους, μεταπτυχιακοί και υποψήφιοι διδάκτορες.

ΣΤΟΠ ΣΤΗΝ ΡΥΠΑΝΣΗ ΤΟΥ ΕΥΒΟΪΚΟΥ ΚΟΛΠΟΥ

Εκδήλωση διαμαρτυρίας πραγματοποιείται
την Κυριακή 15 Μάη
στις 11 π.μ. στην παραλία της Χαλκίδας







Κίνηση κατά της ρύπανσης που προκαλεί η ΛΑΡΚΟ στον Ευβοϊκό  Κόλπο


Για πολλοστή φορά οι ενεργοί πολίτες της Εύβοιας, πραγματοποιούν εκδήλωση διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη ρύπανση που προκαλεί η Λάρκο στην ευρύτερη περιοχή.