Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

ΣΕ ΔΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΑΠ. ΒΕΝΤΟΥΡΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Και πάλι χωρίς να εκπροσωπείται το Ελληνικό Δημόσιο;

Επαναλαμβάνεται σήμερα στο Β'΄ Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά,  η δίκη του Απόστολου Βεντούρη ο οποίος θα καθίσει στο εδώλιο για την υπόθεση των εικονικών του ναυτολογήσεων μέσα από τις οποίες εισέπραττε από τον Οίκο Ναύτου το επίδομα των παιδιών το οποίο αριθμεί αρκετές χιλιάδες ευρώ.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει εάν η υπεράσπιση θα ζητήσει και δεύτερη αναβολή.  Υπενθυμίζουμε ότι τον Αύγουστο, υποτίθεται ότι την ημέρα της δίκης ο κ. Βεντούρης εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Το τραγικό είναι ότι στη δίκη τον Αύγουστο, δεν υπήρχε εκπροσώπηση του Δημοσίου.  Αυτό είχε επισημανθεί από το nextok.blogspot.com.  Άραγε σήμερα θα υπάρχει Πολιτική Αγωγή ή και πάλι οι υπηρεσιακοί παράγοντες θα προσπαθήσουν να υποβαθμίσουν την υπόθεση.  Γιατί  είναι γνωστό στους παροικούντες την Ιερουσαλήμ ότι "Απόστολοι Βεντούρηδες" υπάρχουν κι άλλοι καταγεγραμμένοι ως ναυτικοί στο ΝΑΤ.  Ήδη μάλιστα αρκετοί λαμβάνουν και συντάξεις, ενώ οι πραγματικοί ναυτικοί, εξακολουθούν να περιμένουν τις πενιχρές τους απολαβές εδώ και δύο χρόνια.