Παρασκευή 6 Μαΐου 2011

ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ;

Ο Στρος Καν - "φίλος" να σου πετύχει - σε χειραψία
με τον Έλληνα Πρωθυπουργό.  Άραγε τι να σκέφτεται
αυτές τις μέρες μετά απ όσα είπε;  Ή μήπως εκτός
απ όσα είδαμε κι ακούσαμε, είπε κι άλλα...
To γεγονός είναι ένα:  Ο Στρος Καν είπε ότι είπε και μάλιστα στο πλαίσιο συνέντευξης.  Το απόσπασμα αφαιρέθηκε από τους υπεύθυνους του τηλεοπτικού καναλιού.  Σίγουρα όχι χωρίς τη συναίνεση του κ. Στρος Καν.  Άρα αυτό το απόσπασμα, ότι δηλαδή ο Έλληνας πρωθυπουργός βρισκόταν σε υπόγεια συνεργασία κλπ κλπ  είχε κάποιον προορισμό.

Όλοι ασχολούνται στην Ελλάδα με το τι έκανε ο Παπανδρέου και τι αποκάλυψε ο Στρος Καν.

Κανείς όμως δεν ασχοελείται με τους στόχους που είχε ο κύριος αυτός, όταν μεθοδευμένα έκανε τις εντός ή εκτός εισαγωγικών αποκαλύψεις του.

ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΕΚΠΑΙΔΕΥΟΜΕΝΟΣ ΤΗΣ COSCO

Απολύθηκαν οι 8μηνίτες συμβασιούχοι της κινεζικής εταιρίας

Ατύχημα που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός εκπαιδευόμενου χειριστή ΟΣΜΕ σημειώθηκε νωρίτερα το μεσημέρι  στο τμήμα του εμπορικού λιμανιού του Πειραιά που διαχειρίζεται η ΣΕΠ (COSCO).

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχαμε από την Ένωση Μονίμων Υπαλλήλων ΟΛΠ δύο ΟΣΜΕ συγκρούστηκαν μεταξύ τους και τραυματίστηκε ένας εκπαιδευόμενος χειριστής ο οποίος στεκόταν όρθιος πλάι στο χειριστή του ενός από τα δύο.

ΚΑΘΗΛΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΛΟΓΩ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ

Απεργία 24 ωρών αποφάσισε η Διοίκηση της ΠΝΟ για  την Τετάρτη 11 Μαΐου 2011.  Η απεργία  θα είναι Πανελλαδική και αφορά στα πληρώματα  σε όλες τις κατηγορίες πλοίων και πραγματοποιείται στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ.