Τετάρτη 10 Αυγούστου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΠΑΙΔΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΙΚΑ ΓΙΑ "ΦΑΚΕΛΑΚΙ" 30 ΕΥΡΩ

Τα ζήτησε για να εμβολιάσει παιδάκι

Η 65χρονη παιδίατρος υποστηρίζει πως πρόκειται για πλεκτάνη.


Στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου θα εκδικαστεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου, η υπόθεση 65χρονης παιδίατρου του ΙΚΑ Ηρακλείου που κατηγορείται ότι έλαβε «φακελάκι» 30 ευρώ για να εμβολιάσει κορίτσι δύο ετών, ενώ η ίδια υποστηρίζει πως πρόκειται για πλεκτάνη.

Η PROTON BANK ΣΤΟΝ "ΦΑΚΟ" ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ

Με τις καταθέσεις στελεχών της Τράπεζας της Ελλάδος, που έχουν αναλάβει να διενεργήσουν τους σχετικούς ελέγχους άνοιξε ο κύκλος των καταθέσεων μαρτύρων στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας για την υπόθεση της εκταμίευσης δανείων ύψους 51 εκατομμυρίων ευρώ από την Proton Bank προς εταιρείες του ομίλου Λαυρεντιάδη.  

ΕΠΑΨΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΚΥΠΡΟΥ ΣΑΒΒΑ ΑΡΓΥΡΟΥ

Ερευνούν και Αξιωματούχους της ΑΗΚ


10 Αυγούστου 2011,

Την παύση του υπαρχηγού της Εθνικής Φρουράς, Σάββα Αργυρού από τη θέση του, αποφάσισε πριν από λίγο το Υπουργικό Συμβούλιο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Σάββας Αργυρού έχει ήδη λάβει επιστολή, μέσα από την οποία του γνωστοποιείται η απομάκρυνση του από την Εθνική Φρουρά, μετά τα τραγικά γεγονότα στη Ναυτική Βάση Ευάγγελος Φλωράκης στο Μαρί

Ερευνούν αν η ΑΗΚ γνώριζε 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ ΤΗΣ Π.Α. ΜΕ ΚΑΥΣΙΜΑ

Του Τασου Tελλογλου (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ)
Την ώρα που οι Ενοπλες Δυνάμεις της χώρας χρωστούν για προμήθειες φαρμάκων, τροφίμων και καυσίμων και δεν υπάρχουν κονδύλια για να αγοραστούν ανταλλακτικά, το Λιμενικό έρχεται να επιλέξει την ακριβότερη προσφορά για τον ανεφοδιασμό της Πολεμικής Αεροπορίας (Π. Α.) με καύσιμα με διαδικασία που προκαλεί εύλογα ερωτήματα. Σύμφωνα με έγγραφα που έχει στην κατοχή της η «Κ», στις 21 Φεβρουαρίου 2011 το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας (ΓΕΑ) προκήρυξε μειοδοτικό διαγωνισμό ναύλωσης δεξαμενοπλοίων μεταφοράς καυσίμου JP-8 της Πολεμικής Αεροπορίας και ανέθεσε τη διεξαγωγή του διαγωνισμού στο Λιμενικό Σώμα.