Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

KRAMPUS ΜΠΥΡΑΡΙΑ ΣΤΗ ΝΙΚΑΙΑ ΓΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΤΟΣ


Φανταστικά πάρτι
της Μπυραρίας KRAMPUS στη Νίκαια

Δεκάδες άνθρωποι κυρίως νεαρής ηλικίας διασκεδάζουν με τη ψυχή τους κάθε βράδυ  μέσα στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της μπυραρίας KRAMPUS στη Νίκαια (Λαοδικείας και Τσαλδάρη) και το σημαντικότερο: Οικονομικά και οικονομικότερα και οικονομικότατα.

Ζωντανή μουσική από ροκ και μπαλάντες μέχρι ποπ και ρεμπέτικα και  φωνές νέων ταλαντούχων νέων συνοδεύουν τη διασκέδαση.  Δεν λείπει και το σταν απ κόμεντι που χαρίζει αύθονο γέλιο, συστατικό που τείνει να εκλείψει από τα πρόσωπα των Ελλήνων "χάρη" στις οικονομικές εξελίξεις.  Ωστόσο με άφθονη μπύρα από 35 διαφορετικά ήδη ζύθου, αλλά και με τους χορευτικούς  ρυθμούς, όλοι διασκέδασαν ως τα ξημερώματα ποιοτικά αλλά και οικονομικά.  Για του λόγου το αληθές, αδιάψευστος μάρτυρας του μοναδικού γλεντιού είναι τα φωτογραφικά στιγμιότυπα που ακολουθούν.
 
Δείτε το περιβάλλον  από πλούσιο φωτογραφικό υλικό προηγούμενου ρεπορτάζ εδώ:  http://nextok.blogspot.gr/p/aquarela-crepa-caffe.html
 


*** *** *** *** *** ***

Επικοινωνείστε μαζί μας: th.kontzoglou@gmail.com

Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.  ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία.

 *** *** *** *** *** ***