Κυριακή 29 Μαΐου 2011

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΚΟΥΝΝΑΜΑΣ: ΠΑΛΙ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕ Ο ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Συνέντευξη του υποψήφιου της ΕΔΕΚ  Γρηγόρη Κουνναμά στην εφημερίδα "Φιλελεύθερος"


“ΠΑΡΑ τις συνθήκες ακραίας πόλωσης, τη λειτουργία στο έπακρο των μηχανισμών της εξουσίας, αλλά και τη μεγάλη πίεση στο χώρο του κέντρου, η ΕΔΕΚ πέτυχε να διατηρήσει τα ποσοστά της”, λέει ο υποψήφιος με την ΕΔΕΚ Γρηγόρης Κουνναμάς.

“Υπό την εμπνευσμένη καθοδήγηση του προέδρου μας, τα συλλογικά όργανα θα κάνουν τον απολογισμό τους και θα εκτιμήσουν τυχόν αδυναμίες της καμπάνιας να αναδείξει την ειδοποιό διαφορά της ΕΔΕΚ, να επιτύχει τη μέγιστη συσπείρωση των οπαδών μας και να προσελκύσει ψηφοφόρους που προτίμησαν την αποχή”, συμπληρώνει ο έτερος υποψήφιος με την ΕΔΕΚ, Ζαχαρίας Τσίρτος.

Ο κατακερματισμός του "μεσαίου χώρου"“Προσωπικά βεβαίως δεν είμαι ευχαριστημένος”, λέει πάντως ο Γρ. Κουνναμάς. “Περίμενα βελτίωση των ποσοστών της ΕΔΕΚ τουλάχιστον στις κατεχόμενες επαρχίες Κερύνειας και Αμμοχώστου, λόγω ακριβώς της καθαρότητας των θέσεών μας διαχρονικά.

ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΤΟ "ΣΦΑΓΕΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΟ ΔΡΑΓΟΥΜΗ

Συνέντευξη του συγγραφέα για το "Σφαγείο Θεσσαλονίκης"


Μετά το  ΣφαγείοΣαλονίκης»http://nextok.blogspot.com/2011/05/blog-post_3388.html   ο συγγραφέας Θάνος Δραγούμης ετοιμάζει το «Σφαγείο Συντάγματος».

Στο μεταξύ δηλώνει στο nextok: Τα περί «σύγχρονης κατοχής» που ακούγονται κυρίως από αριστερά, είναι ανιστόρητες υπερβολές για να μην πω καταφανείς ανοησίες".


 Γιατί το λέει αυτό; Διαβάστε τη συνέντευξη που ο εξαίρετος συγγραφέας παραχώρησε αποκλειστικά για το nextok.blogspot.com

Nextok:   Κύριε Δραγούμη, θα θέλατε να μας μιλήσετε λίγο για τη ζωή σας; Τα παιδικά σας χρόνια, τη ζωή σας σήμερα;

Θάνος Δραγούμης:   Η ζωή μου δεν έχει κάτι το ξεχωριστό ώστε να χρήζει ιδιαίτερης αναφοράς και μνείας. Είναι μια ζωή σε εποχή κρίσης. Κρίσης οικονομικής, κοινωνικής, αλλά κυρίως συλλογικών αξιών. Συνεπώς είναι μια ζωή που βρίσκεται «υπό αναδιαπραγμάτευση». Σαν τις αυτάρεσκες, υπερκαταναλωτικές, μεταπολιτευτικές ζωές όλων μας.

Nextok: Πως γεννήθηκε η ιδέα για τη συγγραφή του βιβλίου «Σφαγείο Σαλονίκης»;

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΩΝ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥΣ ΣΤΗ ΧΙΟ

Ελεύθεροι αφέθηκαν οι δράστες λόγω ...αργίας!
Την έντονη διαμαρτυρία, αγανάκτηση αλλά και παράλληλα την ανησυχία της για τα επεισόδια που σημειώθηκαν τις πρωινές ώρες του Σαββάτου 21 Μαΐου στην προκυμαία, με θύμα ένα λιμενικό υπάλληλο, εκφράζει η Ένωση Λιμενικών Υπαλλήλων Χίου- Σάμου.

«Σας γνωρίζουμε ότι τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου 21-05-2011 το Κ.Λ. Χίου δέχτηκε κλήση για συμπλοκή νεαρών έξωθεν παραλιακού καταστήματος. Άμεσα έσπευσαν Όργανα Υπηρεσίας μας για να αντιμετωπίσουν το περιστατικό. Δυστυχώς όμως, δεν υπήρξε αίσια έκβαση.