Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2009

Θρίλερ η εξαφάνιση
επιχειρηματία στη Μήλο
Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια και οι φίλοι του 27χρονου επιχειρηματία Γιώργου Απέργη ο οποίος έχει εξαφανιστεί μυστηριωδώς από την περασμένη Δευτέρα. Για τελευταία φορά τον είδαν σε πανηγύρι στη Χώρα της Μήλου, παρέα με μία φίλη του από το νησί. Από τότε δεν τον ξαναείδε κανείς. Πρόκειται για τον 27χρονο Γιώργο Απέργη, κάτοικο Γέρακα Αττικής, ο οποίος διατηρεί επιχείρηση extreme sports (καγιάκ, αναρριχήσεις) στη Μήλο, όπου και διέμενε το τελευταίο διάστημα. Δύο ημέρες μετά την εξαφάνιση, αναστατωμένοι οι οικείοι του, μπήκαν στο σπίτι του συνοδευόμενοι από αστυνομικούς, χωρίς όμως να τον βρουν, ενώ στο κέντρο όπου διασκέδαζε βρέθηκε το τσαντάκι με τα προσωπικά του αντικείμενα. Έγινε καταγγελία στο Αστυνομικό Τμήμα της Μήλου και ξεκίνησαν έρευνες. Η αστυνομία δεν έχει βρεί κανένα στοιχείο που μπορεί να οδηγήσει σε οποιαδήποτε αξιόπιστη υπόθεση και οι έρευνες γίνονται πρός κάθε κατεύθυνση. Σε επικοινωνία της zougla.gr με το ΑΤ Μήλου οι αστυνομικοί επιβεβαίωσαν πως διεξάγωνται εντατικές έρευνες ενω άντρες της ασφαλείας συνομιλούν με όσα πρόσωπα τον γνώριζαν αναζητώντας οποιαδήποτε πληροφορία.
Ο Γιώργος Απέργης δεν είχε ιδιαίτερες σχέσεις και παρέες στο νησί. Στην Μήλο έχουν μεταβεί οι γονείς καθώς και φίλοι του, συμμετέχωντας στις έρευνες. Η μέχρι τώρα προσπάθεια έχει αποβεί άκαρπη με αποτέλεσμα να αυξάνεται λεπτό πρός λεπτό η αγωνία των οικείων του.
Στις έρευνες συμμετέχει ομάδα της ΕΜΑΚ και ελικόπτερο. Τελευταία φορά ο Γιώργος θεάθηκε τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009 στη Χώρα της Μήλου όπου είχε μεταβεί με τρεις φίλους του για να διασκεδάσουν στο πανηγύρι. Φορούσε ΜΑΥΡΟ Τ-SHIRT KAI ΠΡΑΣΙΝΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ.
Όποιος γνωρίζει κάτι για την τύχη του 27χρονου Γιώργου Απέργη ας επικοινωνήσει με στο τηλέφωνο 6972219071