Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΟΤΑΝ Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΜΕ FRONTEX, ΗΔΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΠΑΝΑΚΟΣ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΠΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΣΤΩΝ


Στον άνθρωπο που  έστω από αμέλεια άνοιξε πόρτες και παράθυρα στους διακινητές των λαθρομεταναστών από τη Πάτρα προς την Ιταλία, επιμένει τμήμα του ΠΑΣΟΚ να αναθέσει τη διοίκηση του Προσωπικού των Λιμενικών.

Προφανώς τα πιο κάτω δεν είναι γνωστά στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή.  Αν πάντως επιμένει να διατηρήσει τον κ. Σπανάκο στη θέση του, ε τότε...

Αρχηγοί νυν και τέως όλοι στην Ανακρίτρια

Νυν και πρώην Αρχηγοί και άλλοι υψηλόβαθμοι του Λιμενικού θα υποχρεωθούν προσεχώς να προσέλθουν στο γραφείο της Ανακρίτριας Πατρών ενώ δεν αποκλείεται η ανακρίτρια να προχωρήσει και στην κλήτευση πολιτικών προσώπων ή και προσώπων που έχασαν πλέον την βουλευτική τους ασυλία.

ΟΥΡΛΙΑΖΕ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ Ο ΤΣΟΥΡΟΠΛΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΠΑΝΑΚΟ!

Θα γίνει …μαριονέτα του Σπανάκου ο Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης;


Στον Αρχηγό του Λιμενικού προσπάθησε να επιβληθεί ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας Αθανάσιος Τσουροπλής, προκειμένου να διατηρηθεί στη θέση του Διευθυντή Προσωπικού ο Αρχιπλοίαρχος Νίκος Σπανάκος.

Σύμφωνα με αρκετές πηγές, το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη στην Ακτή Βασιλειάδη επισκέφθηκε νωρίτερα σήμερα και με άγριες διαθέσεις ο πρώην Γενικός Γραμματέας Αθανάσιος Τσουροπλής. Ο πολίτης ο οποίος έχει και θέση στη Βουλή κατευθύνθηκε με «γερμανικό» βηματισμό στο Γραφείο του Αρχηγού Κωνσταντίνου Σούλη, απ’ όπου ολόκληρο το κτήριο της ακτής Βασιλειάδη, άκουγε για ώρα τα ουρλιαχτά και τις τσιρίδες του.

ΝΕΟΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

ΠΟΙΟΣ  ΟΥΡΛΙΑΖΕ  ΣΗΜΕΡΑ 

ΣΤΗΝ  ΑΚΤΗ  ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ;

ΣΕ ΛΙΓΟ  ΣΤΟ Nextok.blogspot.com