Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

ΧΩΡΙΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΑ ΟΙ ΛΙΜΕΝΙΚΟΙ

Την τραγική εικόνα που παρουσιάζει το Λιμενικό Σώμα εξ' αιτίας της "αποκοπής" του από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, αναφέρει σε ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ο βουλευτής της Ν.Δ. και αρμόδιος για θέματα Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Στην ερώτηση που κατέθεσε ο βουλευτής, απευθυνόμενος στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, αναφέρει:

ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΛΙΣΤΑ ΤΗΣ WIKIPEDIA Η ΦΟΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Είχε μέγεθος στο 1/20 της Χιροσίμα

Στον κατάλογο της Wikipedia με τις πιο φονικές εκρήξεις έχει μπει η Κύπρος ύστερα από την έκρηξη στη ναυτική βάση της Εθνικής Φρουράς στις 11 Ιουλίου 2011.  

ΑΝΑΣΤΑΤΟΙ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Αντιδράσεις από την ΠΕΑΛΣ




Την έντονη αντίδραση των ένστολων προκαλεί η απόφαση της κυβέρνησης να περικόψει κατά 20% το επίδομα Ειδικής Απασχόλησης.

Σε ανακοίνωση της η Πανελλήνια Ένωση Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος αναφέρει:

ΨΑΡΙΑ "ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ" ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ



Δηλητηριώδες το ψάρι "Λαγοκέφαλος"

02/08/11
του Οδυσσέα Τζανετή



«Ψάρια-εισβολείς» έχουν εμφανιστεί σε μεγάλους αριθμούς και εξαπλώνονται ραγδαία στην θαλάσσια περιοχή της Κρήτης, όπως και όλης της Μεσογείου, με αδιευκρίνιστες, προς το παρόν, συνέπειες στο μεσογειακό οικοσύστημα.


Τα νέα αυτά είδη ψαριών μπορούν να γίνουν επικίνδυνα για τα «ντόπια» είδη ψαριών καθώς μπορούν να αναπτύξουν σχέσεις ανταγωνισμού, καταλαμβάνοντας τον ζωτικό τους χώρο και

HATTA: ΝΑ ΜΗ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ!!


Έκκληση  στην κυβέρνηση και στους ιδιοκτήτες ταξί
Απεγνωσμένη έκκληση απευθύνει ο HATTA προκειμένου να λήξουν οι κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί με θύμα τον τουρισμό και κατ' επέκταση την οικονομία της χώρας.

Σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός αναφέρει: Στη συνέχεια των απαράδεκτων και επικίνδυνων καταστάσεων που οι ανεξέλεγκτες κινητοποιήσεις των ιδιοκτητών ταξί έχουν προκαλέσει σήμερα (Δευτέρα 1/8/2011) στο Ηράκλειο της Κρήτης και στην Πάτρα, όλη η χώρα παρακολουθεί χωρίς αντίδραση την ανεμπόδιστη κλιμάκωση μιας κατάστασης