Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

Τουρκολιάς: Συστράτευση για την επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας


Στην φωτογραφία είναι οι:
 Από Αριστερά: Kώστας
Οικονόμου (Μέλος- Τράπεζα Κύπρου),
 Γιώργος Ξηραδάκης (Γενικός
Γραμματέας- XRTC Business
Consultants), Νίκος Βουγιούκας
(Αντιπρόεδρος Α' - 3V),
Αλέκος Τουρκολιάς (Πρόεδρος
- Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος),
 Κώστας Κουτσουμπέλης
(Αντιπρόεδρος Β' - Excell),
Κατερίνα Φίτσιου (Ταμίας-
 XRTC), Άγγελος Παντελέων-
Ρούπας - (Αν. Γ.
Γραμματέας- Deutche SchiffsBank ).
 Η έλλειψη ανταγωνιστικότητας είναι το σοβαρότερο πρόβλημα της Ελληνικής Οικονομίας και η συστράτευση όλων στην αντιμετώπιση του είναι η προϋπόθεση για την επανεκκίνηση της Ελληνικής οικονομίας, κινητοποιώντας το παραγωγικό δυναμικό και τις πραγματικές ικανότητες του δημιουργικού Έλληνα. 

Αυτά επεσήμανε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της Ένωσης Τραπεζικών και Χρηματοοικονομικών Στελεχών Ελληνικής Ναυτιλίας  Αλέξανδρος Τουρκολιάς στις 25 Ιανουαρίου, όταν τα μέλη της Ένωσης συναντήθηκαν στα γραφεία της XRTC για την ετήσια εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

 Το παράδειγμα της εξωστρεφούς επιτυχημένης δραστηριότητας της Ελληνικής ναυτιλίας με την παγκόσμια πρωτοκαθεδρία πρέπει να διαχυθεί

Αυτοκαταστρέφεται το ΠΑΣΟΚ

Ανάμεικτα συναισθήματα φαίνεται να έχουν καταλάβει τους πρώην ενταγμένους στο Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα βλέποντας τις τελευταίες ημέρες την ραγδαία ολίσθηση του πολιτικού τους χώρου και την δρομολόγησή του στην αυτοκαταστροφή.

Ο ένας μετά τον άλλο, οι υπουργοί του αυτοκαίγονται στην απέλπιδη προσπάθειά τους να διαδεχθούν τον "Καίσαρα", και όσοι από τους απλούς πολίτες είχαν θέσει τον εαυτό τους παλαιότερα στη διάθεση του Κινήματος, δεν ξέρουν αν πρέπει να χαρούν ή να λυπηθούν, να κλάψουν ή να γελάσουν, να αισθανθούν ικανοποίηση ή απογοήτευση.  Γιατί ο κόσμος αυτός που διέθεσε κόπο και χρόνο

Μετά την επίσκεψη στον Α. Σαμαρά έγινε Επιτελάρχης Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.


O Επιτελάρχης Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ
Δ. Μπαντιάς,
Διότι θέλει πολιτικές κινήσεις η ...αξιοκρατία!

Μία ημέρα πριν την "προαγωγή" του Γενικού Επιθεωρητή Λ.Σ. σε Επιτελάρχη, ο κ. Μπαντιάς επισκέφθηκε τον κ. Αντώνη Σαμαρά.  Η επίσκεψη αυτή στάθηκε καθοριστική για την ανατροπή των μέχρι εκείνη τη στιγμή αποφάσεων της Ηγεσίας του Λιμενικού και φυσικά του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Χρήστου Παπουτσή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Μπαντιάς συνοδευόνταν στην επίσκεψή του από