Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ...

Ψηφίζω ΠΑΣΟΚ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να συνεχιστούν οι μεταρρυθμίσεις,ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να δω τους Δ.Υ να απολύονται κατά χιλιάδες από το δημόσιο σύμφωνα με δήλωση του δικού τους Μάνου. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να μειωθούν και πάλι οι μισθοί και οι συντάξεις. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να κλείσουν τα ΚΑΠΗ που μαζεύονται όλοι οι απόμαχοι της δουλειάς πίνουν φτηνούς καφέδες και πάνε κρουαζιέρες αναψυχής κάθε τρεις και λίγο, που αν είχαν μια σταλιά φιλότιμο θα είχαν προχωρήσει σε εθελοντική ευθανασία για το καλό της πατρίδος. ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΩ να αυξηθεί και πάλι ο ΦΠΑ

Αντιπαραγωγικός κλάδος τα στελέχη των Ε.Δ!

Γράφει ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

Τι να πω! Ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ μετά τα περιβόητα και αλήστου μνήμης «ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ» και «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΠΡΑΓΜΑ Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ», από εκπομπή μεσημεριανή (του Σαββατοκύριακου), επιτέθηκε εκ νέου στις ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (και δεν είδα τον ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ και τον ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ να αντιδράσουν), ισχυριζόμενος ότι ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ της ΧΩΡΑΣ είναι ο πλέον ΑΝΤΙΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΚΛΑΔΟΣ!!. Αυτοί δηλαδή που αμύνονται(χωρίς να πληρώνονται παραπάνω) σε ΟΡΙΑΚΟΤΑΤΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΤΗΝ ΚΛΟΝΙΖΟΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ. Και φυσικά οι 4 Αρχηγοί των Επιτελείων δεν λένε τίποτα. Ας το έλεγε αυτό Αμερικανός ή Γερμανός πολιτικός και δεν θα ήξερες αυτοστιγμεί αν θα ήταν πλέον μέλος της κυβέρνησης της χώρας του.. Αλλά εδώ οι Αρχηγοί τους λέει ούτε λίγο ούτε πολύ ότι ηγούνται αντιπαραγωγικών κλάδων και δεν αντιδρούν(ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΣΙΝΣΕΚΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΡΑΜΣΦΕΛΝΤ το 2003 και το ναύαρχο ΦΑΛΟΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ στον ΜΠΟΥΣ το 2007/Αμύνθηκαν των κλάδων τους και του επιπέδου 4 αστέρων που τους είχε τιμήσει η πατρίδα σε πεδία μαχών και όχι σε γραφεία).

Τα επιδόματα δεν καταβάλλονται με δελτία τύπου

Email Αναγνώστη, με πολλούς ....... αποδέκτες!!!
===============================================================
Επανέρχομαι και θα το διατυμπανίζω μέχρι να δικαιωθώ και να αντιληφθούν, όσοι ανερυθρίαστα εκθειάζουν ή χειροκροτούν υπουργούς και λοιπούς πολιτικούς παρατρεχάμενους, κυρίως για να θερίσουν εύνοια, αλλά ταυτόχρονα παραπλανούν τον απλό λιμενικό, τον αγνό αναγνώστη.
Είπα και αμαρτίαν ουκ έχω "Εγώ ξέρω ότι οι αυξήσεις ή μειώσεις μισθών, τα επιδόματα, τα εκλογικά κι ότι άλλο πρόκειται να εισπράξει ο εργαζόμενος, γράφονται σαφώς και ρητώς σε υπουργικές αποφάσεις κι όχι σε δελτία τύπου ή blog, όπου σπανίου αναστήματος & εγκυρότητας αρθρογράφοι, λένε το μακρύ κ το κοντό τους, αυτοϊκανοποιούμενοι κ αυτοχειροκροτούμενοι. Λες κι αν δεν ήταν αυτοί δεν θα παίρναμε ούτε €.
Άσε όμως να δούμε στο τέλος σε ποιους, εάν κ πόσα θα μας δώσουν κ να στείλουμε τον λογαριασμό σε εκείνους κ στην υφυπουργό.
Μήπως κ στο τέλος πάρει μόνο το προσωπικό που ανήκει στο ΠΡΟΠΟ κ όχι στο ΥΘΥΝΑΛ;

Άντε Γεια
Ένας Διχασμένος Ένστολος

Παχυλά επιδόματα στους βουλευτές

Του ΓΙΩΡΓΟΥ Σ. ΜΠΟΥΡΔΑΡΑ (Καθημερινή)
Όπως προκύπτει από τον προϋπολογισμό της Βουλής, οδηγούν έως και σε διπλασιασμό των αποδοχών τους.
------------------------------------------------------------------
Αίσθηση προκλητικής πολυτέλειας αναδύεται από τη συζήτηση, σήμερα το πρωί στην Ολομέλεια της Βουλής, επί του Προϋπολογισμού του Κοινοβουλίου για το 2011: Σε μία εξαιρετικά κρίσιμη για τα δημοσιονομικά της χώρας συγκυρία, οι «300» αναμένεται να εγκρίνουν διαφόρων ειδών «επιδόματα» και παροχές για τους ιδίους που υπό προϋποθέσεις οδηγούν έως και σε διπλασιασμό των ετήσιων αποδοχών τους!

Η προϋπολογιζόμενη ετήσια αποζημίωση για τους βουλευτές ανέρχεται στο ποσό των 21.226.400 ευρώ. Πέραν αυτών, όμως, προβλέπονται και τα ακόλουθα: α) Αποζημίωση βουλευτών για τη συμμετοχή τους στα τμήματα διακοπών της Βουλής και τις επιτροπές αυτής: 5.000.000 ευρώ, β) Επίδομα οργάνωσης γραφείου: 8.086.300 ευρώ, γ) Οικογενειακή παροχή βουλευτών: 212.800 ευρώ, δ) Εξοδα κίνησης βουλευτών: 1.715.600 ευρώ, ε) Ταξίδια στο εσωτερικό: 1.670.000 ευρώ, στ) Ταξίδια στο εξωτερικό: 1.500.000 ευρώ.

Αθροισμα; 18.184.700 ευρώ

Σε αυτά, θα πρέπει να συνυπολογιστεί και μέρος του ποσού των 9.373.000 ευρώ, που εμπεριέχονται στους κωδικούς οι οποίοι αφορούν την κάλυψη λογαριασμών σταθερής και κινητής τηλεφωνίας.

ΒΡΩΜΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΘΥΛΑΚΑΣ ΚΑΚΟΠΟΙΩΝ Η ΒΟΡΕΙΑ ΚΥΠΡΟΣ

Ένα αποκαλύπτικό ρεπορτάζ της Γαλλικής τηλεόρασης, προβάλλει αυτά που όλοι οι Κύπριοι γνωρίζουν εδώ και χρόνια. Ό,τι δηλαδή, η Βόρεια Κύπρος χρησιμοποιείται από την Τουρκία για να ξεπλένει το βρώμικο χρήμα και γι αυτό δίνει εκεί καταφύγιο σε κάθε κακοποιό, απατεώνα και εγκληματία του κόσμου. Δείτε το ρεπορτάζ

Πάγκαλος Θεόδωρος

Καμιά φορά και Πάγκακος.
Οι δημοσιογράφοι τον ανακήρυξαν πολιτικό μεγάλου (ειδικού και γενικού) βάρους και υψηλού IQ. Έχουν δίκιο και στα δύο. Αλλά.. συχνά -πυκνά τροφοδοτεί τα κανάλια με αμετροεπείς δηλώσεις, ενώ συμμετέχει στα πάνελ με ενδεχομένως ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.
Λόγω της σωματικής ομοιότητας με τον Παβαρότι, την εποχή του Οτσαλάν, όταν ήταν Υπουργός Εξωτερικών, είχε το ψευδώνυμο Μεγάλος Τραγουδιστής.
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος βάζει συχνότερα από όλους σε δοκιμασία το πολιτικό μας σύστημα, καθώς εκφράζει απόψεις που αποκλίνουν από το κομματικά ορθό και κάθε φορά ανακύπτει το ερώτημα: Αν ένα κομματικό στέλεχος δεν έχει το δικαίωμα στην προσωπική άποψη, για ποια Δημοκρατία μιλάμε?
(Απόσπασμα από το: "Νεοελληνικό Σατυρικό Λεξικό", Μιχ. Πιτσιλίδη)
Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas