Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΠΑΓΩΤΑ - Οι εταιρίες ξεγελούν τους καταναλωτες

Παγωμένο γλύκισμα βάφτισαν το παγωτό


Το σλόγκαν "Φέρτε πίσω τα παγωτά" κυριαρχεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδύκτιο.


Σύμφωνα με όσα αναφέρονται, αυτό το καλοκαίρι, όλες σχεδόν οι εταιρείες παγωτών αποφάσισαν να "πιάσουν στον ύπνο" τους καταναλωτές.  Οι ανυποψίαστοι καταναλωτές λοιπόν (και φέτος) προτιμούν τα δροσιστικά παγωτά των διαφόρων εταιρειών, ως επιλογή για την αντιμετώπιση της ζέστης και την αναζήτηση δροσιάς. Η απάτη όμως κρύβεται καλά, έντεχνα και αποτελεσματικά! Αν κοιτάξουμε στη σύσταση (στο σημείο που αναφέρονται τα συστατικά) θα δούμε πως το παγωμένο προϊόν που κρατάμε στα χέρια μας τιτλοφορείται ως "παγωμένο γλύκισμα".

ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΦΩΤΙΖΑΝ ΜΕ ΤΑ ΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗ ΛΕΧΩΝΑ

Μπλακ άουτ στο νοσοκομείο της Σάμου την ώρα της γέννας

2 Ιουλ 2011

Του Γιάννη Νέγρη

Μπλακ άουτ στο Νοσοκομείο της Σάμου κατά την ώρα γέννας ,ανάγκασε  τον γιατρό να φωνάξει τους συγγενείς μέσα στο χειρουργείο και να χρησιμοποιήσουν τα κινητά τους για να μπορέσει να αντιμετωπίσει την κατάσταση έλλειψης φωτισμού. 


Ντροπή! Κόπηκε το ρεύμα την ώρα της γέννας και δεν είχαν γεννήτρια!

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΗΣ ΦΥΓΑΔΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Ν. ΤΣΩΝΗ ΜΕ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΟΠΙΤΕΣ ΤΟΥ

Με συνθήματα όπως "κλέφτες",  πολλά χειρότερα, υποδέχθηκαν τον βουλευτή Φθιώτιδας του ΠΑΣΟΚ οι αγανακτισμένοι κάτοικοι της Λαμίας όταν ισχυρή αστυνομική δύναμη επιχείρησε να φυγαδεύσει τον βουλευτή που είχε εγκλωβιστεί φοβισμένος στο Γραφείο του για περισσότερο από δύο ώρες.
Αστυνομικές δυνάμεις από κάθε αστυνομικό τμήμα της ευρύτερης περιοχής, "επιστρατεύτηκαν" για να σώσουν τον βουλευτή από το θυμωμένο κοινό του.


Ανάλογα προβλήματα αντιμετώπισαν χθες και άλλοι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ









ΑΠΕΓΛΩΒΙΣΤΗΚΕ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΣΩΝΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΛΥΤΩΣΕ ΤΟ ...ΞΥΛΟ

Τον υποδέχθηκαν με αυγά, γιαούρτια και ξύλο

Περισσότερες από δύο ώρες παρέμεινε εγκλωβισμένος στον 4ο όροφο καντρικού κτηρίου της Λαμίας ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κύριος Νίκος Τσώνης. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr παρά την ισχυρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να φυγαδεύσει τον Νίκο Τσώνη, ο βουλευτής δεν γλύτωσε από το μένος των αγανακτισμένων πολιτών.

ΣΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥ LIDL ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΒΑΚΤΗΡΙΟ E.COLI


Σάββατο 2 Ιουλίου 2011

Είναι διαφορετικό από το στέλεχος που έπληξε τη Γερμανία και τη Γαλλία


Προϊόντα από τη Γερμανία
μολυσμένα με το παθογόνο
 βακτήριο E. coli O157 εντόπισε
 ο ΕΦΕΤ στη Βόρεια Ελλάδα.
Με εντολή του ΕΦΕΤ ανακαλούνται από την ελληνική αγορά κατεψυγμένος βοδινός κιμάς και κατεψυγμένα σουτζουκάκια στα οποία εντοπίστηκε παθογόνο στέλεχος Escherichia coli, διαφορετικό όμως από το στέλεχος που προκάλεσε επιδημίες στη Γερμανία και τη Γαλλία.

Το τοξικό στέλεχος O157 βρέθηκε σε προϊόντα από την αγορά της Μακεδονίας:

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ Ο STRAUSS-KAHN

1η  Ιουλίου 2011
Ελεύθερος χωρίς εγγύηση και χωρίς περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο πρώην επικεφαλής του ΔΝΤ, Dominique Strauss-Kahn, που κατηγορείται για σεξουαλική παρενόχληση καμαριέρας, με απόφαση του δικαστηρίου της Νέας Υόρκης που προγραμμάτισε έκτακτη ακρόαση την Παρασκευή.

Το δικαστήριο συμφώνησε να ελευθερώσει τον Dominique Strauss-Kahn από τον κατ’ οίκον περιορισμό, στηριζόμενο στο λόγο του, ότι θα συνεχίσει να εμφανίζεται στο δικαστήριο, επιβεβαιώνοντας τις

ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΗΚΕ Ο ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΒΟΥΛΗ


Αρνείται τις κατηγορίες ο πρώην υπουργός

Την άσκηση ποινικής δίωξης κατά του πρώην υπουργού Αμυνας Ακη Τσοχατζόπουλου για δύο αδικήματα που αφορούν στην υπόθεση των υποβρυχίων και την παραπομπή του στο Δικαστικό Συμβούλιο αποφάσισε η Ολομέλεια της Βουλής, καθώς μετά από μυστική ψηφοφορία αποδέχθηκε αποδέχθηκε τη σχετική πρόταση του πορίσματος της Προανακριτικής Επιτροπής.
Η δίωξη αφορά τα αδικήματα της παθητικής δωροδοκίας και της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

ΣΟΒΑΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ - ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΙΚΟ ΤΣΩΝΗ

Αφίσες που κόλλησαν στο γραφείο του βουλευτή Τσώνη
 οι συντοπίτες του όταν ο ίδιος μιλούσε στη
βουλή για το Μεσοπρόθεσμο
Ακόμα και τη σκιά τους θα φοβούνται οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μετά την απόφασή τους να ψηφίσουν το Μεσοπρόθεσμο, υποκύπτοντας στις έμμεσες και άμεσες απειλές του Πρωθυπουργού και των δύο Αντιπροέδρων της Κυβέρνησης.  Τα επεισόδια προπηλακισμού των βουλευτών διαδέχονται το ένα το άλλο.

Στη Λαμία αγανακτισμένοι πολίτες εγκλώβισαν νωρίς απόψε  σε γραφεία κεντρικού κτιρίου τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Νίκο Τσώνη και άλλα τοπικά στελέχη της Νομαρχιακής του ΠΑΣΟΚ.

Το επεισόδιο:

Λίγο μετά τις 8.00΄το βράδυ όταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Τσώνης πήγε να μπει σε κεντρικό κτίριο στην πλατεία Ελευθερίας στον 4ο όροφο όπου συνεδρίαζε η Νομαρχιακή του ΠΑΣΟΚ, δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο.

Σύμφωνα με τα όσα είπαν αυτόπτες μάρτυρες στο LamiaReport, ένας αγανακτισμένος πολίτης πλησίασε τον βουλευτή και του είπε: "Εσύ είσαι που ψήφισες το μεσοπρόθεσμο με βαριά καρδιά?... και τον έφτυσε...

Εγκλωβισμένος στο γραφείο του
είναι ο βουλευτής της Λαμίας
Νίκος Τσώνης όπως και άλλοι
ομοϊδεάτες του
Σύμφωνα με τις ίδιες μαρτυρίες ο βουλευτής τον άρπαξε από το λαιμό και τον έσπρωξε, φωνάζοντας "θα σε γ.... ρε κωλόπαιδο" Στη συνέχεια ενεπλάκησαν και άλλοι πολίτες που γιουχάριζαν και έβριζαν τον βουλευτή, ο οποίος την ώρα που έφευγε γρήγορα για να μπει στο κτίριο, δέχτηκε καφέδες, μπουκάλια και αυγά.

Ο Νίκος Τσώνης είναι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που είπε στη Βουλή την ιστορία με τον "ψηφοφόρο Δημητράκη".

ΔΕΙΤΕ  το σχετικό βίντεο - με τη λαϊκίστικη αναφορά - που  προκάλεσε τους συντοπίτες του βουλευτή,  του οποίου είναι πλέον προφανές,  τρίζει η βουλευτική έδρα.


Στο σημείο έφτασε ισχυρή δύναμη της αστυνομίας.

Μέχρι και αυτή την ώρα ο βουλευτής και τα τοπικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ είναι εγκλωβισμένα στον 4ο όροφο και απέξω οι αγανακτισμένοι πολίτες φωνάζουν συνθήματα κατά του βουλευτή και του ΠΑΣΟΚ.

Πηγή:  Με πληροφορίες από το : lamiareport