Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΠΕΡΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ Η G.A. FERRIES

Εκποιήθηκαν τελικά τα επτά πλοία της εταιρίας G.A. Ferries.  Οι νέοι ιδιοκτήτες τους είναι σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΛΠ οι εταιρίες «Ιγνάτιος Σπανόπουλος Α.Ε.» και «Τεχνική Προστασίας Περιβάλλοντος Α.Ε.».  Το συνολικό τίμημα των πλοίων ανήλθε στα 7.200.300 ευρώ συν ΦΠΑ.

Όπως είναι γνωστό η πιο πάνω εκποίηση προήλθε μετά από δύο πλειοδοτικούς διαγωνισμούς, σύμφωνα με το Ν. 2881/2001 και απόφαση του Σ.τ.Ε.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΜΙΝΩΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ

Η MINOAN LINES γνωστοποιεί στο επιβατικό κοινό ότι λόγω της απεργίας των ναυτεργατικών σωματείων τα δρομολόγια της εταιρείας στη γραμμή Πειραιάς – Ηράκλειο – Πειραιάς, σήμερα Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011 θα εκτελεστούν ως ακολούθως:
ΠΕΙΡΑΙΑΣ – ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Το H/S/F KNOSSOS PALACE θα αναχωρήσει ΑΠΟΨΕ από το λιμάνι του Πειραιά, αμέσως μετά τη λήξη της απεργίας (24:00)

ΗΡΑΚΛΕΙΟ - ΠΕΙΡΑΙΑΣ

"ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ"

Κοντά στους αγωνιστές του ΚΕΘΕΑ οι εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ και η Λένα Μαντά


Άκρως συγκινητική είναι η χειρονομία των Εκδόσεων ΨΥΧΟΓΙΟΣ και της πολυδιαβασμένης  Λένας Μαντά.  Επιταγή ύψους 58.761,33€, θα επιδοθεί σήμερα (Πέμπτη 7 Ιουλίου) από τον εκδοτικό Οίκο στο πολιτιστικό στέκι του ΚΕΘΕΑ Διάβαση (Σταυροπούλου 29, Αθήνα).

Το ποσό αυτό αποτελεί τα κέρδη από τις πωλήσεις του βιβλίου "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΣΤΡΩΣΕΙ" ,  και θα διατεθούν στο Κέντρο απεξάρτησης τόσο από τη γνωστή, πολυγραφότατη συγγραφέα Λένα Μαντά όσο και από τον εκδοτικό Οίκο ΨΥΧΟΓΙΟΣ.

Το βιβλίο εκδόθηκε τον Δεκέμβριο του 2010 με σκοπό να συγκεντρωθούν χρήματα και αυτά να διατεθούν στο ΚΕΘΕΑ – Διάβαση.

Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΘΕΝΩΝΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ


Μοιράστηκε σε φεστιβάλ του Ναυπλίου
Αφελής ή εσκεμένη είναι η έκδοση ημερολογίου με το κεφάλι του Ατατούρκ στη θέση του ήλιου που λάμπει πάνω από τον Παρθενώνα στον οποίο ζωγραφίστηκε η Τουρκική σημαία;

Λίγες ημέρες πριν την θλιβερή επέτειο της 37ης επετείου από την Τουρκική εισβολή στην Κύπρο, κάποιοι θεώρησαν ως εικαστικό έργο φιλίας, τη ζωγραφιά Τουρκάλας που εμφανίζει δεκάδες πολίτες χαμογελαστούς κάτω από τον "τουρκοποιημένο" Παρθενώνα ενώ το κεφάλι του Ατατούρκ βρίσκεται στο κέντρο του ήλιου.  Ταυτόχρονα ένα κοριτσάκι στη πρώτη γραμμή, ανεμίζει μια μικρή τουρκική σημαία.  Και αυτό το έργο, κάποιοι θέλουν να το εμφανίζουν ώς ένδειξη ...ελληνοτουρκικής φιλίας.