Τρίτη 5 Ιουλίου 2011

ΛΙΤΗ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ Η ΤΕΛΕΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ Λ.Σ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΑΥΑΡΧΟ ΑΠ. ΣΠΕΝΤΖΑ

Νέος Διευθυντής ανέλαβε ο Αρχιπλοίαρχος Μάνος Παρασκευάς

Τον θυρεό  του Λιμενικού Σώματος, επέδωσε στον
αποστρατευθέντα Αρχίατρο του Σώματος, Χειρούργο
Ωτορινολαρυγγολόγο, ο Αρχηγός
 του Λιμενικού Ναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης 
 
 Δεν είναι και τόσο εύκολο, να αποχωριστεί κάποιος τον χώρο εργασίας του, πολύ περισσότερο όταν πρόκειται για μία Δημόσια Υπηρεσία στην οποία πρόσφερε με εντιμότητα και αυταπάρνηση ένα κομμάτι από τη ζωή του, χαρίζοντας ταυτόχρονα υγεία, ποιότητα ζωής αλλά  και ζωή σε εκατοντάδες ανθρώπους. Σε μια τέτοια εκδήλωση όμως βρέθηκε πρόσφατα ο Ναύαρχος Λ.Σ. ε.α. Απόστολος Σπέντζας.

Πλαισιωμένος από αρκετούς  φίλους και συναδέλφους, και με τη συγκίνηση να τον έχει εμφανώς καταλάβει, ο μέχρι πριν από λίγες ημέρες Αρχίατρος του Λιμενικού, Χειρούργος Ωτορινολαρυγγολόγος - Ναύαρχος Απόστολος Σπέντζας, παρέδωσε την Διεύθυνση Υγειονομικού στον νέο Αρχίατρο, Χειρούργο – Ορθοπεδικό, Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Εμμανουήλ Παρασκευά.

ΟΧΙ ΣΤΗ ΜΕΙΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΚΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ

Προ των ευθυνών της, έθεσε την κυβέρνηση ο  Υπεύθυνος του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης Εμπορικής Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας κ. Γιάννης Πλακιωτάκης με αφορμή την περικοπή των ναυτικών συντάξεων που αποφασίστηκε στο πλαίσιο του Μεσοπρόθεσμου.

Σε ανακοίνωσή του ο πρώην Υπουργός τόνισε ότι:  "Η διγλωσσία της Κυβέρνησης η οποία από τη μια πλευρά τονίζει το στρατηγικό

ΣΤΟ "ΑΓΚΙΣΤΡΙ" ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ ΓΙΑΛΕΛΗ ΟΙ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟ

"Κάστανο" δεν χαρίζει στην Πάρο ο τοπικός Λιμενάρχης Κωνσταντίνος Γιαλελής και προφανώς πολύ καλά κάνει.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, σε καταμέτρηση επιβατών που διενεργήθηκε σήμερα στις 10.10 από προσωπικό της Λιμενικής Αρχής Πάρου στο Ε/Γ- Δ/Ρ «ΕΡΜΗΣ» Ν.Λ. 465  διαπιστώθηκε ότι επέβαιναν σε αυτό 78 επιβάτες, ενώ το Πιστοποιητικό Ασφαλείας του πλοίου προβλέπει 74 επιβάτες.  Το πλοίο  κατέπλευσε στο λιμάνι εκτελώντας προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αντίπαρο.