Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

Τελευταίο διάγγελμα του Γιωγου Παπανδρέου (βίντεο)

Τελευταίο διάγγελμα του
Γιώργου Παπανδρέου
Ανάρτηση: Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011 ώρα: 10.26 μμ

Την αποχώρησή του από την πρωθυπουργία ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπανδρέου, σε μήνυμά του προς τον ελληνικό λαό, χωρίς όμως να αποκαλύψει το όνομα του διαδόχου του.


Αρκέστηκε να δηλώσει ότι η συμφωνία που επετεύχθη με την αξιωματική αντιπολίτευση αφορά σε ένα πρόσωπο «που θα μας ένωνε και θα είχε τη στήριξη όλων μας» και έκανε λόγο για θεσμική επιλογή που ενισχύει τους δημοκρατικούς θεσμούς.

Υπονάυαρχος και ανώτεροι αξιωματικοί του Λιμενικού σε κυκλώματα λαθρεμπορίας

*  Ενδείξεις και για εμπλοκή τους  στο ξέπλυμα χρήματος μέσω δελτίων ΟΠΑΠ και Ο.Δ.Ι.Ε.

*  Μεγάλη επιτυχία του Γραφείου Εσωτερικών Υποθέσεων από το οποίο ζητήθηκε η συνδρομή αστυνομικών υπηρεσιών του εξωτερικού και του εσωτερικού.

*  Πρώτη φορά στα χρονικά συνελήφθη Υποναύαρχος εν ενεργεία.

*  Στο γραφείο του Υποναύαρχου-Κλαδάρχη της Γενικής Επιθεώρησης υπηρετούσε ένας  Υπαξιωματικός εκ λιμενοφυλάκων . Δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης Αυτοφώρου.

* Στο κύκλωμα και ο Διοικητής του Β΄ Λιμενικού Τμήματος Πειραιά (Κερατσινίου), Αντιπλοίαρχος, κάτοικος Σαλαμίνας.

Ο Υποναύαρχος είχε διατελέσει υπασπιστής πρώην Αρχηγού του Λιμενικού

Οριστικός πίνακας επιλογής συμμετεχόντων υποψηφίων Αξιωματικών ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ. ειδικότητας Νομικού.


Με διδακτορικά πτυχία ζητούν μια θέση στο Λιμενικό

Δέκα γυναίκες στους πρώτους έντεκα υποψήφιους

Εντυπωσιακή είναι η έκφραση ενδιαφέροντος για μία θέση στο Λιμενικό Σώμα από πολίτες που διαθέτουν διδακτορικό.  Μετά μάλιστα από την μείωση των αποδοχών όπως και των συνταξιοδοτικών των Λιμενικών αλλά και την αύξηση των ασφαλιστικών υποχρεώσεων τους, πραγματικά προκαλεί έκπληξη η προθυμία ατόμων για ένταξη στο Σώμα και προφανώς καταδεικνύει και την απελπισία που πνίγει σήμερα τους άνεργους πτυχιούχους της χώρας.

Δεκάδες γυναίκες τα θύματα σάτυρου γυναικολόγου στη Κύπρο



Συγκλονισμένη η κυπριακή κοινωνία παρακολουθεί μία υπόθεση πρωτόγνωρη για το νησί η οποία αφορά σε 56χρονο γυναικολόγο  από τη Λάρνακα που βίαζε πελάτισσές τους.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μέχρι σήμερα περισσότερες από 25 γυναίκες, που έχουν επισκεφτεί την κλινική του συγκεκριμένου γιατρού, έχουν κληθεί από την αστυνομία κι έχουν καταθέσει.  Να σημειωθεί ότι οι φωτογραφίες των γυναικών αυτών έχουν εντοπιστεί στα αρχεία του γιατρού να είναι ναρκωμένες και γυμνές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι υποθέσεις που αναμένεται να απασχολήσουν την αστυνομία για περιπτώσεις σεξουαλικής επίθεσης από τον γυναικολόγο θα ξεπεράσουν τις πενήντα, αφού μέρα με την ημέρα προκύπτουν και νέα στοιχεία.

Ο 56χρονος γυναικολόγος σήμερα θα οδηγηθεί εκ νέου ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο θα συνεδριάσει και κλεισμένων των θυρών και αναμένεται να ζητηθεί η εκ νέου κράτησή του για ακόμη 8 μέρες.

Μεταξύ των γυναικών που θα κλιθούν να καταθέσουν είναι και δύο ανήλικες κοπέλες 17 ετών, που είχαν επισκεφτεί τον γιατρό.

Στην Λάρνακα, πάντως, επικρατεί μεγάλη αναστάτωση από την εξέλιξη της διαδικασίας και τα στοιχεία που αποκαλύπτονται. Γυναίκες που έχουν επισκεφτεί την συγκεκριμένη κλινική και έχουν εξεταστεί από τον 56χρονο ζητούν περισσότερη ενημέρωση, φοβούμενες μήπως και οι ίδιες έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής επίθεσης.

Το αρχείο του γυναικολόγου, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ξεπερνά τις 4 χιλιάδες γυναίκες, γι αυτό και εκφράζονται φόβοι ότι ο αριθμός των θυμάτων ενδέχεται να αυξηθεί δραματικά.
Το ανακριτικό έργο της αστυνομίας ανατέθηκε σε γυναίκες ανακριτές για ευνόητους λόγους.

*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***