Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Καθαρή η Καλντέρα από το Sea Diamond - καθαρότερη από άλλες περιοχές της Ελλάδας

Δευτέρα 5 Μαρτίου 2012

Ολόκληρη η τελευταία  έκθεση του ΕΛΚΕΘΕ

Μία από τις καθαρότερες θαλάσσιες περιοχές της Ελλάδας είναι η θάλασσα της Καλντέρας όπου πριν από πέντε χρόνια ναυάγησε το κρουαζιερόπλοιο SEA DIAMOND χάρη... στους λάθος χειρισμούς αξιωματικών του Λιμενικού.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Ελληνικού Κέντρου Θαλασσίων Μελετών, από τις μετρήσεις και αναλύσεις που πραγματοποιήθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Καλντέρας στις 16 Ιανουαρίου 2012 προκύπτει ότι:

Ετοιμάζουν κινητοποιήσεις οι ναυτικοί - μεγάλος ο κίνδυνος από τις επιπτώσεις

Παίζουν με τη φωτιά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στις πλάτες των εργατών της θάλασσας αλλά...

Για όποιον δεν το έχει ακόμη κατανοήσει, τυχόν συνεχιζόμενη απεργία της ΠΝΟ είναι δυνατόν να δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στο ήδη ετοιμόρροπο πολιτικό σκηνικό.

Σύμφωνα με ανακοίνωσή της η Διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ) κατά την χθεσινή συνεδρίασή της προχώρησε σε ευρεία συζήτηση, υπό το φως των τελευταίων εξελίξεων, ύστερα από τη γνωστή απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου της 28-02-2012, που αφορά στον χώρο των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, με την οποία κατεδαφίζεται και αποσαθρώνεται ό,τι είχε διασωθεί από τις προηγούμενες άγριες, ανάλγητες και απάνθρωπες περικοπές στους μισθούς των εργαζομένων.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση:

Θεριεύει με βουλευτές του ΠΑΣΟΚ προσχωρούν στην Δημοκρατική Αριστερά! Όλα τα ονόματα

Στόχος να είναι το πρώτο κόμμα -  με την ελπίδα ότι δεν θα συνεργαστεί με ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Εφικτή διαφαίνεται η προοπτική της Δημοκρατικής Αριστεράς να πετύχει τη μέγιστη προσχώρησή της στα λαϊκά στρώματα ώστε να καταστεί πρώτη δύναμη.  Ήδη την προσχώρηση τους στην Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη διαπραγματεύονται σύμφωνα με πληροφορίες  τουλάχιστον πέντε  από τους διαγραμμένους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ενώ ο αριθμός αυτός μπορεί να φτάσει ακόμα και τους δώδεκα με τη συμμετοχή ακόμα και άλλων στελεχών του άλλοτε Σοσιαλιστικού Κινήματος.