Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

ΚΑΙ ΟΙ 16 ΕΠΙΛΑΧΟΝΤΕΣ ΔΟΚΙΜΟΙ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Τα ονόματα 16 επιλαχόντων Δόκιμων Σημαιοφόρων ανακοινώθηκαν σήμερα ως ακολούθως.

ΟΛΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ 60 ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ

Μόλις πριν ένα λεπτό ανακοινώθηκαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος τα ονόματα των 60 επιτυχόντων Δοκιμων σημαιοφόρων.
Α/A ΑΔΣ ΕΠΩΝΥΜΟ ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΡΩΝΥΜΟ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑ ΜΑΘΗΜΑ ΑΘΡΟΙΣΜΑ

ΑΠΕΤΥΧΑΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ Ε.Ν.

Οι θέσεις θα καλυφθούν από επιτυχόντες ΑΕΙ


Με πτυχιιούχους ΑΕΙ θα καλυφθούν από την Ελληνική Ακτοφυλακή οι θέσεις 8 υποψηφίων Πλοιάρχων και Μηχανικών οι θέσεις των οποίων δεν καλύφθησαν κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής των Γραπτών εξετάσεων που ολοκληρώθηκαν την περασμένη Παρασκευή.

ΕΤΟΙΜΗ Η ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Αναμένεται σε λίγα λεπτά η ανακοίνωση με τα ονόματα των εξήντα επιτυχόντων υποψηφίων Δόκιμων Σημαιοφόρων.

Σύμφωνα με πληροφορίες κόπηκαν αρκετά παιδιά Λιμενικών  ενώ πέρασε ο γιός πρώην Αρχηγού του Λιμενικού.  Επίσης πέρασε  υποψήφια η οποία πέρασε από τις Αθλητικές δοκιμασίες  και της οποίας οι επιδόσεις έχουν αμφισβητηθεί με βάση καταγγελιες που έφθασαν στο nextok.

Σημαντικές απώλειες - σύμφωνα πάντα με πληροφορίες - υπέστησαν οι υποψήφιοι που προέρχονται από τις Σχολές Πλοιάρχων και Μηχανικών.

Το nextok θα δημοσιοποιήσει αμέσως τα ονόματα των επιτυχόντων.


*** *** *** *** *** ***
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το ευπρεπές σχόλιό σας κάτω από το κείμενο
*** *** *** *** *** ***

ΣΤΟ ΕΣΠΑ ΜΕΣΩ ΕΣΑΛ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΕΝΙΚΑ ΕΡΓΑ

Σημαντικές αποφάσεις έλαβε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Λιμένων Ελλάδος (ΕΛΙΜΕ), το οποίο συνεδρίασε σήμερα (15 Σεπτεμβρίου 2011)  το ,  στην αίθουσα συσκέψεων του Ο.Λ.Π. Α.Ε..
Στη συνεδρίαση παρέστη και μίλησε ο νέος Γενικός Γραμματέας Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής, καθηγητής ΑΕΙ, κ. Θάνος Πάλλης.

ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΛΙΜΕΝΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ


Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΟΛΚΕ
Σπύρος Στάλις διετέλεσε επί σειρά
ετών Διευθύνων  Σύμβουλος στον
ΟΛΠ
Με εντολή του Υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Μ. Χρυσοχοΐδη

Τις παραιτήσεις όλων των των μελών του ΔΣ του ΟΛΚΕ έκανε δεκτές ο Υπουργός Ανάπτυξης Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, μετά από επιστολή επτά εξ' αυτών που κατήγγειλαν  πράξεις του Διευθύνοντα Συμβούλου Σπύρου Στάλια για αδιαφανείς διαδικασίες.

ΝΑΙ ΣΤΟ FORUM ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΛΕΜΕ

Απαραίτητη κρίνεται  η διατήρηση του Forum  Ακτοφυλακής Ε.Ε. για την περαιτέρω ανάπτυξη συνεργιών στους τομείς δραστηριότητας και αρμοδιοτήτων των Ακτοφυλακών των Κρατών Μελών και για τη στενότερη συνεργασία μεταξύ των Κρατών Μελών της Ε.Ε.

 
Η θέση αυτή διατυπώθηκε κατά τη διάρκεια της 3ης Συνάντηση των Αρχηγών Ακτοφυλακών των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην οποία συμμετείχε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος Σούλης.

"ΚΑΘΕ ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΤΡΑΕΙ", ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ



Η νέα διαδικτυακή καμπάνια της LG Ελλάς για τη στήριξη των Γιατρών Χωρίς Σύνορα κατά του παιδικού υποσιτισμού

Η εταιρεία ενισχύει τα προγράμματα της διεθνούς ιατρικής ανθρωπιστικής οργάνωσης για την καταπολέμηση του παιδικού υποσιτισμού σε παγκόσμια κλίμακα

«Κάθε μήνυμα μετράει», είναι ο τίτλος της νέας διαδικτυακής καμπάνιας της LG Electronics Ελλάς, που στοχεύει στην ενίσχυση των προγραμμάτων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα (ΓΧΣ) - Médecins Sans Frontières (MSF) για την καταπολέμηση του παιδικού υποσιτισμού.