Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ: ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤ ΜΕ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΝΑΥΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Σύνταξη από το Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο ύψους 1.556,00 ευρώ (χίλια πεντακόσια πενήντα έξι) λαμβάνει γνωστότατος εφοπλιστής από την 1η Ιουλίου του 2010 ενώ επί σειρά ετών και τουλάχιστον μέχρι το 2009 ελάμβανε και το οικογενειακό επίδομα από τον ΕΛΟΕΝ.


Ο λόγος αφορά επιχειρηματία της θάλασσας ο οποίος δραστηριοποιείται και σε αρκετές άλλες επιχειρήσεις της στεριάς. Και βέβαια μπορεί ο πρόεδρος της Ένωσης Επιχειρηματιών

ΣΩΣΙΒΙΟ... ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ

Είκοσι Δόκιμοι Σημαιοφόροι, βαθμολογήθηκαν με 10 στο μάθημα "Διοικητικό Δίκαιο" ενώ αρκετά από αυτά τα 10άρια έπρεπε να είναι 9.


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες όταν οι βαθμολογητές που ορίστηκαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος διόρθωναν τα γραπτά για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, διαπίστωσαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία είχε αποτύχει λαμβάνοντας βαθμολογία κάτω από τη βάση του δέκα (10).  Αυτό θα οδηγούσε τους συγκεκριμένους υποψήφιους σε αποτυχία.

Αμέσως ενημερώθηκε η ηγεσία του Λιμενικού και καθώς διαπιστώθηκε

ΠΑΤΕΡΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ ΔΟΚΙΜΟΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ


Πόσο "απελπισμένη"  πρέπει να είναι η οικογένεια ενός βουλευτή, για να ωθήσει το παιδί της να διαγωνιστεί για μια θέση στο Λιμενικό με πρώτο μισθό λιγότερα από 1000 ευρώ και με τις ασφαλιστικές εισφορές να καλύπτουν περισσότερα από το 50% των απολαβών του; 

Κι όμως, ο κ. Μιχάλης Κόλιας (μαθηματικός σύμφωνα με το βιογραφικό του πατέρα του Κωνσταντίνου Κόλια - βουλευτή της Ν.Δ. Κορινθίας) http://www.kolliaskostas.gr/ ) πέρασε 35ος σε σύνολο 60 επιτυχόντων με βαθμολογίες:  Έκθεση: 17,00 Ναυτικό Δίκαιο: 14,00 Διοικητικό Δίκαιο: 10,00  Ειδικό: 10,00  Ειδικό:  18,50  και συνολική βαθμολογία:  69,5.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιογραφικές πηγές, σε ένα από τα εξεταζόμενα μαθήματα οι βαθμολογητές άλλαξαν υπέρ των διαγωνισθέντων τον τρόπο βαθμολόγησης κυριολεκτικά τη τελευταία στιγμή, καθώς διέβλεψαν ότι υπήρχε ο κίνδυνος να μην συμπληρωθεί ο αριθμός των 60 ατόμων, λόγω της παταγώδους αποτυχίας της συντριπτικής πλειοψηφίας.  Ανάμεσα στα άτομα που ευνοήθηκαν από τη συγκεκριμένη απόφαση φαίνεται να είναι και ο υιός του βουλευτή ενδεχομένως χωρίς να το έχει επιδιώξει.

ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ:  ΣΕ ΠΟΙΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΑ 9άρια Ε ΓΙΝΑΝ  10άρια!

*** *** *** *** *** ***
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο
 *** *** *** *** *** ***

ΨΗΦΙΣΤΕ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ

Κλείνει σε λίγες ώρες η ψηφοφορία. 

ΜΕ ένα κλικ εδώ:   Ψηφίστε σε αυτήν την ψηφοφορία

Πιστεύετε ότι οι διαγωνισμοί για την κατάταξη των Δόκιμων Σημαιοφόρων 2011 ήταν αδιάβλητοι;


ΟΧΙ σε καμία περίπτωση


ΝΑΙ χωρίς αμφιβολία

Δεν ξέρω, δεν έχω άποψη


*** *** *** *** *** ***
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο
 *** *** *** *** *** ***

“BLACK AOUT” ΣΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΑΠΟ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Μητέρες ζητούν «ρουσφέτι» για μια θέση του παιδιού τους στην διημερίδα μετανάστευσης

Τα όνειρα της Ελλάδας φεύγουν
για Αυστραλία
Ούτε μία θέση δεν περίσσεψε για την εκδήλωση που προγραμμάτισε η πρεσβεία της Αυστραλίας για τις 8 και 9 Οκτωβρίου, προκειμένου να ενημερωθούν οι ενδιαφερόμενοι για μετανάστευση Έλληνες.
Μέσα σε λίγες μόνον ώρες από την ανακοίνωση της Αυστραλιανής Πρεσβείας στην Αθήνα, μερικές …εκατοντάδες νέοι και νέες κάτω των 50 ετών – όπως προβλέπει η μεταναστευτική πολιτική της Αυστραλίας – έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή ενώ ρεκόρ αναγνωσιμότητας σημείωσε τις τελευταίες ημέρες η σχετική ανακοίνωση:  http://nextok.blogspot.com/2011/09/8-9.html .

ΠΑΓΚΑΛΟΣ: ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ...

Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011 ,  Ενημέρωση 11:50


Την ώρα που πολλοί Έλληνες δεν ξέρουν που θα βρουν τα χρήματα για να πληρώσουν το ειδικό τέλος στο σπίτι όπου κατοικούν, ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας σε πρωινή εκπομπή δήλωσε πως για τα δικά του ακίνητα θα πληρώσει χαράτσι 7.500 ευρώ.  Πρόσθεσε μάλιστα ότι  έχει ήδη πληρώσει φόρο για την ακίνητη περιουσία του ύψους  10.000 ευρώ και πως το νέο χαράτσι δεν το διαθέτει γι αυτό είπε και θα αναγκαστεί να

ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤ, ΓΝΩΣΤΟΣ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ

Και με επίδομα από τον ΕΛΟΕΝ 6.000 ευρώ ετησίως...

Είναι απορίας άξιο, πως γίνεται ένας εφοπλιστής - γνωστότατος στο πανελλήνιο - να λαμβάνει από το 2010 σύνταξη από το ΝΑΤ όταν όποια πέτρα - επιχειρηματική - κι αν σηκώσεις, απο κάτω θα τον βρεις.

ΔΕΔΑΠΛΕ: 700 ΕΤΑΙΡΙΕΣ - 900 ΠΛΟΙΑ - 3 ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΕΣ

Απίστευτη, προκλητική, εγκληματική, κυβερνητική αδιαφορία 

Πανικός επικρατεί στο Υπουργείο "Ναυτιλίας",  εξ' αιτίας της αποδυνάμωσης όλων των υπηρεσιών που ασχολούνται ακριβώς με το αντικείμενο της Ναυτιλίας καθώς αυτό δεν μειώνει μόνον τα έσοδα της χώρας αλλά συμβάλλει και στον αφελληνισμό του εναπομείναντος ελληνικού εμπορικού στόλου.

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΥΣΗ ΤΩΝ 60 ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ

Μειοδοτικό διαγωνισμό για  την προμήθεια ειδών ιματισμού, συνολικού προϋπολογισμού εβδομήντα μίας χιλιάδων πενήντα ευρώ #71.050,00 € # (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) ανακοίνωσε χθες 27 Σεπτεμβρίου 2011 το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

ΜΑΡΙΝΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ: ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Η ΑΥΓΟΒΟΛΟΣ


αυγοβολές Αυτός είναι ο τίτλος του ιστολογίου της ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ-Κύπριας Ιστορικού Μαρίνας Δημητριάδου η οποία τόλμησε να αντιδράσει έναντι των κυβερνητικών αποφάσεων, κολλώντας δύο αυγά στο κεφάλι του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη Μανώλη Όθωνα.

Από το blog της θαραλέας γυναίκας http://augobolos.blogspot.com/2011/09/blog-post.html?spref=fb αντιγράφουμε:

"Προβληματίστηκα αν θα έπρεπε να συνεχίσω αυτή την ιστορία αυγοβολής που έλαβε χώρα ένα κυριακάτικο πρωινό (25/9/2011) στη μαρίνα Ρεθύμνου με δράστρια εμένα και θύμα τον κ. Όθωνα, βουλευτή Ρεθύμνου και υφυπουργό

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΗ - ΕΠΙΘΕΩΡΗΤΗ ΠΛΟΙΩΝ

Ήθελε να πάει Κίνα μετά την άδειά του

Φαίνεται ότι «είναι πολλά τα λεφτά Άρη», αλλιώς δεν εξηγείται πως ορισμένοι Λιμενικοί, ανάμεσά τους και ένας Προξενικός Λιμενάρχης, δείχνουν περίεργο υπερβάλλοντα ζήλο…

Σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο 2011, προξενικός λιμενάρχης της Μεσογείου ο οποίος βρισκόταν σε άδεια, κανόνισε… με μεγάλη Ελληνική Ναυτιλιακή εταιρία, ώστε να ζητηθεί ονομαστικά για να εκτελέσει επιθεώρηση σε εμπορικό πλοίο που βρισκόταν στην Κίνα.