Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΣΩΣΙΒΙΟ... ΣΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΗΤΕΣ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ

Είκοσι Δόκιμοι Σημαιοφόροι, βαθμολογήθηκαν με 10 στο μάθημα "Διοικητικό Δίκαιο" ενώ αρκετά από αυτά τα 10άρια έπρεπε να είναι 9.


Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες όταν οι βαθμολογητές που ορίστηκαν από το Αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος διόρθωναν τα γραπτά για το ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, διαπίστωσαν ότι η συντριπτική πλειοψηφία είχε αποτύχει λαμβάνοντας βαθμολογία κάτω από τη βάση του δέκα (10).  Αυτό θα οδηγούσε τους συγκεκριμένους υποψήφιους σε αποτυχία.

Αμέσως ενημερώθηκε η ηγεσία του Λιμενικού και καθώς διαπιστώθηκε
ότι ήταν ορατός ο κίνδυνος να μην συμπληρωθεί ο αριθμός των 60 επιτυχόντων, ελήφθη η απόφαση:   Όποιος έγραψε για βαθμό 9, να βαθμολογείται με 10.

Έτσι είκοσι δόκιμοι από τους  60 επιτυχόντες και εννέα από τους 16 επιλαχόντες, έλαβαν βαθμό 10 στο συγκεκριμένο γραπτώς εξεταζόμενο μάθημα.  Ανάμεσά τους είναι φυσικά όσοι πραγματικά έγραψαν για 10, αλλά και όσοι ευνοήθηκαν και έλαβαν μία χαριστική μονάδα έτσι ώστε το 9  που θα έπρεπε να είχαν λάβει, να γίνει 10.

Αυτό που κανείς από το Αρχηγείο του Λιμενικού δεν θέλει να διευκρινίσει, είναι εάν αναβαθμολογήθηκαν και τα πρώτα γραπτά που κρίθηκαν με βαθμό 9 ή εάν τα δεκάρια άρχισαν να πέφτουν βροχή μετά από τη διόρθωση κάποιου αριθμού γραπτών.

Το γεγονός αυτό, ίσως θα έπρεπε να απασχολήσει όσους θα ασχοληθούν με την νομιμότητα των διαγωνισμών κατάταξης στο Λιμενικό Σώμα.

Τέλος, αντικρουόμενες είναι οι πληροφορίες για τη τύχη των γραπτών όσων φέρονται να έχουν επιτύχει.  Κάποιες πηγές αναφέρουν και επιμένουν ότι όλα τα γραπτά των επιτυχόντων έχουν καταστραφεί για ευνόητους... λόγους.  Αντίθετα, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης του Λιμενικού επιμένει ότι όλα τα γραπτά, επιτυχόντων, επιλαχόντων και αποτυχόντων θα παραμείνουν στο Αρχείο για έξι μήνες. 

*** *** *** *** *** ***
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο
*** *** *** *** *** ***

2 σχόλια:

  1. δηλαδη δεν μπορουσαν να βοηθησουν τους πλοιαρχους και τους μηχανικους (επειδη δεν ειχαν βυσμα ε?)για να περασουν που στο κατω κατω τους χρειαζεται το σωμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πΑΡΑΚΑΛΩ ΟΣοι υποψηφιοι εδωσαν στον διαγωνισμο να κινηθουν νομικα.....Κυρια θεοδοσια καντζογλου μπορει ενας εισαγγελεας να μπλοκαρει την εισαγωγη των επιτυχοντων αμεσα μεχρι να διελευκανθει η υποθεση?...ευχαριστω πολυ....
    ΥΓ.Πρεπει αμεσα να παει και στα ΜΜΕ...εδω μιλαμε για αλλοιωση των τελικων αποτελεσματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου