Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΒΕΛΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΙΣ 14 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Σε φίλους και μέλη της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ στον Πειραιά θα μιλήσει ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης.


Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 14 Φεβρουαρίου 2011, στις 7 μ.μ, στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Πειραιά (Καραΐσκου 111, παραπλεύρως Αγίου Κωνσταντίνου). Θα ακολουθήσει συζήτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Δημοκρατική Αριστερά» προσελκύει ολοένα και περισσότερους πολίτες, ψηφοφόρους όλων των κομματικών αποχρώσεων και αυτό οφείλεται τόσο στην προσωπικότητα των τεσσάρων βουλευτών της όσο και στον διαρκές αλλά και ουσιαστικό

Ο "ΑΛΛΕΝ ΝΤΕΛΛΟΝ" ΤΗΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ

«Αλλέν Ντελλόν» δηλαδή (όπως εξηγούν χαριτολογώντας) …«Άλλα ντ’ Άλλων», είναι το προσωνύμιο που …χάρισε ο εφοπλιστικός κόσμος της Ακτής Μιαούλη στον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας. Και είναι η πρώτη φορά που εφοπλιστικοί κύκλοι, δίνουν έναν χαρακτηρισμό σε Υπουργό ο οποίος υποτίθεται ότι υπηρετεί τη Ναυτιλία.

Ρωτήσαμε τρεις από τους σημαντικούς παράγοντες της ελληνικής ναυτιλίας εάν όντως γνωρίζουν αυτό το θέμα.

ΠΑΜΠΟΥΚΗΣ-ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ: ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΟΠΛΟΙΑ

Ο Υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης
επικροτεί τους χειρισμούς εξόντωσης της
Ελληνικής κρουαζιέρας
Aπο την Θεοδοσία Κοντζόγλου

Ταφόπετρα στην εργασία των Ελλήνων ναυτικών αλλά και στην ελληνική κρουαζιέρα φαίνεται να έβαλαν οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, αποκαλύπτουν τις πραγματικές προθέσεις της σημερινής κυβέρνησης γύρω από το θέμα της στήριξης της Ελληνικής κρουαζιέρας και παράλληλα της διασφάλισης των θέσεων εργασίας των Ελλήνων ναυτικών.
Σύμφωνα με τις πηγές του nextok.blogspot.com, σε πρόσφατη συνάντηση που είχαν ο Υπουργός Επικρατείας Χάρης Παμπούκης με τον Υπουργό