Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Στη πρώτη γραμμή τα κρουαζιερόπλοια


Αλλά χωρίς την Ελληνική σημαία

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ενώσεως Εφοπλιστών Κρουαζιεροπλοίων & Φορέων Ναυτιλίας ανακοίνωσε ότι είχε σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων του ευρύτερου κλάδου της κρουαζιέρας, καθώς και με εκπροσώπους ναυτιλιακών Αρχών – Κρατών, στα Νηολόγια των οποίων είναι εγγεγραμμένη μεγάλη μερίδα κρουαζιεροπλοίων και δη αυτών της τελευταίας γενιάς.

Νέος Επιτελάρχης στο Λ.Σ. ο Δ. Μπαντιάς

Δημήτριος Μπαντιάς, ο
νέος Επιτελάρχής Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ
Με την επιλογή του Υποναύαρχου Δημητρίου Μπαντιά για τη θέση του Επιτελάρχη Λ.Σ.- Ελληνικής Ακτοφυλακής, έληξε η συνεδρίαση του Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής στο Πεντάγωνο.

Έτσι, μπορεί ο κ. Μπαντιάς να μην κατάφερε να κάνει την αποκάλυψη του Μνημείου στο Κατάκολο, κατάφερε όμως - ελέω και οικονομικής κρίσης - να στεφθεί ο ίδιος Επιτελάρχης.

ΕΠΙΛΕΓΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΕΠΙΤΕΛΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ


Το πρόσωπο του νέου Επιτελάρχη
Λ.Σ. εισηγήθηκε στο Ανώτατο
Συμβούλιο Επιλογής, ο Αρχηγός
του Λιμενικού-Ακτοφυλακής
Αντιναύαρχος Κωνσταντίνος
Σούλης
Σε εξέλιξη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα η συνεδρίαση του 5μελούς Ανώτατου Συμβουλίου Επιλογής του Λιμενικού με βασικό θέμα την επιλογή του νέου Επιτελάρχη.

Σύμφωνα με πληροφορίες το συμβούλιο επρόκειτο να συγκληθεί αύριο.  Για άγνωστο λόγο όμως ο Αρχηγός του Λιμενικού κλήθηκε γύρω στη 1.30 το μεσημέρι να μεταβεί στο Πεντάγωνο όπου και συνεδριάζει το αρμόδιο Όργανο υπό την προεδρεία του Αρχηγού Π.Ν.

Πρώτος στην επετηρίδα για τη θέση είναι ο μέχρι