Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2015

Λαζόπουλος: Αφού έκλεψαν το σύμπαν για 35 χρόνια θέλουν να επανεκλεγούν

Εξαιρετικά καυστική υπήρξε η τελευταία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου.  Απόδειξη είναι ότι "πληγώθηκε" ο εγωισμός όλων όσοι δέκχθηκαν τη κριτική του που φυσικά ήσαν όλοι όσοι βρίσκονται σήμερα στην εξουσία.  Αποτέλεσμα - καθώς βρισκόμαστε και στη προεκλογική περίοδο - ήταν να χρεωθεί ο κ. Λαζόπουλος την άποψη ότι η εκπομπή ήταν φιλο-ΣΥΡΙΖΑϊκή.
Προσωπική άποψη είναι ότι άλλοι βλέπουν το ποτήρι μισογεμάτο και άλλοι μισοάδειο, ανάλογα με το πως τους ικανοποιεί να ερμηνεύσουν όσα είδαν και άκουσαν.  Γεγονός πάντως αποτελεί ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των τηλεθεατών γέλασαν με τη καρδιά τους και διασκέδασαν όσο από καμία προηγούμενη εκπομπή.  Δείτε το βίντεο/εκπομπή  που ξεσήκωσε τους ΝεοΔημοκράτες, τους ΠΑΣΟΚους κάθε κομματιού και τους ΠΟΤΑΜΙσιους!

https://www.youtube.com/watch?v=88eIqX-tLXY*** *** *** *** *** *** 
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. 
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο 
σεβόμενοι την προσωπικότητα κάθε ατόμου. 
 Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. 
 Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑ ΕΜΦΙΑ

https://www.youtube.com/watch?v=d03MlWuNjNw&feature=share&app=desktop


*** *** *** *** *** *** 
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. 
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο 
σεβόμενοι την προσωπικότητα κάθε ατόμου. 
 Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. 
 Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία. 
 *** *** *** *** *** ***

Νίνα Κασιμάτη προς Φ. Κρανιδιώτη: "Κινδυνολογείται περί grexit; Οι πολίτες δεν σας πιστεύόυν"

Αντιπαράθεση Φ. Κρανιδιώτη – Ν. Κασιμάτη για την επόμενη μέρα


  • (0)
  • (0)
Η εκλογική μάχη της 25ης Ιανουαρίου και η επόμενη μέρα βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της ραδιοφωνικής αντιπαράθεσης στον «αέρα» του realfm 97,8.
Νίνα Κασιμάτη  και Φαήλος Κρανιδιώτης, υποψήφιοι βουλευτές Β' Πειραιά με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ αντίστοιχα, διασταύρωσαν τα ξίφη τους στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο κ. Κρανιδιώτης αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ, τόνισε ότι «τα λένε μόνοι τους. Όταν στο πρόγραμμά τους είναι συνεδριακή τους απόφαση και κομμάτι του προγράμματός τους για τις ευρωεκλογές και σε σειρά δηλώσεων του κ. Τσίπρα και σειρά στελεχών εκπεφρασμένη η θέση για μονομερείς ενέργειες και ότι δεν έχουν μάλιστα plan b, και το λένε και περηφάνως δηλαδή θα πάνε και θα πούνε: αν μας πείτε “όχι” δεν έχουμε οδό διαφυγής. Αυτό οδηγεί μαθηματικά στη δραχμή, στην έξοδοι από την ευρωζώνη».

«Η ΝΔ δυστυχώς παρόλο που έχει κυβερνήσει ήδη 2,5 χρόνια μιλάει σαν να επιδιώκει να πάρει την εξουσία για πρώτη φορά», σημείωσε από την πλευρά της η κ. Κασιμάτη και πρόσθεσε:

«Όσον αφορά την κινδυνολογία περί grexit κλπ., εγώ μιλώντας με τον κόσμο καταλαβαίνω ότι δεν αγγίζει κανένα αυτή η κινδυνολογία. Ο βρεγμένος τη βροχή δεν την φοβάται, με την έννοια ότι δεν το πιστεύει κανείς. Αυτό που έχει αποδειχθεί είναι ότι απέτυχε το παρόν πρόγραμμα και όχι το πρόγραμμα που ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει αυτήν την στιγμή, το οποίο θα βασιστεί σε μια νέα διάρθρωση του χρέους που να μπορεί να βγαίνει».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΙ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΤΟΝ realfm 97,8 Ο ΦΑΗΛΟΣ ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΝΙΝΑ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
*** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.  
                      
                     

                                                         Παρακαλώ
   αφήστε το σχόλιό σας
 κάτω από το κείμενο
 σεβόμενοι την προσωπικότητα κάθε ατόμου. 
 Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. 
 Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Πηγή:  http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=385247&catID=1

Νίνα Κασιμάτη: "Τα πρωτοσέλιδα των ΝΕΩΝ είναι συλλεκτικά κομμάτια"
Νίνα Κασιμάτη, υποψήφια βουλευτής
ΣΥΡΙΖΑ  Β΄ Πειραιά
Μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Twitter, η Νίνα Κασιμάτη η οποία κινείται πολιτικά στον χώρο της σοσιαλιστικής πατριωτικής αριστεράς και συμπορεύεται από το 2010 με τον ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε με νόημα τη στάση των “Νέων” απέναντι στον Αλέξη Τσίπρα, και τις κατηγορίες που εκτόξευσε η εφημερίδα του Συγκροτήματος Λαμπράκη κατά του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για… κάλεσμα σε αποστασία.

“Τα πρωτοσέλιδα των ΝΕΩΝ καθώς πέφτει το μνημονιακό καθεστώς είναι συλλεκτικά κομμάτια”, έγραψε χαρακτηριστικά η Νίνα Κασιμάτη, η οποία είναι ιδιαίτερα active στα social media, και πολλές φορές έχει εμπλακεί σε… εχθροπραξίες με άλλους χρήστες.
Σημειώνεται ότι η Νίνα Κασιμάτη είναι εκ των ιδρυτικών στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, έχει θητεύσει στην Πολιτική Γραμματεία και την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, ως εκλεγμένο μέλος, και μετά το ιδρυτικό-ενοποιητικό Συνέδριο του καλοκαιριού, είναι τακτικό μέλος της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Νίνα Κασιμάτη επανήλθε αργότερα με νεώτερο tweet της, επίσης… όλο νόημα για το θέμα των “Νέων”: «Η Αριστερά δεν έχει”βρώμικη Ιστορία”. Για κάποιο λόγο όμως στην Αποστασία του’65 ο λαός έκαιγε φύλλα των Νέων».
Πηγή: http://www.tsantiri.gr/politiki/nina-kasimati-sullektika-kommatia-ta-protoselida-ton-neon/*** *** *** *** *** *** 
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. 
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο 
σεβόμενοι την προσωπικότητα κάθε ατόμου. 
 Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. 
 Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

Νίνα Κασιμάτη: Εθνική αξιοπρέπεια, δημοκρατία, κοινωνική δικαιοσύνηΝινα Κασιμάτη, υποψήφια βουλευτής
ΣΥΡΙΖΑ  Β΄ Περιφέρειας Πειραιά
 1) Μέρα με τη μέρα η πλατιά αποδοχή του ΣΥΡΙΖΑ αποκτά ολοένα και μεγαλύτερη δυναμική. Λέγεται πολλές φορές ότι το πολιτικό κλίμα είναι τιμωρητικό. Να φύγουν αυτοί. Η διάσταση οργής ήταν πιο έντονη το 2012. Τώρα υπάρχουν προσδοκίες. Η ελπίδα που έρχεται είναι ο αγώνας για μια αξιοβίωτη ζωή. Η Β΄ Πειραιά κινείται ανάμεσα στην ανθρωπιστική κρίση, την ανεργία, τον φασισμό, τη μετανάστευση των νέων και τη φτωχοποίηση. Αλλά δεν το βάζει κάτω. Σε εμάς διακρίνεται η αγωνιστικότητα, το πάθος, η ελπίδα για να ξανασταθούμε στα πόδια μας, περήφανοι και αξιοπρεπείς. Δεν είναι το πεπρωμένο αυτής της χώρας η βαρβαρότητα του Μνημονίου. Γι' αυτό οι πολίτες θα είναι πολύ αυστηροί με εμάς. Δεν θέλουν να προδοθούν. Ξανά. Εμείς τους λέμε: ενωνόμαστε, νικάμε για τα παιδιά, τη ζωή μας, την πατρίδα μας.

2) Η μνημονιακή νομοθεσία θα ξηλωθεί. Αυτή είναι η λαϊκή επιταγή και η δέσμευση του ΣΥΡΙΖΑ. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει άμεσα να αποκαταστήσει την εργατική νομοθεσία. Να επαναφέρει τον κατώτερο μισθό στα 751 ευρώ και κυρίως ολόκληρο το πλέγμα των συλλογικών συμβάσεων, όπως ακριβώς αυτό ίσχυε πριν τη μνημονιακή επέλαση. Η αποκατάσταση των μισθών θα συμβάλει άμεσα στην τόνωση της ζήτησης, αλλά και στην ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων. Αναγκαία είναι η εξαίρεση του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων από τον υπολογισμό του δημοσίου ελλείμματος, που χρησιμοποιείται ως μηχανισμός επιβολής οικονομικής λιτότητας σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, αλλά και αποτέλεσε το εργαλείο επιβολής του Μνημονίου και των αποικιακών όρων των δανειακών συμβάσεων από τις κυβερνήσεις Γ. Παπανδρέου - Παπαδήμου - Σαμαρά.
Δεν είναι τυχαίο ότι το ΠΔΕ, μαζί με τους μισθούς, είναι τα πρώτα θύματα κάθε νεοφιλελεύθερου προγράμματος λιτότητας. Στη χώρα μας ήδη από το «σταθεροποιητικό» του '85-'87 συμβαίνει αυτό. Η καταπολέμηση της ανεργίας και η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, επομένως η αύξηση του ΑΕΠ και η μείωση του λόγου δημοσίου χρέους/ΑΕΠ, περνά μέσα από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων. Γι' αυτό είναι απαραίτητο να διεκδικηθεί από την κυβέρνηση της Αριστεράς η εξαίρεσή του από τον υπολογισμό του δημοσίου ελλείμματος. Σε ευρωπαϊκό επίπεδο να διεκδικηθεί η εξαίρεση των ασφαλιστικών ταμείων από την πολιτική των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών.
Η συγκεκριμένη αντινεοφιλελεύθερη πολιτική θέση μπορεί να βρει πολλούς συνομιλητές στην Ευρώπη. Τέλος, από την επομένη ημέρα της νίκης του ΣΥΡΙΖΑ θα απαγορευθούν οι πλειστηριασμοί πρώτης κατοικίας και θα ρυθμιστούν οι οικονομικές υποχρεώσεις των πολιτών -σύμφωνα με τις πραγματικές τους δυνατότητες- απέναντι στο Δημόσιο, τα ασφαλιστικά ταμεία και τις τράπεζες. 
3) Μέσα από τις γραμμές του Νέου Αγωνιστή περάσαμε από τη συμμετοχή στο πλατύ αντιμνημονιακό κίνημα στη συγκρότηση του συμμαχικού ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και στη συνέχεια στον ενιαίο ΣΥΡΙΖΑ των μελών, συμβάλλοντας στο μέτρο των δυνατοτήτων μας στην οικοδόμηση των Ο.Μ. Στην πορεία αυτή, την περίοδο 2012-2013 ήμουν μέλος της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και αναπληρωματικό μέλος της Π.Γ. Από την περίοδο του ιδρυτικού συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ είμαι μέλος της Επιτροπής Προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τους τελευταίους μήνες έχω εκλεγεί συντονίστρια στην Ο.Μ. ΣΥΡΙΖΑ Περάματος.
Η διαδρομή αυτή προσέφερε μια πρωτόγνωρη για μένα εμπειρία ενότητας θεωρίας και πράξης. Δεν είμαι το κατάλληλο πρόσωπο προφανώς να αποτιμήσω τη δική μου παρουσία μέσα από την ανωτέρω δραστηριοποίηση. Κρίσιμο στοιχείο είναι να έχουμε το καλύτερο δυνατό συλλογικό αποτέλεσμα. Και θα το έχουμε. Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η κυβέρνηση των εργαζομένων αυτής της χώρας, της εθνικής αξιοπρέπειας, της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης.
Πηγή:  http://www.avgi.gr/article/5225669/nina-kasimati-ethniki-axioprepeia-dimokratia-koinoniki-dikaiosuni

*** *** *** *** *** *** 
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.
 ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο 
σεβόμενοι την προσωπικότητα κάθε ατόμου. 
 Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. 
 Μη χρησιμοποιείτε γκρίγκλις και κεφαλαία. 

 *** *** *** *** *** ***

17.01.2015


Photo Copyright - ΕΥΡΩΚΙΝΗΣΗ