Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΣΤΟ 85% ΑΝΗΛΘΕ Η ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ ΣΤΟ "ΕΡΓΟ" ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ


Δεν εκπλήσσει και δεν εντυπωσιάζει το γεγονός ότι το έργο του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας Γιάννη Διαμαντίδη, ψηφίζεται ως ανύπαρκτο.

Από τη μέχρι στιγμής ψηφοφορία οι αναγνώστες του nextok.blogspot.com ψηφίζουν αρνητικά με το συντριπτικό ποσοστό του 85%,  ενώ 2% κρίνει το έργο ως μέτριο.

Στην στήλη παραπλεύρως μπορείτε να δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα τα οποία μέχρι τις 10.00 μμ της 31ης Μαΐου στην ερώτηση:  Πως κρίνεται το έργο του Γιάννη Διαμαντίδη στο ΥΘΥΝΑΛ, είχαν ως ακολούθως:

Εξαιρετικό 5%


Καλούτσικο 5%

Μέτριο 2%

Ποιο έργο; Υπάρχει έργο και δεν το είδαμε; 85%
Μέρες που απομένουν για να ψηφίσετε: 17

Ελεύθερα και ΑΝΩΝΥΜΑ μπορείτε να προσθέσετε τη ψήφο σας στην στήλη δεξιά.  Η ψηφοφορία θα λήξει σε 17 ημέρες από σήμερα ωστόσο, το γεγονός ότι οι φήμες περί ανασχηματισμού εντείνονται, θα πρέπει όλους τους ανθρώπους του Πειραιά και της Ναυτιλίας να μας κινητοποιήσουν ώστε να δώσουμε έγκαιρα το δικό μας μήνυμα.  Είναι κι αυτό μία αντίδραση.
Για το nextok
Θεοδοσία Κοντζόγλου


-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=

AQUARELA CREPA CAFFE

Λαοδικείας και Τσαλδάρη γωνία στη Νίκαια

Πληροφορίες:   http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ

Tου Νικου Γ. Ξυδακη
Οι συνεχιζόμενες συγκεντρώσεις του πλήθους των Αγανακτισμένων στην πλατεία Συντάγματος, ιδίως μετά και την παλλαϊκή συγκέντρωση της Κυριακής, μάς αναγκάζουν να τις σκεφτούμε ως καινοφανές συμβάν με απρόσμενες επιπτώσεις στη ρευστή πολιτική σκηνή.

Το πρώτο: Τι είναι αυτό το πλήθος; Ποιοι το συνιστούν, τι ζητάει, ποια η δυναμική του; Από τις αυτοψίες και τις συζητήσεις των πρώτων καυτών ημερών, διακινδυνεύουμε ορισμένες αδρές παρατηρήσεις.

ΔΡ. ΛΥΣΣΑΡΙΔΗΣ: ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΠΛΕΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΕ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ

Ομιλία Λυσσαρίδη στα αποκαλυπτήρια ανδριάντα του Μακαρίου
Η ΤΟΥΡΚΙΑ πρέπει να καταγγελθεί σε όλα τα διεθνή, περιφερειακά και εθνικά βήματα για τη συνεχιζόμενη κατοχή στην Κύπρο και τον εποικισμό, που αποτελεί έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, δήλωσε απόψε ο Επίτιμος Πρόεδρος του ΚΣ ΕΔΕΚ Βάσος Λυσσαρίδης, σε χαιρετισμό του στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του Μακαρίου Γ΄ στον χώρο της Αρχιεπισκοπής στη Λευκωσία. «Και πρέπει να εμπλέξουμε την Ευρωπαϊκή Ένωση πρακτικά στη διαδικασία, με στόχο η λύση να είναι συμβατή με το ευρωπαϊκό κεκτημένο», δήλωσε ο κ. Λυσσαρίδης.