Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ Ο ΥΘΥΝΑΛ Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ

Μεγάλη και αδικαιολόγητη καθυστέρηση παρατηρείται από πλευράς του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Γιάννη Διαμαντίδη σε ότι αφορά στην υπογραφή για την επανεγγραφή ορισμένων σπουδαστών στις Σχολές Εμπορικού Ναυτικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι σπουδαστές οι οποίοι για διάφορους λόγους είχαν διαγραφεί από τα Μητρώα των Σχολών Εμπορικού Ναυτικού, με βάση την ισχύουσα νομοθεσία υπέβαλαν αίτηση επανεγγραφής καθώς η διαγραφή τους προέκυψε κυρίως λόγω απουσιών. 

ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ... ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Οργή, αγανάκτηση και απέχθεια προκάλεσε στα στελέχη του Λ.Σ.(κυρίως στους χαμηλόβαθμους) αλλά και στους αρχιπλοιάρχους,  η πληροφορία ότι ορισμένοι απόστρατοι, υψηλόβαθμοι του Σώματος, διεκδικούν πρόσθετο βαθμό, προκειμένου να αυξήσουν την ήδη παχυλή τους σύνταξη.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία πρόκειται για απόστρατους οι οποίοι απολαμβάνουν σύνταξη των 2.500 - 3.000 ευρώ ενώ έχουν ήδη λάβει εφάπαξ της τάξης των περίπου 200.000 ευρώ.

ΔΗΛΩΝΕΙ ...ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ κ. ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΠΡΟΑΓΩΓΗ

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένονται οι κρίσεις των ανώτατων αξιωματικών του Λιμενικού Σώματος.  Όπως μας μετέφεραν στελέχη αλλά και απόστρατοι του Λιμενικού κάποιος συνάδελφός τους  πρώην περιφερειάρχης Πελοποννήσου, διαδίδει ότι έχει την προαγωγή στο τσεπάκι γιατί είναι άνθρωπος του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη.