Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ Η ΠΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΜΠΟΤΑΖ

ΠΑΛΙ ΣΤΟΝ ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

Με απεργία διαρκείας απειλεί η Π.Ν.Ο. για το καμποτάζ


Ειδική Επιτροπή υπό την προεδρία του Γιώργου Ανωμερίτη, Διευθύνοντα Συμβούλου και Προέδρου του Ο.Λ.Π., συγκρότησε η Υπουργός Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, με σκοπό να διαμορφώσει τους όρους για την άρση του καμποτάζ στην κρουαζιέρα.


Στο μεταξύ, ο Γ.Γ. της Π.Ν.Ο., Γιάννης Χαλάς, σε ανακοίνωσή του, αμφισβήτησε την αξιοπιστία των οικονομικών μεγεθών και στοιχείων που πρόσφατα παρουσίασε ο Πρωθυπουργός, προκειμένου να θεμελιώσει την απόφασή του για άρση του καμποτάζ.

Υπενθυμίζεται ότι οι ναυτικοί αποφάσισαν να απεργήσουν την ερχόμενη Δευτέρα, όπως και το Σάββατο της Πρωτομαγιάς, ενώ δεν αποκλείεται η δεύτερη απεργία να συνεχιστεί επ' αόριστον, προκαλώντας νέους κλυδωνισμούς στην οικονομία της χώρας.

Ως τις 15 Μαΐου το πόρισμα

Ολόκληρο το ρεπορτάζ:  http://www.atticapress.gr/newsroom/marine/5892-by-threatening-a-strike-length-pno-for-cabotage.html

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ ΧΩΡΙΣ...ΘΑΛΑΣΣΑ

Σε μια συνάντηση του Παπανδρέου με τον πρωθυπουργό της Ελβετίας , ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας συστήνει τους υπουργούς του :



- Ο υπουργός Δικαιοσύνης , Εργασίας , Υγείας , Παιδείας , Οικονομίας κλπ


Με τη σειρά του ο Ελβετός πρωθυπουργός συστήνει τους δικούς του υπουργούς:


- Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Εργασίας, Υγείας, Ναυτιλίας.


Κρυφογελάει ο Παπανδρέου .


Γιατί γελάτε , του λέει ο Ελβετός .


-Μα έχετε υπουργό Ναυτιλίας ενώ δεν έχετε θάλασσα; λέει ο Γιώργος.


-Εγώ όμως δεν γέλασα όταν μου παρουσίασες τους υπουργούς Δικαιοσύνης , Υγείας , Παιδείας και Οικονομίας, του λέει ο Ελβετός.....