Κυριακή 15 Μαΐου 2011

ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΣΤΗ Ν.Υ. Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ;

Στην Ελλάδα… θα είχε συλληφθεί η καμαριέρα


Της  Μαρίκας Λυσιάνθη

Σύμφωνα με όσα έγραψε το STATEMENT o άνθρωπος που θα έσωζε την παγκόσμια οικονομία, στη συνέχεια την Ελλάδα, και, αν προλάβαινε, και τη Γαλλία, θέτοντας υποψηφιότητα για την Προεδρία της Δημοκρατίας στις εκλογές του 2012, ανακρίνεται στη Νέα Υόρκη, κατηγορούμενος για σεξουαλικό κακούργημα, απόπειρα βιασμού και ομηρία του υποψηφίου θύματος.
Ο Ντομινίκ Στρος-Καν καταγγέλθηκε από μια καμαριέρα του ξενοδοχείου «Sofitel» στη Νέα Υόρκη, ότι αποπειράθηκε να τη βιάσει, και επιχείρησε να την κλειδώσει στο δωμάτιό του. Η αστυνομία της Νέας Υόρκης έσπευσε στο

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΤΗΣ ΑΝΕΚ

Δύο φορές πυροβόλησαν άγνωστοι κατά του σπιτιού του εφοπλιστή Γιάννη Βαρδινογιάννη του Σήφη, (ΑΝΕΚ) λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 12 προς 13 Μαίου 2011.


Σύμφωνα με την αστυνομία, μία βολίδα βρέθηκε σφηνωμένη σε παράθυρο της οικίας που βρίσκεται στα βόρεια προάστια.

Σημειώνεται ότι  ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν που κυκλοφορεί με αστυνομική προστασία σε αντίθεση με άλλα μέλη της οικογένειας.

Από το περιβάλλον του επιχειρηματία αναφέρθηκε ότι ο Βαρδής Βαρδινογιάννης ισχυρίστηκε ότι γνωρίζει τους δράστες.

ΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΥΡΙΕ ΥΠΟΥΡΓΕ

Νέο τραγούδι σε στίχους του Πόλυ  Κυριάκου

Με συγκλονιστικούς  στίχους όπως  "κι η γη του μαρτυρίου πονάει κι ας είναι χώμα"  το νέο τραγούδι του Πόλυ Κυριάκου σαρκάζει  την αδιαφορία των πολιτικών των τελευταίων 40 ετών ενώ παράλληλα εκφράζει το συναίσθημα όχι μόνον των Κυπρίων αλλά όλων των ταλαιπωρημένων από τους δυνατούς, λαών της γης.


Στίχοι: Πόλυς Κυριάκου
Μουσική: Ανδρέας Κατσιγιάννης
Πρώτη εκτέλεση: Απόστολος Μόσιος
Στο Νότο μαζευτήκαμε Σαράντα χρόνια τώρα
Ποτάμι αίμα φτύσαμε Μα η πληγή...