Τετάρτη 25 Μαΐου 2011

Η "ΜΕΤΕΨΥΧΩΣΗ" ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 30 ΜΑΙΟΥ 2011

Έκθεση εικαστικών έργων του Σάκη Παπαγιάννη



Τη Δευτέρα (23 Μαΐου) στο Ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης» ξεκινάει να «εκτίθεται» ένας καλλιτέχνης, ο Σάκης Παπαγιάννης, που νομίζω πως έχει μεγάλο ενδιαφέρον η δουλειά του. Στο συνημμένο δελτίο τύπου θα δείτε λεπτομέρειες γι’ αυτόν και για την Έκθεσή του με τίτλο «Μετεμψύχωσις». Διαρκεί ως τις 15 Ιουνίου.


Ξέρω πως γενικώς και ειδικώς δεν είναι εποχή για κοινωνικότητες κι ότι αν η διάθεση ήταν πίεση θα ήμασταν όλοι υποτασικοί, όμως επειδή η Τέχνη έχει τη δύναμη να ανυψώνει τον άνθρωπο, πήρα την πρωτοβουλία να σας ενημερώσω και να σας την προτείνω.

Η ΛΕΣΧΗ Λ.Σ. ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΕΛΑΚ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΣΟΥΛΗ

Π. Αγγελόπουλος: Το Λ.Σ. πρέπει να διοικεί τη Ναυτιλία


Μια λιτή και απέριττη βραδιά ετοιμάζει για την Παρασκευή 27 Μαΐου,  η Λέσχη του Λιμενικού Σώματος, προκειμένου να τιμήσει τον Αρχηγό της Ελληνικής Ακτοφυλακής και του Αρχηγείου Λ.Σ., Κωνσταντίνο Σούλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα παρατεθεί δείπνο μέσα στη Λέσχη – πρώτη φορά – αν και σε καλύτερους καιρούς το δείπνο αυτό παρατίθετο σε κοσμικό χώρο.

Σε κάθε περίπτωση, ο θεσμός αυτός, στόχο έχει την σύσφιγξη των δεσμών μεταξύ των Μελών της Λέσχης και την ανάπτυξη πνεύματος συναδέλφωσης και αγάπης ανάμεσα στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος.

Όπως άλλωστε επεσήμανε και κατά προηγούμενη εκδήλωση της Λέσχης, ο πρόεδρός της ναύαρχος ε.α. Πελοπίδας Αγγελόπουλος,