Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ Η ΛΟΥΗΣ

Louis Cruises: www.louiscruises.com
Ο τομέας της κρουαζιέρας για την Louis επανέρχεται στην κερδοφορία, χάρις στις προσπάθειες των στελεχών της εταιρείας αλλά και του υψηλού επιπέδου υπηρεσιών που η εταιρεία προσφέρει στο στόλο των κρουαζιερόπλοιων της.

Η επιστροφή στην κερδοφορία έρχεται σε στιγμή που ο Όμιλος, ειδικά στο ξενοδοχειακό κομμάτι του δοκιμάζεται από τη διεθνή κρίση που έχει πλήξει το τομέα των ξενοδοχείων αλλά το γεγονός ότι ο στόλος βρίσκεται σε καλή φάση προδιαγράφει θετικά για την εταιρεία την επόμενη χρονιά.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του πρώτου 9μήνου που παρουσίασε η εταιρεία σήμερα, τα κέρδη παρουσίασαν σημαντική μείωση των κερδών κατά €9 εκ. παρά την αύξηση του τζίρου και τη μείωση του κόστους.

Όπως ανακοινώθηκε, τα κέρδη που αναλογούν στους μετόχους του Συγκροτήματος μειώθηκαν φέτος στα €7,7 εκ. από €16,7 εκ. το περσινό εννιάμηνο.

Ο ενοποιημένος κύκλος εργασιών της εταιρείας σημείωσε αύξηση

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ Η ΛΟΥΗΣ

Πώς να διακόψετε το τσιγάρο και να μην πάρετε κιλά

Με ελαφρά ύπνωση, και με απλές διαδικασίες, καθένας μπορεί να σταματήσει το κάπνισμα μια για πάντα. Με τον ίδιο τρόπο, ένα υπέρβαρο άτομο, μπορεί να ελέγξει τη βουλιμία του και να αποκτίσει το επιθυμητό βάρος. Με τη βοήθεια της Δρ. Ευγενίας Ανδρέου η οποία επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από 25 χρόνια παραμονής της στις ΗΠΑ, ο στόχος σας μπορεί να ύλοποιηθεί. Για τα αποτελέσματα, δεν θα πιστεύετε ούτε εσείς. Και σίγουρα θα είστε υπερήφανοι για το κατόρθωμά σας. Πληροφορίες παρέχονται προσωπικά μετά από επικοινωνία στο τηλεφωνο: 2107245520

ΚΑΠΝΙΣΜΑ ΤΕΛΟΣ!

Μάθετε πως να σταματήσετε μια για πάντα το τσιγάρο, χωρίς φάρμακα και χωρίς να πάρετε κιλά. Είναι μια μέθοδος εντυπωσιακή και με σίγουρα αποτελέσματα.

Τελευταία έκδοση για το καθημερινό "ΒΗΜΑ", τι γράφει : SofokleousIn.GR

Τελευταία έκδοση για το καθημερινό "ΒΗΜΑ", τι γράφει : SofokleousIn.GR Κι άν τα στερνά τιμούν τα πρώτα, κουβέντα δεν γίνεται για τις απολύσεις των δημοσιογράφων. Ωραία "Τιμή"!