Κυριακή 13 Ιουνίου 2010

Σσσσ! ΗΣΥΧΙΑ! ROPAX 1 & ROPAX 2 ΒΛΕΠΟΥΝ... ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

Σσσσ!  ΗΣΥΧΙΑ!  ROPAX 1  & ROPAX 2  ΒΛΕΠΟΥΝ... ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

Και από Δευτέρας βλέπουμε εάν η πλοιοκτήτρια εταιρία έχει πραγματικά ανάγκη να λύσει το πρόβλημά της - γιατί πρόβλημά της είναι - ή εάν θα επιμείνει ώστε τα δύο πλοία της να ανοίξουν τις πύλες για το χάος στην Ελλάδα.  Μόνη της το επέλεξε.  "Από Δευτέρας θα είμαστε διαθέσιμοι για διαβουλεύσεις" απάντησε ο εκπρόσωπος της εταιρίας στην υπουργό Λούκα Κατσέλη, όταν την Παρασκευή το απόγευμα, απέρριψε για δεύτερη φορά την πρόσκληση του Υπουργείου να προσέλθει σε διαβουλεύσεις.


Είναι πλέον "φως φανάρι" ότι τόσο τα δύο πλοία της Adriatic Liones όσο και το κρουαζιερόπλοιο ΖΕΝΙΤΗ, κάποιοι τα χρησιμοποιούν ώστε να εξοντωθούν κυριολεκτικά οι Έλληνες ναυτικοί.


Δεν σκέφτηκαν όμως οι πολίτες οι οποίοι αποδέχονται τους "κλαυθμούς" και τους "οδυρμούς" των εμπόρων - των γερολαδάδων θα έλεγα - ότι εάν καταδικάσουμε το ναυτικό επάγγελμα επειδή δεν θέλουν τους Έλληνες ναυτικούς, αύριο θα χρειαστεί να αποδεχθούμε και την αντικατάσταση των οικοδόμων, των πωλητριών, των σερβιτόρων κ.ο.κ. έως να έρθει και η σειρά των   δασκάλων, των καθηγητών και πάει λέγοντας.  Ή μήπως και εμείς οι δημοσιογράφοι θα μείνουμε έξω από τη λίστα;

Και τότε είναι σίγουρο ότι δεν θα υπάρχει μία για τις συντάξεις όσων θα έχουν επιβιώσει.