Σάββατο 5 Φεβρουαρίου 2011

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ Ή BLOGGER?

E-mail αναγνώστη

"Η ύβρις είναι το όπλο των χυδαίων"- Βάκων







Ο τάφος του Κολοκοτρώνη

Καιρός να φρεσκάρουμε τις γνώσεις μας!

ΕΡΩΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ ΓΙΑ ΝΑΥΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟ "CAPTAINS"

Έρευνα για την καλύτερη διδασκαλία των Ναυτικών Αγγλικών πραγματοποιείται από ομάδα καθηγητών που προέρχονται από πέντε διαφορετικές χώρες.
Από την κ. Τζένη Καλλέργη, Καθηγήτρια Αγγλικών 1 ου εσπερινού ΕΠΑΛ Αιγάλεω και Υπεύθυνη Ευρωπαικών προγραμματων, λάβαμε επιστολή με την οποία ζητά τη συμβολή των ναυτικών και των καθηγητών Ναυτικών Αγγλικών προκειμένου να διενεργηθεί έρευνα σε θέμα που αφορά στα μαθήματα των Ναυτικών Αγγλικών.

ΠΟΣΑ ΨΕΜΑΤΑ ΕΙΠΕ ΣΤΙΣ 20 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011 Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ;

Από τη ...θρυλική συνέντευξη Τύπου της 20ης Ιανουαρίου
2011 του ΥΘΥΝΑΛ  Γιάννη Διαμαντίδη
Ο Γιάννης Διαμαντίδης, μου είπε ότι άλλα έδωσε στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη να συμπεριλάβει στο νομοσχέδιο περί  "Ίδρυσης Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος" και άλλα συμπεριέλαβαν...
Αυτά φέρεται να δήλωσε βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εκθέτοντας έτσι τον Υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας Γιάννη  Διαμαντίδη, ο οποίος στις 20 Ιανουαρίου, όταν ερωτήθηκε σχετικά με το άρθρο 20 του νομοσχεδίου, αρνήθηκε επίμονα ότι είχε κάποια σχέση με τη σύνταξη του κειμένου.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ: ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ...

Η αδιαφορία του ΥΘΥΝΑΛ και η άρση του καμποτάζ, οδήγησαν εκτός ελληνικού νηολογίου τα δύο τελευταία ελληνικά κρουαζιερόπλοια

Την υποστολή της ελληνικής σημαίας από δύο πλοία της – ουσιαστικά από τα μοναδικά πλοία της ελληνικής κρουαζιέρας - ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία LOUIS CRUISES. Αιτία, σύμφωνα με

ΑΛΗΘΕΙΕΣ Η ΚΑΙ ...ΨΕΜΑΤΑ ΣΕ 47 ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ

Aπο τον/την Θεοδοσία Κοντζόγλου

Αποκλειστικά στη Video Galery του nautilia.gr παρακολουθείστε όλες τις δηλώσεις – ακριβώς όπως διατυπώθηκαν - του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας. Πρόκειται για τις δηλώσεις που έκανε ο Υπουργός Γιάννης Διαμαντίδης, κατά τη διάρκεια της πρώτης επίσημης συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στους ναυτιλιακούς συντάκτες την Πέμπτη 20 Ιανουαρίου, 2011.

Στη διάρκεια της συνέντευξης ο Υπουργός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων: στη κρουαζιέρα, το cabotage, την ακτοπλοΐα, την αναμενόμενη υπογραφή ΣΣΕ μεταξύ ΠΝΟ-ΣΕΕΝ για την ακτοπλοΐα και στις άγονες γραμμές.