Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟ NEXTOK.BLOGSPOT.COM

-  ΠΟΙΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ …ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ;


-   ΜΕΤΑΞΥ «ΣΚΥΛΑΣ» ΚΑΙ ΧΑΡΥΒΔΗΣ ΟΙ ….. ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ !


ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ  ΕΠΟΜΕΝΕΣ  ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ

Προφανώς κυκλοφορεί στο διαδίκτυο το παρακάτω κείμενο.  Μου το έστειλε μία πολύ καλή φίλη με την υπογράμμιση:  Αφιερωμένο σε κάθε ελεύθερα σκεπτόμενο Έλληνα - αν υπάρχει ακόμα σήμερα

" Όταν ήρθα στην Ισπανία ( σοσιαλιστική και αυτή ) πήγα στο Δημαρχείο να δηλωθώ (νόμος!)
για να πάρω άδεια παραμονής και άδεια εργασίας (και ας είμαι πολίτης χώρας της E.E).
Εκεί μου ζήτησαν:

1) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία κατάγομαι (Ελλάδα)..

2) Αντίγραφο ποινικού μητρώου από την χώρα από την οποία ήρθα στην Ισπανία (Γερμανία).

BΡΩΜΙΚΗ ΠΟΛΗ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ ...ΑΚΟΜΑ!

Η Δημοτικές Αρχές στον Πειραιά πέφτουνε μα τα σκουπίδια μένουν...  Και βέβαια μπορεί να πέρασαν οι πρώτες 60 ...ελπιδοφόρες ημέρες της νέας δημοτικής Αρχής με επικεφαλής τον κ. Μιχαλολιάκο, αλλά ο πρώην βουλευτής της Ν.Δημοκρατίας δεν κατάφερε ακόμα να "εξαϋλώσει" τους τόνους των σκουπιδιών που ετοιμάζουν τον σαρακοστιανό διάκοσμο του πρώτου λιμανιού της χώρας. 

Έντονη υπήρξε η αποδοκιμασία του Γιάννη Μίχα, ο οποίος είναι επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης ο οποίος με αφορμή τη συμπλήρωση των 60 πρώτων ημερών, χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο η νέα διοίκηση του δήμου Πειραιά είχε

ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΝΕΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΤΟΓΑΝ

Στόχος των μουσουλμάνων της Κύπρου (αποκαλούμενων Τουρκοκυπρίων) έγινε πλέον ο ίδιος ο Ταγίπ Ερτογάν.  Μάλιστα προς ...τιμήν του θα πραγματοποιηθεί αύριο νέο συλλαλητήριο στη κατεχόμενη Κύπρο.  Όπως αναφέρει ο Κυπριακός Τύπος, τα πνεύματα έχουν πλέον οξυνθεί σε επικίνδυνο βαθμό εξ' αιτίας των κονδυλίων που τους έκοψε η τουρκική κυβέρνηση, με αποτέλεσμα τώρα οι Τουρκοκύπριοι να στρέφονται και εναντίον των εποίκων.
Και μήνυση κατά του Ερτογάν
Στο μεταξύ δεκαπέντε  δικηγόροι από τα κατεχόμενα με

ΜΙΑ ΧΑΡΑΜΑΔΑ ΦΩΣ - Του Βαγγέλη Κούτα


Της Θεοδοσίας Κοντζόγλου

Η είδηση ενός βιασμού περνά πολύ συχνά αδιάφορα από από τη σκέψη μας ή το πολύ πολύ να σκεφτούμε: Το καημένο το παιδί… Ποτέ όμως δεν αναρωτιόμαστε τι θα αφήσει αυτό το περιστατικό στην τρομαγμένη ψυχή, τη πληγωμένη προσωπικότητα…

Την ίδια στιγμή, την αιτία που προκάλεσε κάποιον να ενεργήσει μη σύννομα, σχεδόν ποτέ δεν την αναζητούμε ως αναγνώστες ή ως ακροατές ή τηλεθεατές του αστυνομικού ρεπορτάζ. Πάντα έχουμε στην άκρη της γλώσσας μας εύκολη την καταδίκη του δράστη.

Κι όμως, πίσω από την παράνομη πράξη ενός ανθρώπου, και κυρίως πίσω από τη συστηματική παράνομη πράξη, είναι πάντα βέβαιο ότι κρύβεται μια αιτία ή και πολλές αιτίες.

ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΩΝ ...ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΩΝ ΤΟ ΜΕΓΚΑ

Ολα τα περιμέναμε, αλλά να γίνει ολόκληρη εκπομπή για την ...Ανατροπή του λαϊκού αισθήματος που εκφράζεται κατά περιόδους κατά πολιτικών με φραστικές επιθέσεις, γιαούρτια κλπ, μας έπεσε χθες βράδυ αρκετά τραγελαφικό.

Όχι, προφανώς και δεν συμφωνεί η στήλη με τους προπηλακισμούς, όμως ποιος είναι εκείνος που θα πει σ' έναν άνεργο, πεινασμένο, εξαθλιωμένο: Μη φωνάζεις γιατί δεν είναι ευγενικό!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ - μέρος β


Καλό μήνα, καλό κουράγιο και ...υπομονή!
Πού θα πάει;
Κάθε Χειμώνας έχει το καλοκαίρι του
και κάθε νύχτα
ακολουθείται από την ημέρα!

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ - μέρος α



Καλώς μας ήρθε ο Μάρτιος.
Καλό Μήνα
Καλή Σαρακοστή
Καλή Ανάσταση

ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ε.α. ΠΡΟΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ...ΤΣΙΓΚΑΚΙ ΝΑΥΑΡΧΟΥ!

Έντονη υπήρξε η αντίδραση του επίτιμου Αρχηγού του Λ.Σ. και προέδρου της Λέσχης Αξιωματικών του Λ.Σ. Άλκη Σκιαδά, με αφορμή την (ν)τροπολογία με την οποία το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δίνει αναδρομικά έναν ακόμη βαθμό στους αποστρατευθέντες Αρχηγούς του Σώματος.
Υπενθυμίζεται ότι η τροποολογία πέρασε μέσα στον Νόμο για τη σύσταση του Αρχηγείου του Λιμενικού Σώματος ο οποίος ψηφίστηκε από τη πλειοψηφία της Βουλής, στις 22 Φεβρουαρίου και αφορά όσους αποστρατεύθηκαν από το 1997 και παλαιότερα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρχαιότερος των αποστρατευθέντων Αρχηγών, ο κ. Σκιαδάς ο οποίος