Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΣΤΟ ΤΟΥΙΤΕΡ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

Αναρτήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια των ομιλιών Παπανδρέου και Σαμαρά

Kostas Gougakis @kgougakis


..οταν τρώει ένα γιαούρτι ένας βουλευτής είναι επίθεση κατά της Δημοκρατίας! ..οταν ψεκάζονται χιλιάδες Έλληνες με χημικά,είναι απλά Κυριακή

Καίγεται η Αθήνα - Επιθέσεις με χημικά σε ειρηνικούς διαδηλωτές από την αστυνομία

Ξεκουκούλωτοι τα θύματα της αστυνομίας

Ανεξέλεγκτη φαίνεται αυτή την ώρα η κατάσταση στην Αθήνα με τουλάχιστον δεκατρείς φωτιές σε διάφορα κτήρια όπως είναι τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, καφετέριες, βιβλιοπωλεία, και ο  κινηματογράφος "Αττικόν"  στην Αιόλου. 

Οι φωτιές μαίνονται στην Ιπποκράτους, στην Ευριπίδου και σε διάφορα στενά της Αθήνας όπου είναι ταμπουρωμένοι οι αποκαλούμενοι "γνωστοί-άγνωστοι" κουκουλοφόροι.

Δικαιώθηκαν από το Διοικητικό Εφετείο, οι αξιωματικοί του Λ.Σ. που αποστράτευσε ...αναδρομικά ο Χρ. Παπουτσής


Αναμένονται αγωγές κατά των μελών του Συμβουλίου Κρίσεων

Την επαναφορά δύο απόστρατων του Λιμενικού Σώματος αποφάσισε σύμφωνα με πληροφορίες το Διοικητικό Εφετείο.  Πρόκειται για τους Αρχιπλοίαρχους - πλέον - Στυλιανό Ποπολάνο και Δημήτριο Τσικόγια ενώ επίκειται και η δικαίωση τρίτου αξιωματικού που  είχε την ίδια τύχη επί Αρχηγείας Αθ. Μπούσιου και Υπουργείας Χρήστου Παπουτσή.

Σύμφωνα με πληροφορίες κάποιοι από τους αξιωματικούς πρόκειται να καταθέσουν αγωγές κατά των μελών του Συμβουλίου Κρίσεων για την άδικη μεταχείρισή τους.  Το Συμβούλιο αποτελείτο από τους νυν Αρχηγό Κωνσταντίνο Σούλη, τον Υπαρχηγό Θ. Φουστάνο, τον αποστρατευθέντα τέως Επιτελάρχη Γ. Βαλεργάκη και τον νυν κλαδάρχη Ασφαλείας Αθ. Αθανασόπουλο.