Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Καίγεται η Αθήνα - Επιθέσεις με χημικά σε ειρηνικούς διαδηλωτές από την αστυνομία

Ξεκουκούλωτοι τα θύματα της αστυνομίας

Ανεξέλεγκτη φαίνεται αυτή την ώρα η κατάσταση στην Αθήνα με τουλάχιστον δεκατρείς φωτιές σε διάφορα κτήρια όπως είναι τράπεζες, εμπορικά καταστήματα, καφετέριες, βιβλιοπωλεία, και ο  κινηματογράφος "Αττικόν"  στην Αιόλου. 

Οι φωτιές μαίνονται στην Ιπποκράτους, στην Ευριπίδου και σε διάφορα στενά της Αθήνας όπου είναι ταμπουρωμένοι οι αποκαλούμενοι "γνωστοί-άγνωστοι" κουκουλοφόροι.
 

Δημοσιογραφικές πηγές αναφέρουν την ύπαρξη τουλάχιστον 24 τραυματιών μέχρι στιγμής.

Όπως μας καταγγέλλουν αναγνώστες του nextok.blogspot.com αυτή τη στιγμή ομάδες δικυκλιστών της αστυνομίας περικύκλωσαν τους πολίτες που βρίσκονται στην οδό Ερμόυ και τους πετούν χημικά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ανάμεσα στους πολίτες όπως οι ίδιοι μας διαβεβαιώνουν. Αντίθετα πρόκειται για κυριολεκτικά ξεκουκουλωμένους και χωρίς καν μάσκες προστασίας εργαζόμενους και άνεργους νέους.  Ακόμα ανάμεσά στους ανθρώπους που δέχονται τις επιθέσεις της αστυνομίας είναι  άνθρωποι κάθε ηλικίας που αντιδρούν στο ξεπούλημα της χώρας και στην υποδούλωση που μας υπόσχεται η εύκολη λύση του νέου μνημονίου.

"Είμαστε εμείς  τα παιδιά σας και είναι ανάμεσά μας πρώην ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας. Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση και ο Υπουργός "Προστασίας" του Πολίτη, έχουν χάσει τον έλεγχο και προσπαθούν να επιβάλουν το Μνημόνιο με πολεμικές διαδικασίες. Ντροπή! Αίσχος!" μας αναφέρουν με απεγνωσμένη φωνή τηλεφωνικά άτομα που βρίσκονται στη περιοχή.

Είναι φανερό ότι όπως και στη περίπτωση του Σχεδίου Ανάν, οι γνωστές πολιτικές δυνάμεις που επιδιώκουν την υποδούλωση της εργατικής τάξης, εμφανίζονται με απειλές και εκφοβιστικά διλήμματα ώστε να δικαιολογήσουν την υπογραφή τους στο υποδουλωτικό Μνημόνιο που θα φέρει την Ελλάδα δεκάδες χρόνια πίσω ενώ οι ίδιοι θα απολαμβάνουν τα εκατομμύρια που κατάφεραν να τσεπώσουν είτε ως "νόμιμη" αποζημίωση για τη ...προσφορά τους εντός Βουλής, είτε για όσα κατάφεραν να εισπράξουν κάτω από το τραπέζι.



*** *** *** *** *** ***
Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε. ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο. Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα. Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.
*** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου