Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Σήμερα τα Φώτα κι οι Φωτισμοί


Καλά Θεοφάνεια & Φώτα, τα οποία μάλλον θα πρέπει να οριστούν προστάτης του Λιμενικού –Ακτοφυλακής επειδή: 

 1. Μας άλλαξαν τα φώτα....... μετά από 15 μήνες παλινωδιών, αλλοπρόσαλλων αποφάσεων & πήγαινε έλα 

2. Τα κάνανε θάλασσα.....

3. Θα φωτίζει τους εκάστοτε πεφωτισμένους Ηγήτορες και.....

4. Μας ξαναβάπτισαν !!!



.....Kαι του χρόνου

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas

ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ  ΟΛΟΙ  ΟΙ  ΕΛΛΗΝΕΣ

ΚΑΘΩΣ  ΤΟ  ΠΑΣΟΚ 

ΜΑΣ  ΑΛΛΑΞΕ  ΤΑ  ...ΦΩΤΑ!


ΧΡΟΝΙΑ  ΜΑΣ  ΠΟΛΛΑ

ΠΛΩΤΑ "ΓΚΟΥΑΝΤΑΝΑΜΟ" ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

Φυλακές στη θάλασσα για τους λαθρομετανάστες ετοιμαζει το Υπ.Προ.
Από τον Παρθενώνα της
Αθηναϊκής Ηγεμονίας,
στις πλωτές φυλακές του ΠΑΣΟΚ!

Ευάερες, ευήλιες, «ντελούξ» πλην φυλακές εν πλω σκέφτεται να …υιοθετήσει η Ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να «φιλοξενήσει» τους χιλιάδες των οικονομικών μεταναστών.

Πρόκειται για τεράστιες πλατφόρμες που μοιάζουν να είναι φορτωμένες με container τα οποία  στοιβάζονται σε μεγάλο ύψος.  Τα containers αυτά δεν είναι παρά δωμάτια με κρεβάτια και  χώρους υγιεινής, τα οποία όμως στο σύνολό τους καλύπτονται από αδιαπέραστα συρματοπλέγματα που   καλύπτουν ολόγυρα την κατασκευή ενώ αναπτύσσονται και σε ύψος μερικά μέτρα πάνω από τα containers.  Σε αρκετά σημεία ολόγυρα επίσης υπάρχουν κάμερες

Οι «ΚΟΠΡΙΤΕΣ» ΚΑΙ ΟΙ… «ΑΡΧΙΚΟΠΡΙΤΕΣ»!


του Πάτροκλου Κουδούνη

Ο Θόδωρος Πάγκαλος ακούστηκε πολύ τη χρονιά που πέρασε. Φλυάρησε, προκάλεσε, προσέβαλε και φυσικά εξόργισε όλους τους Έλληνες. 

Χωρίς ίχνος εγκράτειας ή ταπεινότητας, εξέφραζε με έντονη επιθετικότητα τις απόψεις του, αφήνοντας περίπου να εννοηθεί ότι στην Ελλάδα σήμερα μόνο δύο άνθρωποι έχουν μονίμως δίκιο: αυτός και ο Γιώργος Παπανδρέου! 

Δυστυχώς ο κ. Πάγκαλος φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του ακόμη και την τελευταία μέρα του χρόνου με μία ακόμη ενοχλητική συνέντευξη που έδωσε στο "Βήμα της Κυριακής". Και είναι ενοχλητική όχι γιατί λέει πράγματα που δεν ισχύουν• το αντίθετο μάλιστα! Ο άνθρωπος όμως έχει ένα φοβερό χαρακτηριστικό: τα λεγόμενά του εξοργίζουν τους πάντες διότι ακόμα κι αν στέκουν, αισθάνεσαι ότι είναι απαράδεκτο να τα εκστομίζει ο Πάγκαλος!