Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Προφυλακίστηκε ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ για τα δομημένα ομόλογα


Κατηγορούμενος για απιστία απάτη, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος και δωροδοκία

Στις φυλακές Κορυδαλλού οδηγήθηκε ο πρώην πρόεδρος του ΤΣΠΕΑΘ, (Ταμείου Συντάξεως Εργαζομένων στον Τύπο), Δημήτρης Καπράνος, ο οποίος κατηγορείται για βαρύτατα κακουργήματα στο μεγάλο σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων.

Ο Δημήτρης Καπράνος κρίθηκε αργά χθες το βράδυ προφυλακιστέος  μετά την απολογία του στο Ειδικό Εφέτη Ανακριτηή κ. Λέκκα.

Το ελληνικό σήριαλ της πολιτικής


Ποιος είναι ο νέος Πρωθυπουργός της Ελλάδας, Λουκάς Παπαδήμος

Ο τραπεζίτης που φέρεται να επένδυσε στη σωτηρία της χώρας
Θα βάλει τη σφραγίδα του πάνω στα σκληρά και αντιλαϊκά μέτρα που αποφάσισε η έκπτωτη κυβέρνηση Γιώργου Παπανδρέου προκειμένου να εκταμιευθεί η 6η δόση του δανείου που θα επιτρέψει στη χώρα να κινηθεί.  Γι αυτό και μόνον τον λόγο θα πρέπει οι πολίτες να τον αποδεχθούν.  Στη συνέχεια θα αποφασίσει ακόμα πιο σκληρά μέτρα και χωρίς πολιτικό κόστος - αφού δεν είναι πολιτικός - θα υποχρεώσει άπαντες να υποστούν το νέο βάρος έστω κι αν δεν το αντέχουν.  Κι όμως, σύμφωνα με ορισμένους πολιτικούς και εξωτερικούς παράγοντες, θα πρέπει σήμερα η Ελλάδα να ...πανηγυρίζει.  Κυριακή κοντή γιορτή.  Ο Λουκάς Παπαδήμος πολύ σύντομα θα κληθεί να δείξει πόσο στέρεα είναι τα θεμέλια στα οποία δέχθηκε να στηρίξει την κυβέρνησή του, γιατί αν κρίνουμε από το γεγονός ότι θα συμμετέχει σ' αυτήν ο Ευ. Βενιζέλος και ενδεχομένως και ο πολύς κύριος Πάγκαλος, ε τότε...