Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΑΘΩΟΙ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΝΟ

Ομόφωνα αθώοι κρίθηκαν οι τρεις συνδικαλιστές της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, κατά των οποίων είχε ασκηθεί αυτεπαγγέλτως ποινική δίωξη από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά για παράνομη βία. Οι κινητοποιήσεις για τις οποίες διώχθηκαν οι τρεις εργαζόμενοι σχετίζονται με τις περυσινές διαμαρτυρίες ενάντια στην άρση του καμποτάζ. Ειδικότερα, οι εργαζόμενοι διώχθηκαν γιατί στις 26 Απριλίου και την 1η Ιουνίου απέκλεισαν το λιμάνι του Πειραιά καθιστώντας αδύνατη την επιβίβαση επιβατών στα κρουαζιερόπλοια ZENITH, AQUA MARINE και ΑΕGEAN PEARL. 

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΑΓΚΕΛΑ ΜΕΡΚΕΛ

Του Φώτου Ια. Φωτιάδη, Ρh.D

Εξοχότατη κυρία Μέρκελ, Καλώς ήλθατε στην παραδοσιακά φιλόξενη Νήσο της Αφροδίτης. Σας υποδεχόμεθα ολόψυχα, ως την Ηγέτιδα Μεγάλης αδελφής χώρας, Μέλους της Μεγάλης κοινής μας Οικογένειας, της ΕΕ.

Θεωρούμε ως δεδομένα τα αδελφικά σας αισθήματα προς τη μικρή αδελφή Κύπρο και ότι ο ειλικρινής σκοπός της καλοδεχούμενης επίσκεψης σας είναι να βοηθήσετε πραγματικά την επί 36 τώρα χρόνια πάσχουσα, κάτω από την ασήκωτη μπότα του πιο σκληρού δυνάστη/κατακτητή, μικρή αδελφή προς εξεύρεση μιας δίκαιης, βιώσιμης λύσης που θ’ αντέχει στο χρόνο και θα εξασφαλίζει την ασφάλεια και ευημερία του λαού της γενικά αλλά και ειδικά την επιβίωση της Ελληνικής μεγάλης πλειονότητας του λαού της, (82%), στις τρισχιλιετείς ρίζες της που αντιμετωπίζει σήμερα το φάσμα της εξαφάνισης εάν δεν υπάρξει σύντομα δίκαιη λύση.

ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ Λ.Σ.;;;

-  Ποια ώρα τηλεφώνησε η Ντόρα στον νέο Αρχηγό για τα συχαρίκια;

Ποίοι άλλοι πολιτικοί της Ν.Δ. συνεχάρησαν τον Αντιναύαρχο Σούλη  ενώ γελούσαν και τα μουστάκια τους για το "παιχνίδι" που έπαιξε στον Χρήστο Παπουτσή;

-  Το ξεχωριστό τηλεφώνημα που δέχθηκε ο Αρχηγός, από ποιον ...μεγαλοπολιτικό προήλθε;

-  Γιατί δεν δέχθηκε συγχαρητήρια από εκπροσώπους άλλων κομματικών χώρων ο νέος Αρχηγός;

-  Ποιος ρώτησε τους Λιμενικούς "Τι περιμένεις από τον Αντιναύαρχο Σούλη πλέον" και πήρε ικανοποιητική απάντηση;

-  Γιατί κανένας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ λιμενικός δεν έχει κάτι αισιόδοξο να δηλώσει για τη σημερινή επιλογή;

-  Και επειδή κάποιος μας ρώτησε αν ο νέος Αρχηγός "έφαγε" κι αν είναι "λαμόγιο", (δημοσιεύεται το σχόλιό του σε προηγούμενη ανάρτηση)   κι εμείς τον ρωτάμε:  Κι αν δεν έφαγε, κι αν δεν