Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

"ΠΕΡΙ ΥΙΟΥ" ΥΠΟΥΡΓΟΥ Γ. ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ - ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ

Οι πολιτικοί τους οποίους ενοχλούν τα Μέσα Ενημέρωσης είναι σαν τους ναυτικούς που τους πειράζει η θάλασσα.

Enoch Powell, 1912-1998, Βρετανός πολιτικός


Δεκάδες blogs αναδημοσίευσαν ρεπορτάζ που αφορούσε θέμα διατάραξης της τάξης και της ησυχίας στο οποίο φέρεται να συμμετείχε ένας από τους γιους του Υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας.

Ο Υπουργός επικοινώνησε τηλεφωνικά με την διαχειρίστρια του Nextok και σε έντονο ύφος ισχυρίστηκε ότι την προηγούμενη Κυριακή, όλα τα παιδιά του βρίσκονταν μαζί του στο εξοχικό του. Υποστήριξε μάλιστα ότι η υπογράφουσα, αναπαρήγαγε το θέμα από ένα (…..) blog (σ.σ. αποφεύγω να αναφέρω τον χαρακτηρισμό που απέδωσε ο κ. Διαμαντίδης τόσο στο συγκεκριμένο blog όσο και στους διαχειριστές του γνωστότατους δημοσιογράφους.


Φυσικά σε ό,τι προσωπικά με αφορά, τόνισα στον Υπουργό ότι η ανάρτηση, ήταν αποτέλεσμα ρεπορτάζ καθώς όπως οι αναγνώστες μας θα διαπιστώσουν, είχαμε μιλήσει με τον Κεντρικό Λιμενάρχη Πειραιά και όχι μόνον.

Μάλιστα  ο ΚΛΠ μας διαβεβαίωσε ότι πράγματι υπήρξε καταγγελία και μας ανέφερε και το όνομα της ναυαγοσώστριας που κατέφυγε στο Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης όπως και το γεγονός ότι η καταγγελία έγινε στις 4.20 το απόγευμα της Κυριακής και έχει καταγραφεί στο ημερολόγιο του Λιμενικού Τμήματος Βουλιαγμένης. Ο ίδιος υποστήριξε ότι οι Λιμενικοί δεν είχαν αναγνωρίσει τον υιό Διαμαντίδη (Δείτε σχετική ανάρτηση: http://nextok.blogspot.com/2011/06/blog-post_6451.html).

- Τίποτα δεν υπάρχει καταγεγραμμένο, υποστήριξε με έντονο ύφος ο κ. Διαμαντίδης στην τηλεφωνική μας επικοινωνία, ενώ έκανε και το τραγικό λάθος να υποστηρίξει ότι τα ρεπορτάζ του nextok έχουν επικριτικό χαρακτήρα σε βάρος του επειδή τάχα η υπογράφουσα δεν προσελήφθη στο ΥΘΥΝΑΛ κάτι που πήρε πίσω βεβαίως μετά την οξύτατη αντίδρασή μου.

Στο μεταξύ, στην ηλεκτρονική μου διεύθυνση theocontzo3@gmail.com, από το Γραφείο του ΥΘΥΝΑΛ έλαβα το ακόλουθο μήνυμα:

Κύριοι,

Αναδημοσιεύετε ένα ανυπόστατο, συκοφαντικό και εντελώς ψεύτικο δημοσίευμα από το www.newsbomb.gr – για τον γιό του υπουργού Θαλλασίων Υποθέσεων, Νήσων και Αλιείας κ.Γ.Διαμαντίδη – ανάρτηση την οποία κατέβασε αμέσως το εν λόγω site, ως ψεύτικη και αναληθή, ζητώντας συγνώμη από τους αναγνώστες του και τα πρόσωπα τα οποία θίγει.

Εάν δεν το σβήσετε οριστικά ζητώντας επίσης συγνώμη, θα καταφύγουμε στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για όλες τις νόμιμες ενέργειες μας.

Λοιπόν:
Αξιότιμε κ. Υπουργέ των Θαλασσίων Υποθέσεων

Καταρχήν η λέξη «θάλασσα», γράφεται με ένα λάμδα και δύο σίγμα ενώ η μονοσύλλαβες λέξεις όπως π.χ. "γιος", δεν τονίζονται.   Είναι προφανές ότι τα στελέχη του επιτελείου σας, όχι μόνον δεν σας συμβουλεύουν ορθά - δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε -  αλλά στη βιασύνη τους,  κάνουν και απίστευτα λάθη, άλλοτε ορθογραφικά και άλλοτε διαφορετικά και σημαντικότερα. Παραβλέπουμε τα ορθογραφικά της "πρεμούρας" και ο Θεός να μας προστατεύει από τα υπόλοιπα.

Στην ουσία: Ένα ρεπορτάζ για το οποίο έχω κάνει διασταύρωση πληροφοριών ακόμα και από πηγές που δεν αναφέρω στο κείμενό μου, δεν υπάρχει περίπτωση να το …σβήσω όπως διατάξατε.

Το ρεπορτάζ αυτό, δεν είναι αποτέλεσμα "αναπαραγωγής",  αλλά περιέχει στοιχεία από το www.newsbomb.gr - πράγμα που αναφέρω για λόγους δεοντολογίας - κάτω από την ανάρτησή μου: http://nextok.blogspot.com/2011/06/blog-post_6451.html , ωστόσο, όπως σας εξήγησα, είχα κάνει και το δικό μου ρεπορτάζ.

Απόδειξη ίσως είναι και το γεγονός ότι μόλις σας έκλεισα το τηλέφωνο το μεσημέρι της 9ης Ιουνίου 2011, ζητήσατε από τον Αρχηγό του Λιμενικού να παρουσιαστεί στο Γραφείο σας. Προφανώς του ζητήσατε εξηγήσεις για το γεγονός ότι ο Λιμενάρχης Πειραιά, μου αποκάλυψε πάντα στο πλαίσιο του ρεπορτάζ αλλά και των δικών του υποχρεώσεων έναντι των δημοσιογράφων, ότι είχε καταγραφεί η καταγγελία – άσχετα εάν εσείς επιμείνατε και επιμένετε ότι δεν κατεγράφη τίποτα – στο ημερολόγιο του Λιμενικού Τμήματος Βουλιαγμένης.
Ακολούθησε τηλεφώνημα του Κεντρικού Λιμενάρχη προς την υπογράφουσα, καθώς ο άνθρωπος θορυβήθηκε από την παρέμβαση που δέχθηκε από τον Αρχηγό του Λιμενικού Αντιναύαρχο Κωνσταντίνο Σούλη.  Εκτιμώ ωστόσο, ότι ο ΚΛΠ έκανε σωστά τη δουλειά του και ελπίζω ότι δεν έχει τίποτα να φοβηθεί από τους ανωτέρους του. 

Για να μην μακρηγορώ, ανάγκη της Υπηρεσίας Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν έχετε για να με βρείτε, αφού μου τηλεφωνήσατε προσωπικά. Άλλωστε ανήκω στους δημοσιογράφους που δεν κρύβονται πίσω από έναν τίτλο ημερολογίου διότι δεν συνηθίζω να γράφω ανακρίβειες. Την Υπηρεσία όμως ίσως τη χρειαστείτε, για να εντοπίσετε τα δεκάδες blogs που αναπαρήγαγαν ή έκαναν ρεπορτάζ για το ίδιο θέμα ώστε να τους στείλετε την απειλή σας.

Γνωρίζω - σκάλισα το internet - ότι σε ορισμένα από αυτά, ήδη στείλατε το ίδιο απειλητικό σημείωμα.  Αυτό προφανώς δεν τιμά έναν Υπουργό, αν μάλιστα θυμηθούμε και αντιδράσεις πολιτικών προσώπων του εξωτερικού για πολύ σοβαρότερα θέματα, για τα οποία είχαν το θάρρος να παραδεχθούν το λάθος τους και να ζητήσουν δημοσίως συγνώμη.  Δεν ζητήσαμε κάτι ανάλογο από εσάς για τον απλούστατο λόγο ότι "δεν αξίζει τον κόπο".  Αντίθετα, σας παραπέμπω στην τελευταία παράγραφο της προηγούμενης ανάρτησής μου όπου θα έπρεπε να είχατε δώσει περισσότερη έμφαση.
Για να σας "διευκολύνω", σας μεταφέρω μερικά από τα δημοσιεύματα:

agiovasilema
http://agiovasilema.blogspot.com/2011/06/blog-post_8444.html
Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2011
Συμπεριφορά υπουργικών τέκνων

Η συγκεκριμένη ανάρτηση, που αποτέλεσε για εμάς, όπως και για εκατοντάδες άλλα blogs, αναδημοσίευση από γνωστό δημοσιογραφικό site, δεν θα είναι διαθέσιμη, προκειμένου να διαπιστωθούν οι λόγοι για τους οποίους αφαιρέθηκε από την πρωτογενή πηγή δημοσίευσής της.

Θα επιθυμούσαμε αφενός μεν, από τον δημοσιογράφο του εν λόγω site, να μας γνωστοποιήσει τους λόγους που τον έκαναν να αποσύρει ένα επώνυμο άρθρο το οποίο δημοσίευσε χθες με τον χαρακτηρισμό μάλιστα του ''αποκλειστικού'' ρεπορτάζ, αφετέρου δε, από τους συντάκτες της επιστολής που λάβαμε σήμερα, να μας ...αφήσουν στην ησυχία μας και στην ελευθερία του κριτικού λόγου που το ίδιο το διαδίκτυο είναι σχεδιασμένο να παρέχει, με όσα μειονεκτήματα ενδεχομένως απορρέουν από την ηλεκτρονική μορφή επικοινωνίας και ενημέρωσης. Η προειδοποίηση από το γραφείο του Υπουργού για μήνυση και προσφυγή στην Υπηρεσία Ηλεκτρονικού Εγκλήματος επιλεκτικά εναντίον του δικού μας blog, μας προκαλεί τουλάχιστον εντύπωση...

Κατά την ταπεινή μας άποψη, αν κάποιος άνθρωπος με πολιτική εξουσία θίγεται από ένα δημοσίευμα που αναπαράγεται μαζικά στο διαδίκτυο, καλό είναι να εκδώσει ένα δελτίο τύπου στο οποίο θα αναφέρει τα σημεία τα οποία θεωρεί αναληθή ή προσβλητικά και από εκεί και πέρα, με καλή προαίρεση ο καθένας που έχει αναδημοσιεύσει κάτι το οποίο στενοχωρεί ή θίγει άδικα κάποια πρόσωπα, είναι βέβαιο ότι θα το αποσύρει.

Ευχαριστούμε θερμά.
Αναρτήθηκε από agiovasilema στις Τετάρτη, Ιούνιος 08, 2011
-0-0-0-00-0-

O γιος του υπουργού - ο Βαφειάς - ο Κασσιδόκωστας και τα δυναμιτάκια (nasos blog)
Δημοσιεύθηκε: 08.06.11 10:41

Αυτά που έλαβαν χώρα στη μαρίνα Βουλιαγμένης την Κυριακή το απόγευμα δεν έχουν προηγούμενο. Τσαμπουκάδες, εκρήξεις, φραστικές επιθέσεις έλεγχοι του Λιμενικού και ο γιος ενός υπουργού να σταμάτα με την αύρα του, τον έλεγχο στο σκάφος του Βαφειά... καθώς ο τύπος ήταν καλεσμένος του νεαρού εφοπλιστή. Τι συνέβη όμως; Τα παιδιά αποφάσισαν λίγο να παίξουν. Βλέπετε η πληκτική πραγματικότητά, τα καθημερινά προβλήματα που έχουν να διαχειριστούν, η ανάγκη να χαλαρώσουν τους έφερε στην μαρίνα της Βουλιαγμένης απέναντι από το εστιατόριο Ιθάκη. εκεί λοιπόν ο Χάρης με την παρέα του αποφάσισαν να ανατινάξουν Dvds. Όπως το διαβάζετε. Πήρανε λοιπόν δυναμιτάκια τα τοποθέτησαν μέσα σε συσκευές Dvd player και τα πετούσαν από το σκάφος στη Μαρίνα και... Μπούμ. Μια δύο τρείς κάποιοι ενοχλήθηκαν και κάλεσαν τον Δήμαρχο. Σκάει μύτη ο Κασσιδόκωστας και ξεκινάει ένας απίστευτος τσαμπουκάς-ευτυχώς φραστικός- με τον Δήμαρχο έξαλλο να ζητάει να σταματήσουν και να λύσουν κάβους και να εξαφανιστούν από την περιοχή του. Διαβάστε όλο το άρθρο πατώντας εδώ:
http://www.gossip-tv.gr/nasos_blog

-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

..Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! (αναπαραγωγή από το newsbomb.gr)

By admin On June 8, 2011 • Leave a Comment ...
http://eidhseis.info/%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AC/%CF%84%CF%83%CE%B1%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%AC%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%BF%CF%8D-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF/
-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-0-


1. Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς!

Ρεπορτάζ: Λουκιανός Κάλλιμπαν Όταν κάποιος που έχει τελειώσει το 5ο Λύκειο Κορυδαλλού και κάνει βόλτες με πενηντάρι παπάκι άντε μέχρι τη...
www.ethnosnews.com/2011/06/τσαμπουκάς-γιου-υπουργού-με-λιμενικο/

2. Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς!
4 Ιουν. 2011 ... Κώστας Διαμαντίδης, ο τρίτος (και πιο άτακτος σύμφωνα με τις πληροφορίες) γιος του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων. Οι λιμενικοί γνώρισαν τον ...
www.roufianos.com/.../549258-Τσαμπουκάς-γιου-υπουργού-με-Λιμενικούς!

3. O τσαμπουκάς Βαφειά-Κασσιδόκωστα και ο γιος του Υπουργού (nasos ...
8 Ιουν. 2011 ... O τσαμπουκάς Βαφειά-Κασσιδόκωστα και ο γιος του Υπουργού (nasos blog): Αυτά που έλαβαν χώρα στη μαρίνα Βουλιαγμένης την Κυριακή το απόγευμα ...
http://www.pulse.gr/
4. O τσαμπουκάς Βαφειά-Κασσιδόκωστα και ο γιος του Υπουργού (nasos ...
8 Ιουν. 2011 ... Αυτά που έλαβαν χώρα στη μαρίνα Βουλιαγμένης την Κυριακή το απόγευμα δεν έχουν προηγούμενο.
www.livenea.gr/.../265031-O-τσαμπουκάς-Βαφειά-Κασσιδόκωστα-και-ο-γιος -του-Υπουργού-(nasos-blog).html -
5. Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς!
8 Ιουν. 2011 ... Εκεί λοιπόν εμφανίσθηκε ο γιος του κ. υπουργού… ... Ένας γιος υπουργού συμπεριφέρεται σαν πατρίκειος λατινοαμερικανικού κρατιδίου, ...
www.ektakta.gr/.../34666-Τσαμπουκάς-γιου-υπουργού-με-Λιμενικούς21. html

6. Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! - Newsbomb.gr (σ.σ. το συγκεκριμένο σάιτ, διέγραψε το ρεπορτάζ του, μετά από παρέμβαση του Υπουργού Γ. Διαμαντίδη).

8 Ιουν. 2011 ... Κώστας Διαμαντίδης, ο τρίτος (και πιο άτακτος σύμφωνα με τις πληροφορίες) γιος του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων. Οι λιμενικοί γνώρισαν τον ...
www.newsbomb.gr/.../tsampoykas-gioy-ypoyrgoy-me-limenikoys -

7. κορυδαλλός: γιός του Υπουργού συμπεριφέρθηκε σαν ηγεμόνας
9 Ιουν. 2011 ... Ο πιτσιρικάς γιός του Υπουργού συμπεριφέρθηκε σαν ηγεμόνας κρατιδίου προς τους λιμενικούς, οι οποίοι έβαλαν την ουρά στα σκέλια. ...
korydallos.blogspot.com/2011/06/blog-post_09.html
8. http://korydallos.blogspot.com/2011/06/blog-post_09.html

9.  γιός του Υπουργού συμπεριφέρθηκε σαν ηγεμόνας (εξέλιξη)
(σ.σ. το korydallos.blogspot.com αρνήθηκε να διαγράψει το θέμα που είχε αναρτήσει και κάνει σχετική αναφορά)
- 3:46π.μ.
Αναδημοσιεύετε ένα ανυπόστατο, συκοφαντικό και εντελώς ψεύτικο δημοσίευμα από το www . newsbomb . gr – για τον γιό του υπουργού Θαλλασίων Υποθέσεων, ...
korydallos.blogspot.com/2011/06/blog-post_09.html


10. Karditsa Blogs » Θεσσαλικά Νέα » Τσαμπουκάς γιου υπουργού με ...
- 12:21μ.μ.
8 Ιουν. 2011 ... Karditsa Blogs » Θεσσαλικά Νέα » Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! ...Για κόψε ενα (κ*αλό)παιδο » Τα επιλεγμένα blogs του νομού ...
www.karditsablogs.gr/.../Τσαμπουκάς_γιου_υπουργού_με_Λιμενικούς!
_... Για_κόψε_ενα_(κ*αλό)παιδο


11. Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς!
8 Ιουν. 2011 ... Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! Όταν κάποιος που έχει τελειώσει το 5ο Λύκειο Κορυδαλλού και κάνει βόλτες με πενηντάρι παπάκι άντε ...
axortagos.gr/lifestyle/troktiko/tsampoukas-giou-ipourgou-limenikous.html


12. Larissa Blogs » Θεσσαλικά Νέα » Τσαμπουκάς γιου υπουργού με ...
8 Ιουν. 2011 ... Larissa Blogs » Θεσσαλικά Νέα » Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! ...Για κόψε ενα (κ*αλό)παιδο » Τα επιλεγμένα blogs του νομού Λάρισας ...
www.larissablogs.gr/.../Τσαμπουκάς_γιου_υπουργού_με_Λιμενικούς!_... Για _κόψε_ενα_(κ*αλό)παιδο


13. Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς!
9 Ιουν. 2011 ... Ρεπορτάζ: Λουκιανός Κάλλιμπαν Όταν κάποιος που έχει τελειώσει το 5ο Λύκειο Κορυδαλλού και κάνει βόλτες με πενηντάρι παπάκι άντε μέχρι τη...
www.irf.gr/2011/06/τσαμπουκάς-γιου-υπουργού-με-λιμενικο/

14. :: The Player :: Πολιτικά Νέα :: Τσαμπουκάς γιου υπουργού με ...
8 Ιουν. 2011 ... Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! Δημοσίευση στις 16:32, 08-06-2011. Ανανέωση στις 16:33, 08-06-2011. Bookmark and Share ...
theplayer.gr›   Πολιτικά Νέα - Προσωρινά αποθηκευμένη


15. Ο τσαμπουκάς γιου υπουργού « OnSports.gr
8 Ιουν. 2011 ... Όταν κάποιος που έχει τελειώσει το 5ο Λύκειο Κορυδαλλού και κάνει βόλτες με πενηντάρι παπάκι άντε μέχρι την πλατεία Αγίου Νικολάου στη ...
www.onsports.gr/.../75532-Tsampoykas-gioy-ypoyrgoy-me-Limenikoys -

16. Trikala Blogs » Θεσσαλικά Νέα » Τσαμπουκάς γιου υπουργού με ...
8 Ιουν. 2011 ... Trikala Blogs » Θεσσαλικά Νέα » Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! ...Για κόψε ενα (κ*αλό)παιδο » Τα επιλεγμένα blogs του νομού ...
www.trikalablogs.gr/.../ Τσαμπουκάς_γιου_υπουργού_με_Λιμενικούς!_...Για _κόψε_ενα_(κ*αλό)παιδο


17. Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! :: Sportaction.gr
8 Ιουν. 2011 ... Επεισόδιο μεταξύ γιου υπουργού και Λιμενικού. ... 17:14 - Ειδήσεις Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! 17:02 - Ατρόμητος Στον Ατρόμητο ο ...
www.sportaction.gr/.../88057-Tsampoykas-gioy-ypoyrgoy-me-Limenikoys


18. Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! - Newskosmos.com
8 Ιουν. 2011 ... Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! ... παπάκι άντε μέχρι την πλατεία Αγίου Νικολάου στη Νίκαια, γίνεται ο γιος του κυρίου υπουργού και… ...
www.newskosmos.com/index.php?... - Προσωρινά αποθηκευμένη


19. (σ.σ. Το   www.newskosmos.com/index.php?option=com_content...  διέγραψε την ανάρτηση επειδή δέχθηκε το απειλητικό μήνυμα του Υπουργού αλλά και γιατί το bomb.gr είχε διαγράψει την ανάρτησή του) Σχετικά με τα περί του γιου υπουργού - Newskosmos.com
- 4:00π.μ.
10 Ιουν. 2011 ... Σχετικά με τα περί του γιου υπουργού. Το άρθρο με τίτλο Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! που αναφερόταν στον γιο του υπουργού ...
www.newskosmos.com/index.php?option=com_content...

20.  http://www.pulse.gr/ › Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! - Ειδήσεις
8 Ιουν. 2011 ... Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς!: Όταν κάποιος που έχει τελειώσει το 5ο Λύκειο Κορυδαλλού και κάνει βόλτες με πενηντάρι παπάκι άντε ...


21.  www.paron.gr/.../new.php?... -
. Όταν μεγαλώσω, θα γίνω…υπουργός!
8 Ιουν. 2011 ... Επανερχόμαστε στην ιστορία του 20χρονου Κώστα, γιου του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, κ. Γιάννη Διαμαντίδη και στο τι ακριβώς συνέβη το ...
=-=-=-=-=-=-
22.  Όταν μεγαλώσω, θα γίνω…υπουργός!
http://anetos.gr/teleftaies-eidiseis/otan-megaloso-tha-gino…ipourgos
Τετάρτη, 08 Ιουνίου 2011 18:06
Επανερχόμαστε στην ιστορία του 20χρονου Κώστα, γιου του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων, κ. Γιάννη Διαμαντίδη και στο τι ακριβώς συνέβη το μεσημέρι της Κυριακής…

Τόπος, η μαρίνα της Βουλιαγμένης… Ο Κώστας, μαζί με διάφορα «golden boys» της ελληνικής υψηλής κοινωνίας, βρίσκονται στην πολυτελή θαλαμηγό του εφοπλιστή, Χάρη Βαφειά. Και για να περάσουν την ώρα τους τί λέτε ότι κάνουν;

Aνατινάζουν dvd players με δυναμιτάκια για πλάκα! Φυσικά δεν σκέφτονται καν ότι τριγύρω τους υπάρχουν διάφοροι λουόμενοι, οι οποίοι ενοχλούνται και πολύ σύντομα ειδοποιούν το Λιμενικό.

Όταν οι αξιωματικοί ανεβαίνουν στη θαλαμηγό για να δουν τι συμβαίνει, κάνει την «αυτοκρατορική» εμφάνιση του ο Κωστάκης, ο οποίος, με ύφος «είμαι γιος υπουργού», τους λέει: «Τι έγινε παιδιά; Έχουμε κανένα πρόβλημα;»

Οι άντρες του Λιμενικού, οι οποίοι τον αναγνωρίζουν αμέσως – μιας και οι επισκέψεις στο γραφείο του μπαμπά είναι συχνές-πυκνές- του λένε πως απλά κάνουν ένα τυπικό έλεγχο και αποχωρούν με «την ουρά στα σκέλια»…

Άλλωστε, τί να πεις στο γιο του προϊσταμένου σου, όταν μάλιστα αυτός είναι και ο υπουργός;
http://www.prionokordela.gr/
anetos.gr/teleftaies-eidiseis/otan-megaloso-tha-gino…ipourgos

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-

23. Volos Blogs » Θεσσαλικά Νέα » Τσαμπουκάς γιου υπουργού με ...
8 Ιουν. 2011 ... Volos Blogs » Θεσσαλικά Νέα » Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς! ...Για κόψε ενα (κ*αλό)παιδο » Τα επιλεγμένα blogs του Βόλου και του ...
www.volosblogs.gr/.../Τσαμπουκάς_γιου_υπουργού_με_Λιμενικούς!_...Για_ κόψε_ενα_(κ*αλό)παιδο - Προσωρινά αποθηκευμένη

24. Αντικατοχικό: Τσαμπουκάς γιου υπουργού με Λιμενικούς!
8 Ιουν. 2011 ... Κώστας Διαμαντίδης, ο τρίτος (και πιο άτακτος σύμφωνα με τις πληροφορίες) γιος του υπουργού Θαλασσίων Υποθέσεων. Οι λιμενικοί γνώρισαν τον ...
antikatoxiko.blogspot.com/.../blog-post_4955.html - Προσωρινά αποθηκευμένη

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα παραπάνω είναι μερικά από τα δεκάδες blogs που αναφέρθηκαν στο ίδιο θέμα.  Επίσης επισημαίνουμε ότι στην πιο πάνω περιγραφή δεν συμπεριλάβαμε blogs που αναδημοσίευσαν το ρεπορτάζ του nextok.

Θεοδοσία Κοντζόγλου