Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ - ΑΠΟΥΣΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ


Η Κίνα γιόρτασε τα 62 χρόνια Λαϊκής Δημοκρατίας: 1949-2011

Ότι το κινέζικο φαγητό είναι εύγευστο δεν υπάρχει αμφιβολία.  Ότι η Κίνα γιόρταζε απόψε μία σημαντική επέτειό της επίσης δεν αμφισβητείται.  Εξήντα δύο χρόνια Λαϊκής Δημοκρατίας 1949-2011.

Το γεγονός ότι η κινέζικη πρεσβεία προσκάλεσε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας καθώς και αρκετούς βουλευτές και επιχειρηματίες είναι επίσης γεγονός.

ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΦΟΡΙΕΣ

Κατασχέσεις μισθών και συντάξων από Εφορίες

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2011

Σε κατάσχεση μισθών οφειλετών του δημοσίου προχωρά οι Εφορίες, με βάση τα αναγκαστικά μέτρα είσπραξης των ληξιπρόθεσμων χρεών που προβλέπονται στη φορολογική νομοθεσία.

Το μέτρο αυτό εφαρμόζεται ακόμη και σε μισθούς δημοσίων υπαλλήλων αλλά και σε συντάξεις, διευκρινίζουν στελέχη του υπουργείου Οικονομικών, σημειώνοντας ότι προϋπόθεση είναι το εναπομείναν υπόλοιπο της κατάσχεσης να μην είναι χαμηλότερο των 1.000 ευρώ.

ΔΕΝ ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ...ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ

Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, δόθηκαν στη δημοσιότητα τα ονόματα των υποψηφίων  οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό για την κατάταξή τους στους Τεχνικούς Αξιωματικούς.  Όπως αναφέρεται  μετά τη διενέργεια ελέγχου των αιτήσεων και των δικαιολογητικών συμμετοχής τους από την αρμόδια Επιτροπή, διαπιστώθηκε ότι οι πάρα κάτω δεν πληρούν τις προϋποθέσεις – απαιτήσεις της προκήρυξης.

ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ 315 ΑΝΔΡΕΣ ΚΑΙ 255 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ανακοινώθηκαν τα ονόματα των υποψηφίων  του διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής Ειδικότητας Τεχνικών (ανδρών-γυναικών) έτους 2011.  Συνολικά 570 άτομα θα διαγωνιστούν καθώς διαπιστώθηκε ότι τα δικαιολογητικά τα οποία κατέθεσαν για τη συμμετοχή τους, πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις  μετά τη διενέργεια ελέγχου από την αρμόδια Επιτροπή.   Τα ονόματα όλων των επιτυχόντων:

ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ 197 ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ 46 ΑΝΔΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ (ΝΟΜΙΚΩΝ) ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ

Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

Πίνακες συμμετεχόντων και απορριφθέντων υποψηφίων Αξιωματικών Ειδικότητας Νομικών Λ.Σ - ΕΛ.ΑΚΤ

Από τον Κλάδο Διοίκησης, Οργάνωσης & Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, ανακοινώνεται ότι οι υποψήφιοι του διαγωνισμού κατάταξης Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος-

Emmanuel Kelly: ΦΩΝΗ ΥΠΕΡΟΧΗ, ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ, ΔΑΚΡΥΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ - ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

Emmanuel Kelly: Δείτε το video που έκανε τους Αυστραλούς να δακρύσουν.

Το μήνυμα: "Ας θυμόμαστε πάντα και ιδιαίτερα στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι οι Έλληνες,  πόσο μεγάλη δυστυχία υπάρχει στον κόσμο, πόσοι άνθρωποι ακροβατούν μεταξύ ζωής και θανάτου και πόσο μεγάλα και αστείρευτα αποθέματα δύναμης κρύβουμε μέσα μας".


O Emmanuel Kelly και ο αδερφός του Ahmed γεννήθηκαν στο Ιράκ κατά τη διάρκεια του χημικού πολέμου, πράγμα που τους κόστισε την αρτιμέλειά τους.

Μέσα σε ένα κουτί παπουτσιών  μεταφέρθηκαν στο ορφανοτροφείο.

ΔΙΑΒΛΗΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ NEXTOK


φωτογραφία από ίντερνετ
Το 60% αμφισβητεί το αποτέλεσμα των διαγωνισμών

Νέα μέτρα από το Λιμενικό για τις αθλητικές διαδικασίες υποψηφίων Υπαξιωματικών και Λιμενοφυλάκων

Όσο κι αν κάποιοι λιμενικοί προσπάθησαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης του nextok,  το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά εναντίον τους.

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΟΙ ΝΑΥΤΙΚΟΙ - ΕΞΩΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΝΟ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις προσανατολίζεται η ΠΝΟ ενώ προειδοποιεί γι αυτό τους συναρμόδιους Υπουργούς στους οποίους απέστειλε εξώδικο.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση: Η Διοίκηση της ΠΝΟ κατά την σημερινή συνεδρίασή της, προέβη σε ευρεία συζήτηση για την συνεχιζόμενη ολομέτωπη επίθεση της Κυβέρνησης στις κοινωνικοασφαλιστικές κατακτήσεις των Ελλήνων ναυτεργατών – εν ενεργεία και συνταξιούχων - όπως άλλωστε συμβαίνει στους εργαζόμενους του χερσαίου χώρου και προσδιόρισε ως