Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΔΙΑΒΛΗΤΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΩΝ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΩΝ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ NEXTOK


φωτογραφία από ίντερνετ
Το 60% αμφισβητεί το αποτέλεσμα των διαγωνισμών

Νέα μέτρα από το Λιμενικό για τις αθλητικές διαδικασίες υποψηφίων Υπαξιωματικών και Λιμενοφυλάκων

Όσο κι αν κάποιοι λιμενικοί προσπάθησαν να επηρεάσουν το αποτέλεσμα της δημοσκόπησης του nextok,  το αποτέλεσμα ήταν συντριπτικά εναντίον τους.

Το ερώτημα στο οποίο κλήθηκαν να απαντήσουν οι αναγνώστες του nextok μέσα σε 20 ημέρες ήταν:  Πιστεύετε ότι οι διαγωνισμοί για την κατάταξη των Δόκιμων Σημαιοφόρων 2011 ήταν αδιάβλητοι;


Από τους 169 αναγνώστες που ψήφισαν απάντησαν:

ΟΧΙ σε καμία περίπτωση   103   (60%)
 
ΝΑΙ χωρίς αμφιβολία   56   (33%)

-  Δεν ξέρω, δεν έχω άποψη   10   (5%)΄

Αλλαγές στις διαδικασίες

Δεν χρειάζονται φυσικά υπερφυσικά προσόντα σε οποιονδήποτε για να συμπεράνει ότι η συντριπτική πλειοψηφία των "Ναι" προερχόταν από Λιμενικούς που θίγονται απ' όσα έγραψε και αποκάλυψε τις τελευταίες ημέρες το nextok.

Σημαντικό επίσης είναι το γεγονός ότι μετά από τις αποκαλύψεις μας, ο Διευθυντής Εκπαίδευσης μας είπε ότι έχει ετοιμάσει ένα διαφορετικό πλάνο ώστε να βελτιωθούν οι διαδικασίες των αθλητικών δοκιμασιών, και μάλιστα από σήμερα.  Δηλαδή τα νέα μέτρα θα εφαρμοστούν στις αθλητικές διαδικασίες των υποψηφίων για τις θέσεις Υπαξιωματικών και Λιμενοφυλάκων οι οποίοι συνολικά αριθμούν περίπου 14.500 άτομα.

Περισσότερα για το θέμα αυτό σε επόμενη ανάρτηση.

*** *** *** *** *** ***
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο γραμμένο στην ελληνική γλώσσα.  Μη γράφετε γκριγκλις η κεφαλαία.
 *** *** *** *** *** ***

1 σχόλιο:

  1. Ελα ρε πλακα κανετε....χμμμ δυσκολευομαι να το πιστεψω αλλα θα προσπαθησω...να δεις που θα τον ακυρωσουν το διαγωνισμο...ρε κοιμαστε ορθιοι!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου