Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2011

ΘΛΙΒΕΡΗ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΠΑΓΚΑΛΟΥ - ΑΠΟΥΣΙΑ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ


Η Κίνα γιόρτασε τα 62 χρόνια Λαϊκής Δημοκρατίας: 1949-2011

Ότι το κινέζικο φαγητό είναι εύγευστο δεν υπάρχει αμφιβολία.  Ότι η Κίνα γιόρταζε απόψε μία σημαντική επέτειό της επίσης δεν αμφισβητείται.  Εξήντα δύο χρόνια Λαϊκής Δημοκρατίας 1949-2011.

Το γεγονός ότι η κινέζικη πρεσβεία προσκάλεσε την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία της χώρας καθώς και αρκετούς βουλευτές και επιχειρηματίες είναι επίσης γεγονός.


Παρόντες στην  πολυπληθέστατη δεξίωση ήσαν αρκετοί εκπρόσωποι της Αεροπορίας, του Ναυτικού και του Στρατού.  Κανείς όμως δεν παρέστη από πλευράς Λιμενικού Σώματος αλλά ούτε και από το Υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, παρά το γεγονός ότι η Κίνα ενίσχυσε πρόσφατα τους ναυτιλιακούς της δεσμούς με τη χώρα μας τόσο μέσω Cosco,  όσο και μέσω ναυλώσεων ελληνόκτητων πλοίων κλπ.

Εκεί πάντως ήταν ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος, που καλύτερα δηλαδή να μην εμφανιζόταν όπως μας μετέφεραν παρευρισκόμενοι καθώς η προχειρότατη αμφίεσή του προκάλεσε ποικίλα και καθόλου κολακευτικά σχόλια.

Σύμφωνα με τις περιγραφές που δέχθηκε το nextok ο κ. Αντιπρόεδρος κατέφθασε στην Πρεσβεία της Κίνας, φορώντας παπούτσια αθλητικά.  Τα κορδόνια του ήταν λυμένα και το σακάκι του είχε διαφορετικό χρώμα από το παντελόνι χωρίς να υπάρχει η παραμικρή σχέση μεταξύ των χρωμάτων.  Ο ίδιος κάθισε σ' ένα τραπέζι όπου μόλις έφαγε ...έφυγε.

Εκεί παρέμειναν μεταξύ άλλων η κ. Πετραλιά, ένας βουλευτής του ΛΑΟΣ, ένας υποστράτηγος από το Σώμα Στρατού, ο Αρχηγός της Αεροπορίας, 9μελής αντιπροσωπεία του Πολεμικού Ναυτικού, ο κπτ. Παναγιώτης Τσάκος, ο Ανδρέας Ποταμιάνος, ο Γιώργος Βλάχος (πρώην Γενικός Γραμματέας ΥΘΥΝΑΛ) ο Γιάννης Τζοάνος (επίσης πρώην Γενικός Γραμματέας ΥΘΥΝΑΛ), ο Μίνως Κυριακού και άλλοι.

*** *** *** *** *** ***
 Σας ευχαριστούμε που μας διαβάζετε.   ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο.   Γράφετε μόνον στην ελληνική γλώσσα.   Μη χρησιμοποιείται γκρίγκλις και κεφαλαία.

 *** *** *** *** *** ***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου