Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ Η ΚΙΝΑ - ΣΤΗ ...ΣΚΙΑ ΤΟΥ Ο ΥΘΥΝΑΛ

Επιστολή στον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη,  Χρήστο Παπουτσή  απέστειλε μέσω του Κινέζου πρέσβη στην Αθήνα η κινεζική κυβέρνηση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Υπουργός Χρήστος Παπουτσής, έλαβε επιστολή από τον Κινέζο πρέσβη Luo Lin Quan, με την οποία του μεταφέρει τις θερμές ευχαριστίες της κυβέρνησης της

ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ Η ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΚΡΟΥΣΗ ΠΛΩΤΟΥ ΣΕ ΞΕΡΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ

Ολοκληρώνεται σε λίγες ημέρες η ΕΔΕ που διέταξε η ηγεσία του Λ.Σ. προκειμένου να διευκρινιστούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες προσέκρουσε σε ξέρα του Αγίου Κοσμά, το πλωτό του Λιμεναρχείου Λαυρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι στιγμής δεν φωτίστηκε η έρευνα από τις καταθέσεις των τριών μελών του πληρώματος του σκάφους.  Ωστόσο, οι καταθέσεις ολοκληρώνονται τις προσεχείς ώρες και ο ...πέλεκυς του Λιμενικού αναμένεται βαρύς στη περίπτωση που διαπιστωθούν έκνομες ενέργειες.

ΑΓΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ

Αγωνία επικρατεί στην ελληνική ναυτική οικογένεια για την τύχη των πλοίων που βρίσκονται στην περιοχή του Ειρηνικού ωκεανού μετά τον μεγάλο σεισμό και το τσουνάμι που έπληξαν περιοχές της Ιαπωνίας.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα από έγκυρη πηγή του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, κανένα πλοίο ελληνικό ή ελληνόκτητο δεν έχει εκπέμψει σήμα κινδύνου, ενώ δεν υπάρχουν αναφορές από εταιρίες στα πλοία των οποίων υπηρετούν Έλληνες ναυτικοί.

ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ

Άν οι Αντιναύαρχοι ε.α. οι οποίοι προσέφυγαν στο Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο κριθούν θετικά, τότε αμέσως θα αποκτίσουν δικαίωμα στηνη επιλογή του Αρχηγού αφού θα κερδίσουν όλο τον μέχρι τότε χρόνο.

Αυτό αντιτείνει νομική πηγή του Αρχηγείου του Λιμενικού  Σώματος, αναφορικά με όσα υποστήριξε στο nextok  ο αντιναύαρχος εν αποστρατεία, νυν κοινοτάρχης Γαλαξιδίου Γεώργιος Νάκος.

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ

Δεν επηρεάζονται ανωδικά οι συντάξεις των αποστρατευθέντων με τον βαθμό του Αντιναυάρχου, υποστηρίζει ο κ. Γεώργιος Νάκος, σε ότι αφορά΄τη μαζική προσφυγή υψηλόβαθμων που καλείται να εξετάσει τις επόμενες ημέρες το Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο.