Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΕΧΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΒΛΕΨΕΙΣ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΟΜΙΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΥΣ

Άν οι Αντιναύαρχοι ε.α. οι οποίοι προσέφυγαν στο Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο κριθούν θετικά, τότε αμέσως θα αποκτίσουν δικαίωμα στηνη επιλογή του Αρχηγού αφού θα κερδίσουν όλο τον μέχρι τότε χρόνο.

Αυτό αντιτείνει νομική πηγή του Αρχηγείου του Λιμενικού  Σώματος, αναφορικά με όσα υποστήριξε στο nextok  ο αντιναύαρχος εν αποστρατεία, νυν κοινοτάρχης Γαλαξιδίου Γεώργιος Νάκος.


Σε κάθε περίπτωση πάντως ο Αντινάυαρχος υποστηρίζει ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι απόστρατοι συνάδελφοί του δέν έχουν οικονομικές βλέψεις.  Την  ίδια στιγμή κάποιοι εν ενεργεία συνάδελφοί τους διερωτώνται γιατί θα πρέπει οι υψηλών απολαβών απόστρατοι συνταξιούχοι του Λιμενικού,  να κινήσουν διαδικασίες για να προστατεύσουν τις αποδοχές τους,  όταν τυχόν αναδιάρθρωση των αμοιβών που αφορούν στους δημόσιους υπαλλήλους, θα επηρεάσουν αρνητικά αρκετούς συνταξιούχους με πολύ χαμηλότερες απολαβές.

Σε κάθε περίπτωση, τη λύση στο θέμα θα δώσει το Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο και σε περίπτωση θετικής απόφασης ο χρόνος θα δείξει τις προθέσεις κάθε απόστρατου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου