Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΘΩΡΑΚΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΨΗΛΕΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ

Δεν επηρεάζονται ανωδικά οι συντάξεις των αποστρατευθέντων με τον βαθμό του Αντιναυάρχου, υποστηρίζει ο κ. Γεώργιος Νάκος, σε ότι αφορά΄τη μαζική προσφυγή υψηλόβαθμων που καλείται να εξετάσει τις επόμενες ημέρες το Δευτεροβάθμιο Συμβούλιο.


Ο κ. Νάκος, ο οποίος ας σημειωθεί έχει εκλεγεί Κοινοτάρχης Γαλαξιδίου, επικοινώνησε τηλεφωνικά με το nextok με αφορμή χθεσινό δημοσίευμα μας.  Όπως μας είπε, αν και πιστεύει ότι το Δευτεροβάθμιο δεν θα κρίνει θετικά τις προσφυγές, ωστόσο υποστήριξε ότι ακόμα και να υπήρχε θετική απόφαση, τουλάχιστον ο ίδιος δεν θα έβλεπε καμία αύξηση στη σύνταξή του.

Εδώ θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι πληροφορίες του nextok επιμένουν ότι σκοπός της προσφυγής ήταν ακριβώς να διασφαλίσουν το απόλυτο ύψος των συντάξεων στη περίπτωση που θα εφαρμοστεί το ενιαίο μισθολόγιο για τους Δημόσιους Υπαλλήλους.

Το γεγονός αυτό υποστήριξε και ο κ. Νάκος, ότι δηλαδή στόχος των προσφυγών των Αντιναυάρχων είναι να θωρακίσουν τις σημερινές τους συντάξεις οι οποίες έχουν ήδη υποστεί αρκετές περικοπές όπως τόνισε ο ίδιος.

Αυτό που οφείλουμε να διορθώσουμε, είναι ότι ο κ. Νάκος, δεν έχει καμία συγγενική σχέση με τον πολιτικό της Ν.Δ..  Όπως; ο ίδιος επεσήμανε, πρόκειται για συνεπωνυμία, η οποία πολλές φορές του δημιούργησε ανάλογα προβλήματα.

1 σχόλιο:

  1. Αγαπητή συντάκτρια.
    Θεωρούμε σκόπιμο να επισημάνουμε ότι απαιτείται μεγαλύτερη προσοχή στην αναφορά συγγένειας εξ αιτίας των συνωνυμιών, που προφανώς ορισμένοι "καλοπροαίρετοι" ένστολοι αρέσκονται να συνδυάζουν, προκειμένου να προσδώσουν την ανάλογη έμφαση στην καταγγελία τους. Το ίδιο συνέβη προσφάτως & στην περίπτωση ευρωβουλευτή, όπως ενθυμίστε.
    Περισσότερη προσοχή δεν θα έβλαπτε!

    Φιλικά
    NGM

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου