Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΚΟΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΚΡΟΤΙΔΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ

Ολοκληρωτικά έχασε την ακοή του ο δημοσιογράφος  Μανώλης Κυπραίος όταν δίπλα του έσκασε μία κροτίδα κρότου - λάμψης.  Η κροτίδα είχε ριφθεί από αστυνομικούς κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στο Σύνταγμα στις 15 Ιουνίου 2011.

Σύμφωνα με αρκετές μαρτυρίες ο δημοσιογράφος κάλυπτε το ρεπορτάζ  των διαδηλώσεων ενώ αμέσως μετά τη ρίψη της κροτίδας και στην προσπάθειά του να μετακινηθεί περπατώντας ως το νοσοκομείο, ξυλοκοπήθηκε βάναυσα από μέλη της ομάδας «Δέλτα».

ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ CAR-TERMINAL ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ

Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του car-terminal (Σταθμός Διακίνησης Οχημάτων) στο εμπορικό λιμάνι του Πειραιά (Ικόνιο), έργο το οποίο είχε ενταχθεί στο Επενδυτικό Πρόγραμμα του Ο.Λ.Π. Α.Ε. 2010-2014 συνολικής δαπάνης 1 εκ. Ευρώ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΛΠ, με το νέο terminal ενοποιήθηκαν ανενεργοί χώροι συνολικής έκτασης 145.000 τ.μ., με μήκος κρηπιδώματος 1.167 μ. για εξυπηρέτηση 4-5 πλοίων μεταφοράς οχημάτων και χωρητικότητα θέσεων στάθμευσης 7.000 αυτοκινήτων.

ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ - ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ...ΤΕΛΟΣ!

Ξέμειναν από τσαρούχια οι Εύζωνες!

Από… τσαρούχια κινδυνεύουν να ξεμείνουν οι τσολιάδες της Προεδρικής Φρουράς! Τον κίνδυνο επεσήμανε με αγωνιώδη έκκληση ο διοικητής της Προεδρικής Φρουράς στον Υπουργό Άμυνας,  Πάνο Μπεγλίτη, ως αποτέλεσμα της ραγδαίας μείωσης των εξειδικευμένων τεχνιτών στην κατασκευή τσαρουχιών που διαθέτει η Προεδρική Φρουρά.

Ο κ. Μπεγλίτης δεσμεύτηκε ότι θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα με μεταθέσεις και αποσπάσεις. Μάλιστα, εξήρε τη στάση και το έργο των ανδρών της Φρουράς στα πρόσφατα επεισόδια, λέγοντας, πως «τελικά δεν είναι όλα σε παρακμή σε αυτή τη χώρα».

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΕ ΤΟ ΧΩΡΟΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ-ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η 3η γιορτή Χορωδιακής Μουσικής του Δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας στο θεατράκι του Πάρκου «Σελεπίτσαρι», αφήνοντας όσους την παρακολούθησαν να σιγοτραγουδούν, γεμάτοι γλυκές αναμνήσεις. Το ενδιαφέρον των θεατών επικεντρώθηκε για μια ακόμα φορά στις υψηλού καλλιτεχνικού επιπέδου χορωδίες,
Η γιορτή Χορωδιακής Μουσικής αποτελεί μια καταξιωμένη εκδήλωση, σταθμός στα καλλιτεχνικά δρώμενα της πόλης, που διοργανώνεται για τρίτη συνεχόμενη χρονιά από τη ΔΗΚΕΠΟΚ. Η εν λόγω διοργάνωση τιμά την πολιτιστική παράδοση και ταυτόχρονα ευνοεί συναντήσεις και ανταλλαγές ανάμεσα σε χορωδιακά σύνολα που συμβάλλουν στην καλλιέργεια σχέσεων καλής φιλίας και συνεργασίας με άλλους Δήμους της πατρίδας μας.

ΑΡΠΑΞΕ ΤΗ ...ΜΠΟΥΚΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΑΛΟΥ - συνέβη στον Πειραιά

"Μαζί τα φάγαμε και μαζί θα τα φάμε", του είπε και του πήρε τη πιατέλα με τα ψάρια

Ανέκδοτο;  Μυθιστορία;  Παραμύθι;  Πάντως βοά ο Πειραιάς από το κάζο που λέγεται ότι  επιφύλαξε ανώνυμος Πειραιώτης στον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο.

Όπως έγραψαν και άλλα blogs  : Σε μια ψαροταβέρνα στον Πειραιά με δύο φίλους θέλησε να περάσει ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θόδωρος Πάγκαλος πριν από μερικές μέρες. Ο ταβερνιάρης βλέποντας τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης να μπαίνει στο μαγαζί του, φρόντισε να του δώσει το καλύτερο τραπέζι. Η παρέα πριν από τα πρώτα τσουγκρίσματα παρήγγειλε ψαράκια φρέσκα κι μάλιστα εν αφθονία.

Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΙΝΑ, ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗ ΧΛΙΔΗ

■Ταξίδια χλιδής εξακολουθούν να πραγματοποιούν βουλευτές και υπουργοί της κυβέρνησης ενώ οι ίδιοι επιβάλλουν στον λαό σκληρά μέτρα λιτότητας.
Το θέμα έφερε στη δημοσιότητα βουλευτής της ΝΔ, μιλώντας στο Real Fm.

Η λίστα της σπατάλης

Προτίμηση στα κυβερνητικά αεροσκάφη δείχνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης για τα ταξίδια τους, ακόμα και σε κοντινούς προορισμούς, γεγονός που κοστίζει στο ελληνικό δημόσιο...

5,8 εκατομμύρια ευρώ.

ΟΙ ΟΙΚΟΙ... ΕΓΙΝΑΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ!

Του Άγγελου Σακκέτου*
Παράξενη η στάση των οίκων έναντι της Ελλάδας, λέει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και για πρώτη φορά ευρωπαίος αξιωματούχος μιλά για τις «δυσκολίες» που αντιμετωπίζει η Ευρώπη στις συνεννοήσεις της με τους οίκους. Αλήθεια, γιατί;

Τι λύσσα έχει πιάσει ορισμένους από το εξωτερικό να δουν την Ελλάδα «τελειωμένη; Να τη δουν χρεοκοπημένη και πάμπτωχη; Να σέρνεται δηλαδή σαν τους παπαδιαμάντειους ζητιάνους από δω και από εκεί ζητώντας ελεημοσύνη από τον καθένα και δεν μας αφήνουν να ορθοποδήσουμε; Είναι ένα ερώτημα!..

ΕΧΩ γράψει πολλές φορές ότι ο γράφων δεν είναι οικονομολόγος, αλλά μου έκανε εντύπωση η δήλωση, που έκανε χθες το βράδυ στην αυστριακή τηλεόραση ο Εβαλντ Νοβότνι, μέλος του διοικητικού συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ):