Τετάρτη 6 Ιουλίου 2011

ΞΥΠΟΛΗΤΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ - ΤΣΑΡΟΥΧΙΑ ...ΤΕΛΟΣ!

Ξέμειναν από τσαρούχια οι Εύζωνες!

Από… τσαρούχια κινδυνεύουν να ξεμείνουν οι τσολιάδες της Προεδρικής Φρουράς! Τον κίνδυνο επεσήμανε με αγωνιώδη έκκληση ο διοικητής της Προεδρικής Φρουράς στον Υπουργό Άμυνας,  Πάνο Μπεγλίτη, ως αποτέλεσμα της ραγδαίας μείωσης των εξειδικευμένων τεχνιτών στην κατασκευή τσαρουχιών που διαθέτει η Προεδρική Φρουρά.

Ο κ. Μπεγλίτης δεσμεύτηκε ότι θα αντιμετωπιστεί το ζήτημα με μεταθέσεις και αποσπάσεις. Μάλιστα, εξήρε τη στάση και το έργο των ανδρών της Φρουράς στα πρόσφατα επεισόδια, λέγοντας, πως «τελικά δεν είναι όλα σε παρακμή σε αυτή τη χώρα».


Πηγή: prionokordela

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, αφήστε το σχόλιό σας κάτω από το κείμενο χωρίς προκλητικά / προσβλητικά σχόλια. *** *** *** *** *** *** AQUARELA CREPA CAFFE Λαοδικείας και Τσαλδάρη (γωνία) στη Νίκαια Τηλ: 2110.145.211
Για delivery
Δείτε περισσότερα: http://nextok.blogspot.com/2011/01/aquarela-crepa-cafe-48-156-18453-211.html

1 σχόλιο:

  1. Ο κ. Μπεγλίτης εξήρε τη στάση και το έργο των ανδρών της Φρουράς στα πρόσφατα επεισόδια, λέγοντας, πως «τελικά δεν είναι όλα σε παρακμή σε αυτή τη χώρα».
    _____________________________

    Δυστυχώς κ. Υπουργέ, σε παρακμή βρίσκονται οι πολιτικοί & η πολιτική τους & αυτό δυστυχώς το στοιχείο έχει επιφέρει την γενικότερη ένδεια θεσμών, αξιών & αξιοσύνης του τόπου σήμερα. Μέσα σε αυτή την ασύλληπτη κατάπτωση των ιδεών και αξιών, της γνώσης και της σκέψης, εκκολάπτεται η αυθάδεια της ανοησίας & των ασπόνδυλων όσο & άμυαλων πολιτικών ταγών.

    Με θαλασσινούς χαιρετισμούς

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιό σας, με σεβασμό στη προσωπικότητα των ατόμων και χωρίς να προκαλέσετε τους νόμους και τη Δικαιοσύνη. ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΧΟΛΙΑ δεν δημοσιεύονται εκτός εάν το εγκρίνει η διαχειρίστρια του ιστολογίου. Εάν επιθυμείτε, επικοινωνείστε με το τηλέφωνο: 6981042435 Διαφορετικά αφήστε τα στοιχεία σας στο email: th.kontzoglou@gmail.com
Ευχαριστώ
Θεοδοσία Κοντζόγλου