Κυριακή 24 Απριλίου 2011

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΧΑΛΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΡΕΤΑΛΙΩΝ ΓΟΗΤΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ


 Μοναδικές δημιουργίες
από ανακύκλωση ρεταλιών
 Πανέμορφα, προκλητικά, οικολογικά και από ανακυκλωμένα υφάσματα είναι τα χειροποίητα χαλάκια της οικογενειακής επιχείρησης της Αναστασίας Τυφλίδου.

Τόσο απαλά στην αφή, τόσο γλυκά στην όψη, τόσο ευχάριστα στους χρωματισμούς, τόσο δροσερά το καλοκαίρι και τόσο ζεστά το χειμώνα. Και σαν να μην έφθαναν όλα αυτά είναι και διπλής όψης και σε εξαιρετικά προσιτή τιμή. Μόλις 10 ευρώ / τετραγωνικό μέτρο.

Βρήκαμε τη μικρή βιοτεχνία στο πρώτο χιλιόμετρο προς την Καλή Παναγιά, στην περιοχή Δοβρά της Βέροιας κάτω από το μοναστήρι της Παναγιάς και περίπου 500 μέτρα από το δημοτικό στάδιο της πόλης.

ΠΑΤΑΕΙ ΓΕΡΑ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ

Ισχυρότερος από ποτέ, εμφανίζεται
καθημερινά ο Υπουργός Προστασίας
του Πολίτη Χρήστος Παπουτσής
χάρη στα γερά και δυναμικά του
πολιτικά βήματα και πρωτοβουλίες
Κάθε μέρα ισχυρότερος  και δυναμικότερος εμφανίζεται ο Υπουργός Χρήστος Παπουτσής.  Μια σειρά από πρωτοβουλίες του συνέβαλαν στην επίλυση σημαντικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η κυβέρνηση, έστω κι αν τα θέματα αυτά δεν αφορούσαν τον δικό του τομέα. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν η παρέμβασή του για τον τερματισμό του ιδιότυπου "εμφύλιου" που αναπτύχθηκε επί εβδομάδες στην Κερατέα.  Σημαντική όμως υπήρξε αναμφίβολα και η ξεκάθαρη στάση του κ. Παπουτσή στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων ορισμένων  κοινής ωφέλειας οργανισμών όπως της ΕΥΔΑΠ και της ΔΕΗ, θέσεις που ανάγκασαν τον Πρωθυπουργό να δηλώσει ότι οι φορείς αυτοί δεν θα ιδιωτικοποιηθούν ή τουλάχιστον δεν θα περάσουν στους ιδιώτες με ποσοστό άνω του 49%.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

Δεύτε λάβετε φώς
εκ του ανεσπέρου φωτός
και δοξάσατε Χριστόν
τον αναστάντα εκ νεκρών.



Την ανάστασή Σου Χριστέ Σωτήρ,

άγγελοι υμνούσιν εν ουρανοίς
και ημάς τους επι γης καταξίωσον
εν καθαρά καρδία Σε δοξάζειν.

 
 
 
Χριστός Ανέστη