Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2011

Οι 10 στρατηγικές χειραγώγησης που χρησιμοποιούν οι επικυρίαρχοι για να πετύχουν τον απόλυτο έλεγχό μας με την βοήθεια των ΜΜΕ


1. Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΠΟΣΠΑΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ
Το θεμελιώδες στοιχείο του κοινωνικού ελέγχου είναι η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής που έγκειται στην εκτροπή της προσοχής του κοινού από τα σημαντικά προβλήματα και τις αποφασισμένες από τις οικονομικές και πολιτικές ελίτ αλλαγές μέσω της τεχνικής του κατακλυσμού συνεχόμενων αντιπερισπασμών και ασήμαντων πληροφοριών.
Η στρατηγική της απόσπασης της προσοχής είναι επίσης απαραίτητη για να μην επιτρέψει στο κοινό να ενδιαφερθεί για απαραίτητες γνώσεις στους τομείς της επιστήμης, της οικονομίας, της ψυχολογίας, της νευροβιολογίας και της κυβερνητικής.

ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ LOUISE CRUISES

Αποκλειστική τηλεοπτική συνέντευξη στο nautilia.gr παραχώρησε σήμερα η εταιρία LOUISE CRUISES.
Μεταξύ άλλων, η εταιρία αποκαλύπτει τις θέσεις της για το θέμα «ΝΑΤ και νόμου Κεφαλογιάννη», την προοπτική υπογραφής ή όχι της γνωστής Σύμβασης που προβλέπει ο πρόσφατος Νόμος περί άρσης του cabotage, ποια πλοία της και που θα δραστηριοποιηθούν φέτος, και γενικά γίνεται αναφορά σε όλα τα εξαιρετικού ενδιαφέροντος θέματα.

Η τηλεοπτική συνέντευξη θα αναρτηθεί εντός της ημέρας.





ΦΩΤΙΕΣ... ΑΝΑΨΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΣ

Ιδιαίτερα αξιοπρόσεκτες απόψεις, ανεπτύχθησαν επί της τελευταίας μας ανάρτησης με θέμα: ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΕΣ ΣΤΟ ΛΣ http://nextok.blogspot.com/2011/02/blog-post_6899.html#comments .
Οι απόψεις αυτές βρίσκονται ήδη δημοσιευμένες στη στήλη "Σχόλια" κάτω από την συγκεκριμένη ανάρτηση.
Επειδή όμως εκτιμούμε ότι οι απόψεις αυτές θα πρέπει ίσως να φθάσουν σε όσους έχουν ενδιαφέρον, έννομον συμφέρον κλπ, προχωρούμε στην ανάρτησή τους ως ξεχωριστό θέμα και περιμένουμε το σχόλιο και τη κριτική όποιου νομίζει ότι μπορεί